fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

The Furry Friend TAG #2


4 oktober, Wereld Dierendag! Als echte dierenliefhebber kan ik deze dag uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Al is het voor ons huisdier iedere dag dierendag, speciaal vandaag ga ik de Furry Friend TAG invullen. De tweede keer dat ik dit doe. Vorig jaar woonde ik nog thuis bij mijn ouders en daar was mijn huisdier mijn Franse Buldog Bailey. Al is dit stiekem nog steeds mijn hondje, hij woont lekker bij mijn ouders. Mijn vriend en ik wonen inmiddels samen en hebben een super lieve kat in huis. Tijd dus voor The Furry Friend Tag #2.

The Furry Friend TAG #2

Wat is de naam van je huisdier?
Sjakie! Puur omdat we dit gewoon schattig en lollig vinden.

Wat voor soort huisdier is het en welk ras?
Het is een kat maar welk ras weten we niet. Jullie enig idee? Haha!

Hoe lang heb je je huisdier al?
Sinds dinsdag 25 april 2017.

Wat zijn de grappigste trekjes van je huisdier?
Sjakie is nog een vrij jong katje en dat betekent dat hij nog lekker speels is. Als je langsloopt trekt hij je aandacht door zijn poot uit te steken naar je voeten en vervolgens wilt hij het liefst heel lang spelen. Super schattig!!

The Furry Friend TAG #2
Wat is het ondeugendste dat je huisdier gedaan heeft?
Even afkloppen, zo heel ondeugend is Sjakie namelijk niet. Hij is wel heel actief en heel speels maar op een leuke en goede manier. Hij heeft bijvoorbeeld tot nu toe nog niet in de gordijnen gehangen of iets kapot gemaakt dus dat is mooi. Het meest ondeugende dat ik kan bedenken is dan misschien stiekem de restjes in de pan leeg likken die op het aanrecht stond. Whaha!

Wat zijn de favoriete momenten die je met je huisdier hebt meegemaakt?
Mijn vriend en ik werken beide fulltime maar zijn van huis uit enorm gewend aan dieren. Bij mijn vriend thuis hadden ze 1 Mechelse Herder en 3 katten en bij mij thuis dus een Franse Buldog. De eerste weken samenwonen waren natuurlijk super leuk maar al snel miste we beide toch een dier in huis. Thuiskomen in een leeg huis is zo saai als je altijd gewend bent dat er iets kwispelends met smacht op je zit te wachten. In verband met onze werktijden besloten we al snel voor een kat te gaan. Toevallig was in onze woonplaats op een boerderij een kitten komen aanlopen. De boer wilde hier wel voor zorgen maar met al 8 katten op de boerderij vond hij het ook goed als hij bij ons kwam wonen. Zo geschiedde, 2 dagen later haalde ik de kleine Sjaak op!

Welke bijnamen heeft je huisdier?
De meest debiele namen natuurlijk. Al heeft mijn vriend 1 favoriet en dat is ‘kutsjaak’ whaha!

Wat betekent de relatie met je huisdier voor jou?
Heel erg veel! Bizar hoe ongelofelijk snel je mega veel van zo’n klein beestje gaat houden!

o, dat waren ze dan! Alle antwoorden uit The Furry Friend TAG #2. Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de comments, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 14:39

  Awww what een schat! Ik mis een huisdier zoveel!! Ik heb altijd huisdieren in huis gehad (mijn moeder had een kat en een hond en mijn vader had altijd 2 katten), maar mijn vriend is allergisch voor katten en we werken allebei fulltime dus ik vind het ook zonder om een hond te hebben die de hele dag alleen in huis zou zitten. Maar hopelijk komend jaar gaan we een speciale hers kat bezoeken om te zien of mijn vriend daar tegen kan! We zullen het zien 🙂 In ieder geval heel fijn om jouw fotos te zien! 🙂

 2. 4 oktober 2017 / 17:24

  Hahaha sjakie is wel een leuke naam. Ik denk dat jouw kat ook een Europees korthaar is net zoals die van mij.. maar dat weet ik niet zeker.

 3. 4 oktober 2017 / 14:16

  HAHA die bijnaam. Hij is zo dottig en dan zo lelijk :’). Hij ziet er mooi uit, lekker dik koppie, haha.

 4. 4 oktober 2017 / 10:48

  Kutsjaak, hahaha. :’D Schattig katje. 🙂