fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Een kleintje op komst

Een kleintje op komst

Yes, het hoge woord is eruit, ik ben zwanger, er is een kleintje op komst. Zo leuk en spannend! Het was heel lastig om dit grote nieuws de afgelopen weken stil te houden dus ik ben heel erg blij dat ik dit heugelijke nieuws eindelijk met jullie mag delen. In dit artikel deel ik een update met jullie en vertel ik hoe ik mij de afgelopen weken heb gevoeld. Lees je gezellig mee?

Yes! Ik ben zwanger!

Daar sta je dan, samen in de badkamer, te wachten op de uitslag van de test. Al heel snel werd het duidelijk, yes! Ik ben zwanger! Mijn vriend en ik vielen elkaar van blijdschap in de armen. Wow! Blijdschap, spanning, zenuwen, ongeloof, alles schoot er door ons heen. In het begin konden we het niet geloven maar gedurende de dag daalde het langzaam en begonnen we te denken aan het idee dat we ouders gaan worden.

Ik deed de test op zaterdag, maar was eigenlijk alsnog zo vol ongeloof dat ik zondagochtend dacht, ik doe er nog een! Haha, nou ook die was binnen no time overduidelijk positief. Oké, ik heb het niet gedroomd, jep, ik ben echt zwanger!

In de week daarna belde ik de verloskundigen. Oké, na het googlen naar: ‘ik heb een positieve zwangerschapstest, wat nu?’ Want, eerlijk is eerlijk, het is ons eerste kindje, alles is nieuw! Op internet vond ik al snel dat het telefoontje naar de verloskundigepraktijk stap 1 was dus zo gezegd zo gedaan. Binnen drie weken konden we terecht voor de eerste echo.

Spannend! Met klamme handjes liepen we naar binnen en na een paar minuten was het tijd om te gaan liggen voor de echo. En ja hoor, binnen enkele seconden was daar de baby al heel duidelijk in beeld. Wow, zit dit in mijn buik? Zo surrealistisch om te beseffen dat hetgeen wat je op een tvscherm ziet daadwerkelijk in jouw lijf gebeurd.

De verloskundige stelde ons al snel gerust, alles zag er helemaal perfect uit! Inmiddels ben ik 13+4 weken zwanger, hebben we een goede NIPT uitslag en 13-weken echo gehad. Ik heb de afgelopen weken wel wat last gehad van misselijkheid en vermoeidheid maar eigenlijk zijn deze kwaaltjes nu heel erg naar de achtergrond verdwenen en heb ik nu nergens last van. Tijd voor trimester 2 en om dit trimester lekker te gaan genieten.

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: