fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Haal de herfst in huis met deze 5 items

Haal de herfst in huis met deze 5 items

We moeten eraan gaan geloven, de herfst is begonnen. De nachten worden koud en misschien heb jij zelfs thuis de kachel al wel aangehad? Een verandering van seizoen betekent een verandering qua kleding maar zeker ook qua interieur. Ik krijg altijd enorm de drang om nieuwe items te kopen. In dit artikel geef ik wat toffe tips. Haal de herfst in huis met deze 5 items! Voor dit artikel heb ik inspiratie opgedaan bij Lionshome.

Haal de herfst in huis met deze 5 items

Haal de herfst in huis met deze 5 items

 • Warme kleuren
  • Om echt lekker de herfst in huis te halen moet je denken aan warme kleuren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld okergeel, oranje of bordeaux rood. Een beetje het kleurenpalet van een herfstblaadje. Fleur je bank hiermee op in de vorm van toffe kussens en een heerlijk warm, bijpassend kleed. Hiermee krijg je direct zin om lekker op de bank te ploffen met een heerlijke kop thee en een goede serie op Netflix!
 • Planten!
  • Kamerplanten zijn natuurlijk gigantisch populair en zorgen direct voor gezelligheid in huis. Ik vind een goed stel kamerplanten dan ook onmisbaar in het interieur en zeker in de herfst en winter. Houd je planten wel goed in de gaten want ze hebben het zwaar te verduren. Probeer er zoveel mogelijk licht bij te krijgen en geef ze niet teveel water. De meeste kamerplanten staan in de herfst en winter namelijk in ruststand en je kunt ze heel makkelijk verdrinken.
 • Natuurlijke items
  • Als ik denk aan de herfst dan denk ik aan items in het interieur die rechtstreeks uit de natuur komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hele stoere items gemaakt van hout. Ik vind hout in het interieur sowieso heerlijk warm aan doen voelen. Hoe natuurlijker de kleur hout hoe beter eigenlijk om het gevoel van ‘natuur in huis’ te versterken.
 • Time for Tea
  • Ik ben een gigantische theeleut en in de herfst drink ik eigenlijk echt non stop thee. Nu heb ik zelf niet echt super stijlvolle theeglazen en ik zit er al een tijdje aan te denken om prachtige theeglazen in huis te halen. Puur om het momentje thee net even nog wat leuker te maken. Oh en het ziet er natuurlijk gelijk gezellig uit als er iemand op visite komt. Ik heb laatst theeglazen gespot met een theefilter en een bamboe deksel. De deksel houdt je thee warm en kan worden gebruikt als onderzetter voor de filter. Fancy niet? Daarnaast ben ik dol op een kopje verse thee dus dat zit wel goed.
 • Warme voetjes
  • Heb je nog geen vloerkleed onder je salontafel liggen? Waar wacht je op! Ik vind vloerkleden een absolute eyecatcher in het interieur. Mijn tip is, zeker om de herfst in huis te halen, te kiezen voor een warm ogend kleed in een natuurlijke tint. Dit kleed is van het merk Zuiver en is gemaakt van Viscose en Wol. De kleur is ‘Marled’ en zal perfect matchen met de tips hierboven. Met dit vloerkleed is een gezellige, herfstachtige sfeer in huis gegarandeerd.

Haal de herfst in huis met deze 5 items; dat doe je zo! Heb jij nog tips? Let me know!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

 1. 30 september 2018 / 16:59

  Wat een leuke items zeg. Ik vind het heel leuk hoe je dat hebt gedaan met die vormpjes van de foto’s!

 2. 30 september 2018 / 11:54

  Ik krijg in de herfst ook zin in warme kleuren in huis. En geur kaarsen, dan kan ik er niet genoeg van hebben.

 3. 28 september 2018 / 15:34

  Planten zijn altijd leuk inderdaad!