fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Clinique Take The Day Off Makeup Remover

Clinique Take The Day Off Makeup RemoverYes! Het is weer tijd voor een review van het merk Clinique. Qua skincare is dit absoluut een van de merken die behoort tot mijn favorieten. Het product is niet zomaar een product, het is een bestseller. Ik heb het over de Clinique Take The Day Off Makeup Remover en ik test hem voor je uit!

Clinique Take The Day Off Makeup Remover Clinique Take The Day Off Makeup Remover

Clinique Take The Day Off Makeup Remover

for Lids, Lashes & Lips

Dit product is niet het eerste product dat ik review uit deze lijn van Clinique. Begin 2017 schreef ik namelijk een uitgebreide review over de Clinique Take The Day Off Cleansing Balm. Deze review was ontzettend positief en ik ben nog steeds ontzettend fan van deze Cleansing Balm. Dit maakte me natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar de Clinique Take The Day Off Makeup Remover.

Clinique Take The Day Off Makeup Remover

De ‘Take the Day Off’ lijn van Clinique wordt vormgegeven in het paars met zilver. Dat is bij deze makeup remover niet anders. Een prima vormgeving als je het mij vraagt en echt typisch Clinique.

Clinique over deze Take The Day Off Makeup Remover
Volledig zeepvrije make-up remover in
twee-fasen, die moeilijk verwijderbare oog- en lippenmake-up snel wegneemt. Lost langhoudende make-up op, zelfs waterproof mascara.

Clinique Take The Day Off Makeup Remover

Gebruik

Het valt niet ontzettend op, maar in de flacon zitten wel degelijke twee verschillende vloeistoffen. Als je heel goed kijkt zie je precies in het midden dat deze vloeistoffen van elkaar worden gescheiden. Net als micellair water met een deel olie. Daarom is het belangrijk om het product voor gebruik goed te schudden zodat de vloeistoffen zich mengen.

Hierna pak je een wattenschijfje die je doordrenkt met de remover. Je kunt dit wattenschijfje het beste een paar seconde op je ooglid leggen en vervolgens zachtjes vegen. Ga niet te hard boenen, laat het product zijn werk doen! Herhaal deze stap zo vaak als nodig, voor zowel je ogen als je lippen. Spoel na het verwijderen van de make-up je gezicht na met lauwwarm water.

Clinique Take The Day Off Makeup Remover

Conclusie

Dat dit een bestseller is kan ik goed begrijpen. Alle reviews in de webshop van Clinique zijn lovend en ik kan me eigen daar echt absoluut bij aansluiten. Ik vind de Cleansing Balm uit deze lijn ontzettend fijn maar in mijn ‘remover’ routine kan ik deze Clinique Take The Day Off Makeup Remover zeker gebruiken. Hij is namelijk ontzettend goed voor het verwijderen van een heftige oog- en lip make-up. Denk hierbij aan een flinke eyeliner, een waterproof mascara of een longlasting matte lipstick. Het is echt geen probleem voor deze remover en dat vind ik ideaal. Zo sta ik voor die spiegel niet mega te schrobben en kan ik het product het werk laten doen. Ik ben in ieder geval wel echt fan!

Deze Clinique Take The Day Off Makeup Remover bevat 125 ml., kost € 23,50 en is o.a. te koop in de webshop van Clinique

Ken jij de producten uit de Clinique Take the Day Off lijn? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 20 januari 2018 / 16:02

  Klinkt als een heel fijn product! Sowieso vind ik Clinique een heel fijn als het gaat om gezichtsverzorging!

 2. 17 januari 2018 / 19:01

  Wij gebruiken deze thuis al een hele tijd, echt een super fijn product voor het gehele gezicht

 3. 17 januari 2018 / 18:55

  Klinkt goed, ik heb hier al veel goeds over gehoord.

 4. 17 januari 2018 / 14:09

  mooie foto’s heb je gemaakt 🙂 ik ben erg benieuwd naar remover!

 5. 17 januari 2018 / 14:00

  Ziet er goed uit! Ik gebruik de laatste tijd vooral miccelair water, dit kan je meteen ook voor je gezicht gebruiken.
  Liefs,
  Yara

 6. 17 januari 2018 / 13:36

  Ik gebruik precies zo’n make-up remover van Rituals en vind die ook erg fijn! Misschien toch maar eens deze van Clinique uitproberen! Naar die take off the day balm ben ik ook al langer benieuwd! 🙂

 7. 17 januari 2018 / 11:41

  Klinkt super goed! Ik moet echt een keer iets gaan proberen van Clinique. Ik hoor er zoveel goede dingen over!

 8. 17 januari 2018 / 10:01

  Ik ben heel nieuwsgierig geworden!:)