fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

OOTD Black Sweater Dress

Inmiddels lijkt het wel OOTD Dinsdag te worden op mijn blog. Een tijdje lang post ik namelijk op iedere dinsdag een OOTD. Met heel veel plezier stel ik iedere keer outfits samen en trek ik erop uit om deze outfit te shooten. Dit keer is het de beurt aan mijn OOTD Black Sweater Dress.

OOTD Black Sweater Dress

OOTD Black Sweater Dress

OOTD Black Sweater Dress

Vanaf dat het op vrijdag 21 september officieel herfst werd is het ook letterlijk herfst geworden. Dat hele weekend heeft het non-stop geregend en de bladeren vielen spontaan van de bomen af. Gelukkig is het de week daarop wel weer heerlijk weer geweest en kon ik nog wat mooie outfitfoto’s schieten in het zonnetje. Voor mij zijn jurken in de herfst het ideale kledingstuk en dat laat ik in deze OOTD graag zien.

OOTD Black Sweater Dress

OOTD Black Sweater Dress

Toch is mijn outfit absoluut lekker winters. Ik draag een zwarte Sweater Dress die ik heb geshopt bij Sans-Online. Een webshop waar ik heel regelmatig kleding shop en waar ik tot nu toe altijd toffe items vind met een levering die tiptop in orde is. Ze hebben daar gigantisch veel dameskleding maar ook voor mannenkleding kun je hier terecht.

OOTD Black Sweater Dress

Een outfit zoals deze is er eentje die ik stiekem het liefste draag. Een sweater dress met een panty eronder. Heerlijk voor de herfst en winter en tof net even extra leuk. Ik draag hier mijn congac kleurige laarzen onder van Shabbies die ik perfect combineer met mijn cognackleurige tas van dR Amsterdam en portemonnee van MicMacBags. Om de outfit compleet te maken draag ik goudkleurige accessoires.

Outfit Details

 • Sweaterdress – Noisymay via Sans-Online
 • Laarzen – Shabbies 
 • Oorbellen – My Jewellery
 • Ketting – My Jewellery
 • Ring – Cartier &  My Jewellery
 • Armband – My Jewellery 
 • Horloge – Cluse
 • Zonnebril – Guess
 • Tas – dR Amsterdam
 • Portemonnee – MicMacBags

Wat vind jij van deze outfit? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. Verena
  8 oktober 2018 / 10:14

  Leuke outfit zeg, staat je goed! Wat mij betreft een perfecte herfst outfit 🙂

 2. 4 oktober 2018 / 20:15

  Heerlijke outfit die ook ik gerust zou kunnen dragen, zoiets zit gewoon altijd super fijn!

 3. 4 oktober 2018 / 11:44

  Je ziet er helemaal herfstproof uit met zo’n warme jurk en laarzen. Ik kijk ook uit naar de dikke truien!

 4. 3 oktober 2018 / 14:20

  Wat een leuke en herfstige jurk, echt ideaal voor nu!

 5. 3 oktober 2018 / 12:57

  wauw, wat staat het je goed! die laarsjes eronder zijn te gek!!

 6. 3 oktober 2018 / 12:50

  Eeb sweater dress is altijd perfect. Casual yet classy. Love your wallet too ?

 7. 2 oktober 2018 / 13:19

  Dit vind ik echt een super outfit. Comfortabel en toch vrouwelijk!

 8. 2 oktober 2018 / 12:35

  Ja dit is helemaal mijn ding. Vrouwelijk maar comfortabel. Het moet gewoon fijn zitten bij mij anders gaat het niet haha

 9. 2 oktober 2018 / 12:15

  superleuke outfit. moest ik het lichaam er voor hebben zou ik ook zo’n sweater jurk kopen.