fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Mijn 5 Best gelezen artikelen van Juli 2018

We zitten al een weekje in Augustus maar onder het mom van ‘beter laat dan nooit’ plaats ik graag nog even Mijn 5 Best gelezen artikelen van Juli 2018. Ben jij benieuwd welke vijf artikelen er de vorige maand het beste zijn gelezen op mijn blog? Lees gezellig mee!

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Wat leuk om te zien dat deze maskers weer zo goed zijn gelezen! De koreaanse sheetmasks zijn op dit moment echt een hype en ik ben er ongelofelijk fan van. Niet gek ook dat ik ze graag review. Deze Koreaanse Jinju Maskers lagen in Juni bij Kruidvat in de schappen en ik weet dat veel meiden ze hebben aangeschaft naar het lezen van mijn artikel. Super leuk! Oh en lees ook even mijn review van de Jiinju Bubble Bubble Sheet Mask, die is hilarisch!

Mijn favoriete outfits op dit moment

Mijn favoriete outfits op dit moment

Je merkt wellicht wel dat er de laatste tijd veel fashiongerelateerde artikelen voorbij komen op mijn blog. Ik ben dol op fashion en vind het ontzettend leuk om er met mijn camera op uit te trekken om outfitfoto’s te maken. Begin Juni besloot ik een artikel te maken waarin mijn favoriete outfits op dit moment voorbij kwamen. Overigens behoren deze items, een maand later, nog steeds tot mijn favorieten! Het liefst shop ik op dit moment bij My Jewellery, Come Get Fashion, Loavies en Sans-Online.

Mijn liefde voor reizen

Yes! Ik ben gek op reizen en ik schrijf hier dan ook geregeld over. In dit artikel bespreek ik mijn liefde voor reizen en ik vind het natuurlijk heel tof om te zien dat dit artikel zo goed is gelezen. De foto’s in het artikel maken het wat mij betreft helemaal af.. I want to go back!!! 

OOTD We are All Stars

Een typische Linnie outfit, zo zou mijn vriend dit noemen. Eindelijk draag ik hier mijn allereerste paar Converse Chuck Taylor All Stars. Ja, je leest het goed, mijn aller eerste paar! Ik heb ze besteld via Sportshowroom, een webshop waar je mega veel toffe sneakers kunt vinden. Toen ik ze voor het eerst aanschoot dacht ik meteen: “Dit is echt iets voor mij”. Ik had gelijk, want ik draag ze eigenlijk non stop op dit moment. Gezien de hitte wel met een kort broekje nu in plaats van een zwarte, lange broek, haha!

MAC x Aaliyah Collectie

Als er één merk een speciaal plekje in mijn hart heeft dan is het MAC. Na het kijken van talloze YouTube video’s, nog ver voordat ik mijn eigen beautyblog startte, bestelde ik mijn eerste MAC producten. Ik heb er dagen over nagedacht en uiteindelijk honderden swatches bekeken online voordat ik daadwerkelijk afrekende. De MAC Blush in Dainty en de MAC Lipstick in Please Me. Als blogger krijg ik inmiddels heel wat perspakketjes opgestuurd maar toen mijn eerste pakketje van MAC op de deurmat lag kun je je vast indenken dat mijn hart een sprongetje maakte. Deze MAC x Aaliyah Collectie is inmiddels mijn tweede ontvangen perspakketje en ik vind het heel tof dat er nog steeds zoveel interesse is in mijn reviews van MAC! De collectie is overigens nog steeds te verkrijgen via Douglas of MAC Cosmetics.

Mijn 5 best gelezen artikelen van Juli 2018

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van Juli 2018. Herinner jij je nog een artikel van de afgelopen maand wat je super leuk vond om te lezen? Ik ben heel benieuwd! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat affiliate links.

Delen: