fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Mijn nieuwe bikini van Hunkemöller

Mijn nieuwe bikini van Hunkemöller

Yes!! Ik heb dè perfecte bikini gevonden voor aankomende zomer. Vorige week plaatste ik een artikel waarin een heerlijk dagje varen in de Biesbosch centraal stond. Dit was de eerste keer dat ik Mijn nieuwe bikini van Hunkemöller droeg en via mijn blog en Instagram kreeg ik er heel veel vragen over. Vandaar dat ik besloot dat om er een artikel aan te wijden!

Mijn nieuwe bikini van Hunkemöller

Dat mijn nieuwe bikini van Hunkemöller is, is absoluut geen verrassing. Eigenlijk draag ik al jaren alleen nog maar bikini’s van Hunkemöller. Naar mijn mening hebben ze altijd een enorm leuk aanbod, is de prijs prima en de kwaliteit top.

Al hoewel ik twee jaar geleden alleen maar koos voor bandeaubikini’s is daar sinds vorig jaar verandering in gekomen. Vorig jaar koos ik een BH model en dit keer een triangel model. Gewoon, omdat ik het toch wel leuk vind om af te wisselen en eens toe was aan een ander model.

Triangle bikinitop + tanga Textured Ruffle

Dit is de Textured Ruffle bikini in een koraalkleur. Een kleur waar ik dol op ben en die naar mijn mening echt perfect is voor de zomer. Ik struinde al ongeveer twee avonden de webshop van Hunkemöller af op zoek naar mijn nieuwe bikini toen mijn oog ineens op deze bikini viel. Yes!!! Dit is ‘m, mijn nieuwe bikini!

Hij heeft hele mooie ruffle details langs de top met een mooie hanger tussen de borsten/cups in. De stof zelf heeft een kanten detail wat hem extra chique/romantisch maakt. Je kunt kiezen voor een tangaslip of een bikinislip en ik koos variant 1. Juist omdat ik die ruffles langs het bikinibroekje zo tof vind. Het topje is aan de voorkant vooral een triangle vorm maar sluit aan de achterkant met een striksluiting in BH vorm.

Anyways, het is duidelijk, ik heb mijn bikini voor de zomer van 2018 helemaal gevonden. Ik heb het broekje in maat S en het topje in maat M. Hij zit echt perfect en heel comfortabel. Love it! 

Dit is mijn nieuwe bikini van Hunkemöller. Heb jij de perfecte bikini voor de zomer al gescoord?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

14 Reacties

 1. 17 juni 2018 / 12:49

  Mooie zachtroze bikini. Die staat jou erg goed. Ik moet mijn zwembroek nog even zoeken 🙂

 2. 17 juni 2018 / 07:13

  Hele leuke bikini hij staat jou heel mooi maar voor mij zou het niks zijn haha

 3. 16 juni 2018 / 21:58

  Ondanks dat ik je foto’s niet kon zien, heb ik er toch een goed beeld bij! Hij lijkt mij heel mooi van kleur!

 4. 16 juni 2018 / 19:23

  Wat een leuk kleurtje, heel tof.. vooral als je lekker bruin bent! Ik draag een zwarte bikini van Marlies Dekkers..bevalt prima!

 5. 14 juni 2018 / 21:40

  leuke bikini en een schatje van een hond!

 6. 14 juni 2018 / 20:07

  Hele leuke bikini! Staat je echt heel goed en de kleur kan je goed hebben 🙂 Liefde voor je puppy doggieee <3

 7. 14 juni 2018 / 20:00

  Hele leuke bikini! Staat je goed.

 8. 14 juni 2018 / 13:38

  Mooie deatils en een prachtige kleur. Nu heb ik nog niet zo lang nieuwe zwemkleding, maar misschien moet ik toch maar eens bij de Hunkemöller langs 🙂

 9. 14 juni 2018 / 13:09

  Die ziet er mooi uit! Staat je goed.

 10. 14 juni 2018 / 10:24

  Wat een prachtige bikini! Die kleur is echt geweldig!

 11. 14 juni 2018 / 08:55

  Wat is hij leuk zeg! Heel lekker, vrolijk kleurtje. 🙂

 12. 14 juni 2018 / 08:30

  Schattig, dat kanten detail! De ruffles vind ik ook erg tof. Ik voel me momenteel niet ‘klaar’ voor zo’n bikini, het moet een broekje met een hoge en liefst ook shaping taille zijn. Binnenkort eens op jacht, want ik hoop deze zomer wel weer eens te gaan zwemmen! 😀