fbpx
23   76
142   352
142   249
115   278
121   203

OOTD A New Army Green Dress

Ik moet eerlijk zeggen dat ik goed op dreef ben om mijn kast aan te vullen met zomeritems. Stiekem heb ik eigenlijk inmiddels al wel voldoende maar ach, een vrouw heeft nooit genoeg toch? Vorige week scoorde ik via Sans Online deze super leuke legergroene jurk die ik uitgebreid laat zien in deze OOTD A New Army Green Dress. Kijk je mee? Doe het! Want je wilt hem!!

OOTD A New Army Green Dress

Deze zomer heeft bij mij voor een kleine ommekeer gezorgd. Waar ik vorig jaar absoluut korte broeken boven een jurk/rok zou verkiezen is dat op dit moment niet het geval. Ik ben de laatste tijd enorm van de jurkjes en rokjes en draag ze met sneakers, slippertjes en laarsjes.

Mijn nieuwe jurkje heb ik besteld bij de webshop Mijn blouse komt van de webshop Sans-Online. Een webshop die naast vrouwenkleding ook nog dames accessoires en herenkleding verkoopt. Het een toffe webshop met de nieuwste trends en topmerken. Toen ik langs deze jurk scrolde was het in ieder geval liefde op het eerste gezicht.

Ik besloot het jurkje een stoere twist te geven door hem te combineren met mijn zwart leren biker boots. Echt een typisch lookje voor mij. Al kun je deze jurk natuurlijk ook iets minder stoer maken door hem te combineren met een leuk slippertje of zelfs een hakje. Dat maakt dit jurkje voor mij perfect. Ik kan hem namelijk van casual makkelijker stijlen naar iets chiquer. 

Qua accessoires heb ik de look verder vrij basic gehouden omdat de nadruk wat mij betreft wel echt op de outfit mag liggen. Gezien de kleuren van het jurkje vind ik zelf gouden, minimalistische sieraden er het beste bij staan en dat is dan ook wat ik hier draag. Deze tinten komen verder dan ook terug in mijn basic, nude make-up lookje.

Outfit Details

 • Dress –  Only 
 • Boots – Biker Boots 
 • Oorbellen – My Jewelley 
 • Ketting – My Jewellery 
 • Ring – Cartier & Ti Sento 
 • Horloge – Cluse
 • Sunglasses – Ray-Ban 

Ben jij een rokjes of spijkerbroeken persoon? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

10 Reacties

 1. Verena
  26 juni 2018 / 14:46

  Het jurkje staat je wel heel gaaf! Mooi kleurtje! En leuk gecombineerd 🙂

 2. 23 juni 2018 / 11:20

  Die jurk is stoer en vrouwelijke tegelijk! Hij staat je echt prachtig. Ik hou ook echt van die legerkleur .

 3. 22 juni 2018 / 13:45

  Dit vind ik echt heel mooi. Je staat er ook echt goed mee. Ik hou ook van de kleur. Prachtig.
  zelf ben ik trouwens een echt jurkjes-fanaat. Ik heb eigenlijk amper broeken.

 4. 22 juni 2018 / 10:16

  Je hebt helemaal gelijk, we hebben nooit genoeg kleinding in onze kast. Ik vind de jurk erg leuk en mooie keur. Ik ben ook echt een rokjes mens.

 5. 22 juni 2018 / 09:41

  Wat een super leuk jurkje en leuk gecombineerd ook met je laarzen!

 6. 22 juni 2018 / 09:19

  Ik draag echt nooit broeken, alleen maar rokjes en jurkjes!

 7. 22 juni 2018 / 08:46

  Oh wauw wat heeft dit jurkje een mooie kleur groen. En het model staat je erg goed!

 8. 21 juni 2018 / 22:25

  Ik ben dol op die biker boots, wil die eigelijk ook nog halen voor het festival seizoen!

 9. 21 juni 2018 / 08:52

  Wat een geweldige outfit!
  Ik ben gek op jurkjes en rokjes. <3
  Liefs,
  Evelien