fbpx
104   167
103   184
90   195
66   128
66   980

OOTD Black and White

Comegetfashion, een heel bekende fashionwebshop. Ik heb deze webshop al bij heel veel bloggers voorbij zien komen en nooit eerder bestelde ik er iets. Geen idee eigenlijk waarom want ze hebben namelijk echt een hele toffe collectie online staan. Vorige week was het tijd voor mijn eerste bestelling die ik je heel graag in deze OOTD Black and White laat zien.

OOTD Black and White

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik echt een jeans meisje ben. Alhoewel ik nog steeds het liefst elke dag in een jeans loop probeer ik mezelf zo nu en dan toch een beetje uit te dagen. Ik koop dan ook steeds meer rokken en andere broeken en ik merk dat dat zorgt voor een soort verschuiving. Ik wissel mijn jeans de laatste tijd graag af met een toffe broek of een rokje, zeker in de zomer!

In de webshop van ComeGetFashion viel mijn oog eerst op dit super schattige topje met ruffles. Leuk vind ik dat hij aan de voorkant wat korter is en dat je deze zelf zo kort kunt maken zoals je wilt met behulp van het touwtje. Aan de achterkant is hij dan wat langer en de ruffles komen ook terug in de mouwen. Ik was nog op zoek naar een toffe effen witte top dus dit was een match made in heaven. In de webshop is dit de White Butterfly Crop Top.

Het liefs wilde ik een leuke combi dus zocht ik hierbij of een leuke broek of een leuke rok. Uiteindelijk ben ik gegaan voor deze zwarte broek met een sportieve witte streep aan de zijkant. In de webshop is dit de Sporty Girl Pants(nu in de aanbieding!) Die strepen aan de zijkant van de broek zijn op dit moment natuurlijk helemaal hot en combineert leuk met de top. Met mijn zwart/witte Nike Sneakers is deze OOTD Black and White helemaal compleet.

Omdat ik het tof wel heel zwart/wit vond ben ik gegaan voor een kleine pop of colour. Ik draag er namelijk mijn knalroze Valentino Clutch bij en match deze leuk met mijn lippenstift. Verder heb ik het heel rustig gehouden qua sieraden en ben ik gegaan voor minimalistische, zilveren items.

Outfit Details

 • Shirt –  Come Get Fashion 
 • Broek– Come Get Fashion 
 • Sneakers – Nike  
 • Oorbellen – Ti Sento 
 • Ketting – My Jewellery 
 • Ring – Cartier & Ti Sento 
 • Armband – My Jewellery 
 • Horloge – Cluse
 • Sunglasses – Guess 

Ben jij een rokjes of spijkerbroeken persoon? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 2 juli 2018 / 20:56

  Leuke outfit, staat je goed. Ik vind die broek erg gaaf!

 2. 2 juli 2018 / 19:12

  Die broek staat je echt mooi 😀 wil er zelf ook zo eentje, maar twijfel of ik er wel mee sta. 😉 Jou staat het goed en maakt het outfit echt af. 🙂

 3. 2 juli 2018 / 17:13

  Wat een leuke outfit! 🙂

 4. 2 juli 2018 / 14:19

  Leuke outfit!!

 5. Anja
  2 juli 2018 / 11:07

  Leuke outfit, ik draag eigenlijk alleen maar spijkerbroeken, rokken vind ik erg onhandig 😉

 6. 2 juli 2018 / 11:05

  het is heel erg leuk om zo af en toe je kleding gewoontes eens radicaal te doorbreken ! zo ben ik van een broekenmens een rokjes mens geworden

 7. 2 juli 2018 / 09:13

  Leuke, simpele outfit. Ik vind een accessoire zoals een tasje in een leuke kleur dan altijd goed!