fbpx
137   267
115   203
127   276
120   327
112   229

Essence Insta Care Lipstick in 02 Daily Maybe

Wat een heerlijk weekend hebben we gehad, vind je niet? Ik heb er ongelofelijk van genoten! Toch ga ik nu weer iets reviewen uit een herfst/winter collectie namelijk uit die van Essence. Ik review in dit artikel de Essence Insta Care Lipstick in 02 Daily Maybe. Geloof me, dit wil je lezen!

Essence Insta Care Lipstick in 02 Daily Maybe

Dit is absoluut niet het eerste product dat ik review uit de Essence Herfst/Winter 2018 collectie. Ik heb hiervoor namelijk al de Foundation + Concealer en de Mascara gereviewed. Beide overigens absoluut de moeite waard om te lezen. Want stiekem willen we allemaal budget pareltjes vinden, niet?

Bij een lipstick verwacht je al snel echt een lipstick huls maar dat is niet waar deze Essence Insta Care Lipstick in 02 Daily Maybe in is verpakt. De verpakking is een hele smalle huls wat eerder doet denken aan een oogpotlood of oogschaduwstick. De huls is uitgevoerd in de kleur van de lipstick met witte tekst en een witte dop. Ziet er prima uit, Essence!

Essence over deze Insta Care Lipstick
Deze lipstick combineert insta-kleur met de rijke verzorging van een lipbalm! Met vitamine E en 20% shea butter olie voor glanzend gekleurde lippen die heerlijk zacht en soepel aanvoelen. In zes onweerstaanbare tinten.

De lipkleur is te verkrijgen in de volgende 6 tinten;

 • 01 Sandy Sunrise
 • 02 Daily Maybel
 • 03 Resfreshing Pause
 • 04 Babe Power
 • 05 Sweet Poison
 • 06 Romantic Doze

Op naar de swatches!!

Swatch

Bij deze de swatch van de Essence Insta Care Lipstick in 02 Daily Maybe. Zoals je ziet is het een lichtglanzende bruine/paarse kleur die mooi dekt. Om hem zo mooi dekkend te krijgen heb ik ongeveer 3x heen- en weer geswatched. Een mooie herfstkleur.

Conclusie

Tot nu toe heeft de collectie van Essence me nog niet teleurgesteld. Gelukkig is dat na het reviewen van deze lipstick nog steeds niet het geval. Ik vind de kleur wel een tikkeltje wennen. Hij is bruin/paarsig maar met een koele ondertoon. Erg tof en zeer geschikt voor de herfst/winter als je het mij vraagt. Het is een ‘care’ lipstick, verrijkt met shea butter dus het is bijna een soort getinte lipbalm. Uiteraard zit hij super comfortabel maar blijft hij niet zo lang zitten als een echte lipstick. Niet erg want dat is tenslotte ook niet wat het product belooft. Ik ben er in ieder geval erg enthousiast over en ga de andere kleuren nog even swatchen!

Deze Essence Insta Care Lipstick in 02 Daily Maybe kost € 1,99, bevat 1,8 gram en is te koop in de drogisterijen zoals kruidvat. 

Welke lipkleur is op dit moment jouw favoriet?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

13 Reacties

 1. Karel
  7 september 2018 / 10:57

  Tof artikel, mijn vriendin krijgt het ook te lezen

 2. 4 september 2018 / 20:10

  De kleur vind ik echt heel erg mooi en wat fijn dat ie ook verzorgend is.
  Misschien dat ik deze wel aan mijn makeup stash ga toevoegen. Voor die prijs is hij zeker het proberen waard!

 3. 4 september 2018 / 13:35

  De kleur is niet helemaal mijn ding moet ik je eerlijk bekennen. Vroeger wel, toen was ik helemaal van de vollere bruintinten (al heeft deze inderdaad een koele ondertoon). Zelf gebruik ik na een hele lange lipstick-loze periode (don’t ask. Dermatitis om mijn mond) eigenlijk alleen maar een paar lipsticks. Maar de kleur varieert nu alleen maar van (fel)roze tot rood. Al heb je daar ook veel verschillen tussen.

 4. 4 september 2018 / 12:19

  Het is een bijzondere kleur! Een paar jaar terug was zo’n ‘Kylie Jenner’ kleurtje erg populair!

 5. 3 september 2018 / 20:27

  Ik zag hem laatst ook al voorbij komen op een andere blog en dit lijkt me dus zo een super fijne lipstick! Ik vind de kleur bij jou ook heel mooi staan. Echt een herfst tint inderdaad. Voor mij zou hij denk ik iets te koel zijn.

 6. 3 september 2018 / 19:02

  ik moet eerlijk gezegd ook een beetje aan de kleur wennen…herstel : ik moet heel erg aan de kleur wennen…

 7. 3 september 2018 / 18:20

  Ik gebruik niet zo vaak lipstick, alleen wat lipgloss maar deze kleur vind ik inderdaad wel erg mooi. Vooral voor de periode die er nu gaat komen, mooie warme kleur.

 8. 3 september 2018 / 17:57

  De kleur vind ik je mooi staan! Ik weet niet of hij bij mij mooi zou staan, maar voor dat geld kun je het altijd proberen denk ik maar.

 9. 3 september 2018 / 16:43

  Wat een prachtige kleur! Staat je heel goed.

 10. 3 september 2018 / 12:03

  Ik denk dat dit precies een kleur voor mij is. Juist koele ondertonen, maken mijn gezicht levendiger.

 11. 3 september 2018 / 12:00

  Wat een mooie lipstick! Die kluer staat je ook super goed!
  Liefs,
  Yousra Yasmine

 12. 3 september 2018 / 11:27

  De kleur die jij laat zien is echt mijn kleur! Mooi ook voor het najaar.

 13. 3 september 2018 / 10:42

  Klinkt als een prima product. De kleur vind ik apart, maar zeker wel draagbaar en leuk voor de afwisseling.