139   344
209   724
261   1029
201   1018
220   1022

3 items die ik nog mis in onze tuin

Onze tuin begint langzamerhand vorm te krijgen. Inmiddels heb je de vorderingen al in meerdere artikels op mijn blog kunnen lezen. Nadat we vorig jaar ons huis 5 maanden hebben verbouwd was het tijd voor de tuin. Er hebben geen rigoureuze veranderingen plaatsgevonden maar beetje bij beetje ziet alles er netter en gezelliger uit. Toch zijn er 3 items die ik nog mis in onze tuin. Benieuwd welke drie items dit zijn? Lees mee!

3 items die ik nog mis in onze tuin

  1. Parasol of Schaduwdoek 
    • Met de hitte de afgelopen weken is het natuurlijk niet gek dat ik dit mis. We hebben een overkapping waar je heerlijk uit de zon kunt liggen maar het gras staat in de volle zon. Om wat meer schaduw voor onszelf en onze puppy te creëren willen we graag een parasol of schaduwdoek aanschaffen. Ik heb een hele mooie parasol gezien bij www.otto.nl die perfect staat bij de rest van onze tuin dus tijd om die te bestellen!
  2. Ligstoelen
    • We hebben een prachtige loungeset staan inclusief eettafel waar we eigenlijk iedere avond aan eten. Het is een hele fijne set en we zijn er dan ook nog iedere dag blij mee. Om te zonnen leg ik nu altijd een handdoekje neer op het gras naast het zwembad maar na een tijdje gaat dat toch wat minder lekker liggen. Tijd dus om een heerlijke ligstoel aan te schaffen om op te kunnen zonnen!
  3. Terrashaard
    • Onder onze overkapping blijft de warmte goed hangen en het is daar s’avonds dan op dit moment ook prima vertoeven. Ik heb er kaarsjes onder staan en een hele sfeervolle lichtslinger maar toch mis ik nog altijd een terrashaard. Echt puur voor de gezelligheid en natuurlijk ook de warmte. Heeft iets, vind je niet? Dit is gelijk een hele dure en luxe houtkachel maar iets van een vuurkorf of terrashaard zou eigenlijk ook al goed zijn.

Dit zijn mijn 3 items die ik nog mis in onze tuin. Heb jij zelf nog een item die jij mist in jouw tuin? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Read previous post:
Mijn 5 Best gelezen artikelen van Juli 2018

We zitten al een weekje in Augustus maar onder het mom van 'beter laat dan nooit' plaats ik graag nog...

Close