fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Bondi Sands Self Tan Foam

Hello Autumn! Alhoewel ik de herfst alles behalve vervelend vind ben ik toch wel blij met mijn sunkissed huidje. Ik houd wel van een klein kleurtje en daarom heb ik voor het eerst een zelfbruiner uit geprobeerd. De Bondi Sands Self Tan Foam om precies te zijn. Aanradertje?

Bondi Sands Self Tan Foam

Ken je Bondi Beach in Australië? Dat is precies waar het Australische merk Bondi Sands haar inspiratie vandaan heeft. Wanneer je aan Australië denkt dan denk je aan zon, zee, strand en dat heb je dus binnen handbereik met de zelfbruinproducten van dit merk.

Good to know: De producten van Bondi Sands creëren een gezonde bruine teint zonder gezondheidsrisico. Uiteraard in tegenstelling tot de blootstelling van de zon zelf of de uv-straling in een zonnebank of snelbruiner. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen en zijn ‘longlasting’.

Op naar de Self Tan Foam. Ik heb een lekker kleurtje van de zon maar ben toch voor de veilige optie ‘light/medium’ gegaan. Ze hebben ook een Dark en Ultra Dark variant maar daar waag ik me nog heel eventjes niet aan. Anyways.. deze Bondi Sands Self Tan Foam in Light/Medium zit in een mooie witte flacon met gouden en oceaanblauwe details. Om de zelfbruiner aan te brengen maak ik gebruik van de Self Tanning Application Mit.

Heb je ooit weleens een zelfbruiner gebruikt zonder een speciaal accessoire om dit mee aan te brengen? Dan weet je vast dat je dan hele gekke bruine vlekken krijgt tussen je vingers. Bondi Sands heeft speciaal daarvoor deze Self Tanning Application Mit ontworpen.

Self Tanning Application Mit

De Self Tanning Application Mit is een hele zachte handschoen die het product streeploos aanbrengt zodat je geen vlekken krijgt. De binnenkant is plastic waardoor het product niet door de stof heengaat en dus je handen worden bespaard. Ik vond het heel fijn om de zelfbruiner met deze accessoire aan te brengen. Het voelt lekker zacht, is inderdaad absoluut streep- en vlekvrij en mijn handen zijn volledig schoon gebleven. Na gebruik kun je de handschoen gewoon wassen in warm water. Ideaal!

Swatch

Terug naar de zelfbruiner. Het moment was daar; tijd om het product aan te brengen. Eerlijk is eerlijk, ik vind dit met een zelfbruiner toch gewoon altijd even spannend. Zoals de naam al doet vermoeden is het een foam. Geen volle, rijke foam zoals bij een doucheschuim maar net wat natter. Je pompt de vloeistof uit de flacon op de Application Mit en daarna is het tijd om het aan te brengen. Ik besloot mijn benen te proberen en al snel zag ik een flinke bruine streep. Oeps, gaat dit wel goed? Gelukkig kon ik met de handschoen het product heel makkelijk goed verdelen en is het aanbrengen van de bruiner uiteindelijk echt helemaal goed gegaan. Niet geheel vervelend is dat deze Bondi Sands Self Tan Foam heerlijk ruikt naar kokos. Puur om even dat zomerse gevoel er in te houden, heerlijk toch?

Op de foto links zie je mijn benen vóór de zelfbruiner en op de foto rechts na het gebruik van de Bondi Sands Self Tan Foam. Op de foto na heb ik het product 6 uur laten intrekken en het vervolgens afgespoeld met lauwwarm water. Het verschil is niet gigantisch, maar het is er wel. Oh en met dat het verschil niet gigantisch is bedoel ik trouwens absoluut niets negatiefs. Ik vind dat juist heel positief. Het is gewoon net even dat sunkissed gevoel dat je benen krijgen en dat vind ik zelf erg prettig. Voor mij, zeker voor nu, is de light/medium variant perfect!

Conclusie

Jep, confession; dit was de allereerste keer dat ik een zelfbruiner heb geprobeerd. Ik vond het dan ook spannend maar het is me 100% meegevallen. Nadat ik een stuk van mijn been had gedaan dacht ik eigenlijk al: ‘Oh, dit gaat best goed!’ De Application Mit vind ik echt een uitvinding. Hij verdeelt de foam mooi, voelt zacht aan en brengt gewoon echt streep- en vlekvrij aan en houd de handen schoon. Ideaal! De zelfbruiner zelf is me ook top bevallen. Een fijne foam, een heerlijke geur met een mooi resultaat. Ik ga dit zeker vaker gebruiken!

Grappig om te weten is dat Bondi Sands ook een Tan Eraser in het assortiment heeft zitten. Deze schijnt mega goed te werken en is dus ideaal voor als je toch ‘de fout in bent gegaan’. Ik heb dit product ook ontvangen en zal deze binnenkort eens uittesten.

Deze Bondi Sands Self Tan Foam bevat 200ml. en kost € 20,14. Mocht je ook geïnteresseerd zijn in de Self Tanning Application Mit; deze kost € 5,45. Beide producten zijn te koop bij o.a. Etos en Douglas.

Heb jij weleens een zelfbruiner gebruikt? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 30 september 2018 / 18:11

  Wat fijn dat dit goed werkt. Ik heb niet nodig want zelf al bruin genoeg vind ik zelf. Handig met die handschoenen

 2. 30 september 2018 / 13:16

  Lijkt me ideaal als je benen in het voorjaar nog geen zon hebben gezien en je zo van die spierwitte benen hebt 🙂

 3. Yvonne
  30 september 2018 / 07:53

  Ik heb deze ook maar dan de Dark variant voor afgelopen zomer. Gebruikte hem 1x in de 10 dagen ongeveer. Ik liet het wel altijd een hele nacht inwerken, zodat je er niet mee rond hoeft te lopen.
  Ik vind die kokosgeur trouwens afschuwelijk…

 4. 29 september 2018 / 14:57

  het klinkt erg goed, maar ik ben altijd bang dat ik een oempaloempa word, dus ik gebruik het nooit.

 5. 29 september 2018 / 13:26

  Oh dat klinkt heel erg goed! Fijn dat deze zo fijn werkt.

 6. 29 september 2018 / 04:17

  Je ziet het wel idd! Ik heb het nog nooit gebruikt, vind het altijd een beetje griezelig 😉

 7. 28 september 2018 / 23:03

  Heey die handschoen is echt een geweldig idee! geen bruine handjes meer! Ik ben ook geen expert (1 keertje geprobeerd voor een huwelijk) maar dit zou ik wel proberen.