fbpx
63   114
250   402
137   252
153   321
121   244

Mijn favoriete outfits op dit moment

Mijn favoriete outfits op dit moment

De laatste tijd verschijnt er eigenlijk iedere week wel een OOTD op mijn blog. Ik vind het heerlijk om outfits bij elkaar te stylen en er vervolgens met mijn moeder op uit te trekken om een shoot te houden. Dit keer is het even iets anders dan een OOTD. Ik laat je namelijk Mijn favoriete outfits op dit moment zien. Benieuwd? Ik ben benieuwd welke jij het leukst vind!

Mijn eerste favoriet is duidelijk dit donkergroene jurkje van Only. Ik bestelde hem via Sans-Online en sinds het eerste pasmoment was het eigenlijk liefde op het eerste gezicht. Dit is gewoon een typisch ‘Linnie-jurkje’ (zoals mijn vriend het zou zeggen). De donkergroene kleur, gecombineerd met stoere bikerboots is zoals ik deze look het liefste draag. Al is het jurkje natuurlijk ook super leuk met een sneakertje of slippertje.

OOTD Dark Denim & Baby Blue

Deze look met babyblauwe touch is favoriet nummer 2. Via Otto bestelde ik deze toffe babyblauwe Lacoste sneakers samen met dit Levi’s shirt in dezelfde kleur. Normaal vind ik echt kleuren matchen juist nooit zo leuk maar met dit blauw op de een of andere manier toch wel. Samen met de donkerblauwe highwaist jeans van Dr. Denim en de zwarte details in de riem en tas is voor mij deze outfit helemaal compleet.

Alhoewel ik de laatste tijd steeds vaker neig naar jurkjes en rokjes blijf ik toch het meisje dat het liefst een jeans aantrekt. Deze lichtblauwe highwaisted jeans is van Pull&Bear en is echt perfect qua pasvorm. Het topje is van MyJewellery en mijn slippers zijn van Timberland. Oeps… en ja weer mijn zwarte tasje van Guess via Brandfield. Die is sowieso top favoriet!

Oeh, dit is mijn nieuwe sporty girl pants is van ComeGetFashion. Hij zit heerlijk comfortabel en is niet te dik waardoor hij in de zomer ook echt heerlijk zit. Deze witte butterfly crop top is van dezelfde website. Ik combineer deze zwart/witte look met mijn zwart/witte Nike Sneakers. Voor de pop of colour draag ik hier mijn Valentino Clutch bij in de kleur Fuchsia.

OOTD Een heerlijke zonnige zondag

De laatste tijd is het natuurlijk wel mega heet. Ik moet dan ook zeggen dat ik op dat moment zeker geen lange broeken draag. Het liefst luchtige korte broekjes of een jurkje of rokje. Waar je me dan ook snel in kunt vinden is in een mooie playsuit. Deze is via Loavies (vorig jaar) en ik ben vooral dol op de prachtige blauwe kleur. Slippertje eronder en je look is compleet.

Mijn favoriete outfits op dit moment

Jep.. dit zijn ze wel. Mijn favoriete outfits op dit moment. Zoals je wel merkt, zijn ze lekker comfortabel. De ene keer wat kleurrijker dan de andere keer en de ene keer een jurkje en de andere keer een jeans of een playsuitje.

Welke outfit vind jij het leukst? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

16 Reacties

 1. 12 juli 2018 / 08:39

  Ik vind de eerste outfit de leukste! Dat jurkje is heel erg mooi. Die kleur! ♥

 2. 11 juli 2018 / 19:03

  Leuke outfits vind het l’amour shirtje ook erg leuk

 3. 11 juli 2018 / 16:02

  Ik vind de playsuit en de jeans met shirtjes leuke outfits. Zou ik zelf ook dragen 😉

 4. Anne - Travelgoodies.nl
  11 juli 2018 / 14:31

  Leuke foto’s! Ik vind je eerste twee outfits het leukst x

 5. 11 juli 2018 / 12:17

  Wat een leuke outfits, helemaal mijn stijl!

 6. 11 juli 2018 / 11:49

  Dat groene jurkje is echt leuk! En ik ben ook dol op die kleur blauw van je plastuit. Staat je ook geweldig die kleur

 7. 11 juli 2018 / 10:39

  Leuk dat je fotoshoots doet met je moeder, lijkt me heel gezellig! Ik vind dat groene jurkje superleuk!

 8. 11 juli 2018 / 09:57

  Moeilijk kiezen ! Ik vind het je allemaal goed staan! Ik heb wel een voorkeur voor het groene jurkje en de sporty outfit. Lekker gevarieerd in ieder geval jouw garderobe ! Like 😉

 9. 11 juli 2018 / 09:27

  De playsuit! en de Valentino clutch. Ik vind het leuk dat je jezelf heel gevarieerd kleedt. Dat doe ik zelf ook het liefste. Dan weer een skinny jeans en dan een maxi jurk, of kort jurkje, of couture. Alles is mogelijk, hahaha.

 10. 10 juli 2018 / 19:41

  Ik zie jou het liefste in de tweede outfit. Dat vind ik erg goed bij je passen!

 11. 10 juli 2018 / 14:08

  jij weet je goed te kleden! En wat heb je toch een leuke hond

 12. 10 juli 2018 / 12:22

  Leuke outfits! Nu met het warme weer steeds zou ik voor het groene jurkje gaan 🙂 Ik ben dol op jurkjes

 13. 10 juli 2018 / 10:50

  Ik zie de foto’s helaas niet. Maar het donkergroene jurkje van Only vind ik erg leuk klinken. Dat lijkt me ook een makkelijke en praktische kleur.

 14. 10 juli 2018 / 10:29

  Die Valentino clutch… i love it!? Mooie stijl heb je, staat je goed!

 15. 10 juli 2018 / 10:20

  Leuke style, ik houd er van. My Jewellery ook ontdekt! Komt vandaag weer een pakketje met de post met toffe items, onder andere de streep-kleuren broek, ben benieuwd!

 16. 10 juli 2018 / 10:05

  Leuke outfits! De eerste is mijn favoriet.