111   341
205   856
180   739
206   996
227   1027

Toffe Zomer Items voor Mannen

Vandaag is het ietsjes koeler maar de hitte de afgelopen tijd is wat betreft ‘fashion’ toch wel een dingetje. Wij vrouwen dragen losse hempjes en shortjes maar voor een man wordt dat toch wat lastiger. Tijd om in dit artikel eens wat Toffe Zomer Items voor Mannen te laten zien.

Toffe Zomer Items voor Mannen

 1. Een blouse met korte mouwen 
  • Heel veel mannen met een kantoorbaan worden natuurlijk gevraagd om overhemden te dragen. Laten we even eerlijk zijn, met 35 graden is een overhemd geen pretje. Al kun je van airco naar airco, de momenten dat je even zonder zit zijn niet uit te houden. Mijn vriend merkte op kantoor al dat steeds meer mannen verschenen in een luchtige blouse met korte mouwen, groot gelijk! De herenkleding van Tom Tailor is kwalitatief goed en getailleerd en daar is deze koraalroze blouse dan ook van.
 2. Een polo 
  • Naast een blouse met korte mouwen kun je natuurlijk ook gaan voor een nette polo. Met een nette polo bedoel ik dat je misschien niet perse gelijk moet gaan voor een mega zomerse variant vol met palmbomen en flamingo’s. Op kantoor bedoel ik dan.. Ga je op vakantie dan zou ik zeggen: kom maar op met die palmbomen en flamingo’s, haha!
 3. T-Shirt
  • In de vrije tijd kun je natuurlijk het beste gaan voor een los, katoenen t-shirt. Dit zit comfortabel en is niet zo gevoelig qua zweten. Persoonlijk houd ik bij mannen heel erg van simpele shirts zonder veel poespas. Mijn favoriete blouse is van Garcia en de herenkleding van Garcia is ook echt prachtig. Dit t-shirt is simpel maar door het grijs met marineblauw en de streepjes toch speels en heel makkelijk te combineren.
 4. Korte broek
  • Ja een man in een korte broek, ik houd ervan. Een mooi shirt en een goede sneaker eronder.. Love it. Hoe tof is deze stoere korte broek van Jack&Jones? Ik vind de wassing heel erg gaaf en hij zou stiekem ook heel erg tof staan bij het T-Shirt van Garcia, niet?
 5. Goede sneaker
  • De outfit is natuurlijk niet compleet zonder een goede sneaker. Zelf vind ik in de zomer gewoon een simpele, platte sneaker het allerleukste. Dit zijn zwarte sneakers en die zijn natuurlijk altijd goed. Niet netjes genoeg voor op kantoor maar voor in de vrije tijd ideaal!

Wat draagt jouw vriend/man op dit moment het liefst? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Share:

6 Reacties

 1. 10 augustus 2018 / 16:46

  Vooral de korte broek vind ik erg leuk, daar zie ik mijn man ook wel in lopen.

 2. 9 augustus 2018 / 21:23

  Een korte broek. Lag al vanaf vorig jaar in de kast, maar wilde die steeds niet aan. Nu was het zo warm dat hij was gezwicht. En een t-shirt. En thuis vaak nog zonder t-shirt want dat vind hij dan te warm.

 3. 9 augustus 2018 / 15:56

  Albert vind zakelijke blousejes met korte mouwen niet mooi, maar draagt wel graag nette polo’s. T-shirts en verwassen broeken draagt hij ook niet, hij heeft een hele nette stijl hihi. <3 Leuke sneakers!

 4. 9 augustus 2018 / 13:02

  Ik moet mijn vriend altijd mee de winkel insleuren wanneer hij een nieuwe korte broek nodig heeft, maar het lukt me meestal wel ??

 5. 8 augustus 2018 / 17:14

  Wat een leuke items!
  MIjn vriend draagt vooral korte broeken en t-shirts.

Lees vorig bericht:
OOTD Grass and Flowers

Fashionable.. toch wel hoe ik er in de regel graag uitzie. Met deze hitte denk ik eerlijk gezegd eerder aan...

Sluiten