fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Het beste vaderdagcadeau

Het beste vaderdagcadeau

Een vaderdagcadeau, het is ieder jaar weer een enorme zoektocht. Ieder jaar ga ik op zoek naar een cadeau voor mijn vader en mijn schoonvader. Maar, dit jaar komt daar nog een cadeau bij. Mijn vriend is nu uiteraard ook papa en mag zeker in het zonnetje worden gezet met vaderdag. Deze vaderdag is extra speciaal want het is de allereerste keer! Ik heb voor hem al een aantal hele leuke cadeaus op het oog en vind het heel leuk om hem hier zondag mee te verrassen. Ben jij nog op zoek naar het beste vaderdagcadeau? In dit artikel help ik je een handje.

Het beste cadeau voor Vaderdag

Als ik kijk naar mijn eigen vader is er maar één cadeau waar je hem altijd blij mee maakt en dat is een Nationale Tuinbon. Mijn ouders hebben een heerlijke grote tuin en zijn altijd in de tuin bezig. Hun favoriete uitje is in het weekend gezellig naar het tuincentrum en ze komen altijd met nieuwe spullen thuis. Van nieuwe planten tot vogelvoer. De tuin staat er dan ook altijd piekfijn bij! Stiekem voor mij en mijn broer ook wel fijn want wij krijgen geregeld stekjes uit hun tuin welke in onze tuinen ook weer uitgroeien tot prachtige planten. Een win-win situatie dus.

Cadeaubon

Normaliter vind ik het geven van een cadeaubon nooit zo leuk. Vaak verdwijnt hij achterin de kast en kom je hem pas tegen als hij is verlopen. Zo zonde! Echter weet ik bij mijn vader één ding zeker en dat is dat deze bon 100% gebruikt gaat worden. Waarschijnlijk binnen dezelfde maand nog, haha! Het fijne van deze cadeaubon is dat hij, tot 3 jaar na uitgifte, te besteden is bij 125+ tuincentra (125 zelfstandige tuincentra en deelnemende vestigingen van GroenRijk, Intratuin, Life & Garden, Ranzijn Tuin en Dier en Tuinland) in Nederland. Je kunt hem inleveren bij zowel fysieke winkels als online. Heb jij een vader met groene vingers? Dan zit je hiermee in ieder geval gebakken!

Mijn schoonvader heeft zeker ook groene vingers maar houd meer van technische spullen of praktisch gereedschap. Hem maken we blijer met bijvoorbeeld een bon voor een bouwmarkt of andere winkels waar gereedschap gekocht kan worden. Waar ik mijn vriend mee ga verrassen op zijn eerste vaderdag? Dat houd ik graag nog even geheim! Uiteraard ga ik jullie hiervan een update geven na Vaderdag.

Wat is het beste vaderdagcadeau voor jouw vader? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: