fbpx
105   191
100   187
79   260
113   240
121   281

Zo kies je het perfecte overhemd voor je vriend

Zo kies je het perfecte overhemd voor je vriendIk geef toe, een overhemd vind ik het meest sexy bij een man. Nu heeft mijn vriend een kantoorbaan en loopt dus iedere dag in een strak overhemd. Komt dat even goed uit! Zo nu en dan vind ik het leuk om hem een overhemd cadeau te doen. Sommige vrouwen vragen dan aan mij: ‘Hoe doe je dat? Ik kies nooit het goede!’ In dit artikel geef ik je graag tips. Zo kies je het perfecte overhemd voor je vriend!

Laatst zocht ik twee overhemden uit voor mijn vriend en ik koos voor twee lichtblauwe. Een van Eterna met een oxford weving en een tof donkerblauw stippeltjespatroon in de boord en bij de mouwen. Dit geeft het overhemd net even iets extra’s! Het overhemd heeft een slim fit pasvorm waardoor hij mooi aansluit en is ‘non iron’ en daar wordt ik dan weer ontzettend blij van!

Het tweede overhemd is er eentje van Seidensticker. Een voor mij onbekend merk maar toen het overhemd binnenkwam viel mij de kwaliteit direct op! Hij is heel licht gestreept en heeft een poplin weving. Wederom een slim fit pasvorm en gemakkelijk te strijken. De Seidensticker overhemden herken je aan het toffe roosje dat op de mouw is gestickt. Een leuk detail!

Zo kies je het perfecte overhemd voor je vriend

Stiekem even spieken 

Mijn vriend heeft zoveel overhemden dat het soms heel lastig is om een nieuwe te kiezen. Daarom spiek ik af en toe even in de kledingkast om te kijken wat voor overhemden hij allemaal heeft. Welke kleur heeft hij heel veel? Is het veel effen of juist met een ruitje of een streepje? Zijn er overhemden aan vervanging toe? Dit geeft je een goed overzicht!

De kleur is belangrijk! 

Overhemden zijn er letterlijk in alle kleuren en dat maakt het nog weleens lastig om te kiezen. Als je echt niet kunt kiezen, ga dan voor blauw. Geloof me, dit is echt altijd goed! Omdat mijn vriend altijd donkerblauwe spijkerbroeken draagt vind ik persoonlijk lichtblauw het mooiste. Zeker in combinatie met een cognackleurige riem en machtende schoenen.

Rondneuzen op internet

Er zijn een aantal super fijne sites als het gaat om het bestellen van overhemden. Eén daarvan is overhemden.com en stiekem is dit mijn favoriet. Ze hebben een mooi aanbod aan overhemden en hebben hele overzichtelijke maattabellen waardoor je eigenlijk altijd precies de goede maat besteld. Twijfel je over de maat? Kies dan een overhemd uit de kast die het mooiste bij hem zit en meet deze simpelweg op. Door middel van de maattabellen op de website kun je exact zien welke maat je moet bestellen. Handig!

Creëer een win-win situatie

Je kent het wel, het ene overhemd is een ramp om te strijken terwijl de andere zo gepiept is. Nu strijk ik alle overhemden dus bij het uitzoeken van een overhemd kies ik al snel voor een win-win situatie. Oftewel, een overhemd dat van een materiaal is gemaakt dat ideaal strijkt. Soms zijn er zelfs strijkvrije overhemden. Ideaal! Hij blij en jij blij!

Heb je nog wat extra hulp nodig? Bezoek dan de overhemden kennisbank. Hier krijg je antwoord op al je vragen!

Zo kies je het perfecte overhemd voor je vriend!
Heb jij weleens een overhemd voor je vriend gekocht? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 18 januari 2018 / 09:09

    Ik kan eigenlijk zelden slagen voor een overhemd voor m’n vriend, aangezien hij alle kleuren inmiddels zelf al heeft gekocht, hahaha!