fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

My Jewellery December Wishlist

My Jewellery December Wishlist‘Lindsey, wat wil je voor kerst hebben?’ Een vraag die ik van mijn ouders heel vaak heb gekregen en waar ik telkens geen antwoord op weet te geven. Het hele jaar door denk je bij items: ‘Oh, dat kan ik wel voor kerst vragen!’ Als het dan zover is weet je werkelijk niets te bedenken. My Jewellery heeft hierop bedacht, namelijk de super handige My Jewellery December Wishlist. Benieuwd wat het is en wat er op mijn wishlist staat? Lees gezellig mee!

My Jewellery December Wishlist

My Jewellery December Wishlist

Met de sieraden van My Jewellery ben ik al een tijdje bekend. Ze  hebben prachtige ringen, kettinkjes, armbanden, horloges en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook kennis gemaakt met de kleding van My Jewellery en dat heeft me stiekem nog enthousiaster gemaakt over het merk dan ik al was. Vorige week kwam het artikel OOTD Leopard in de Snow online, waarin ik mijn nieuwe shirtje en rokje van dit merk showde. Hierop kreeg ik super leuke reacties en dat heeft er voor gezorgd dat er nu nog meer kleding items op mijn My Jewellery December Wishlist staan.

My Jewellery December Wishlist

Winterse Items!

Het is natuurlijk winter dus ik koos voor winterse items. Allereerst deze super toffe flared top in een bordeaux rode kleur met strikjes aan de mouwen. Een heel mooi modelletje en vooral de mouwen vind ik een extra leuk effect. Leuk op een broek maar absoluut ook gecombineerd met een rokje!

Als tweede item plaatste ik een jurkje op mijn wishlist. Dit jurkje is geen jurkje waar ik zelf snel voor zou gaan maar toch spreekt hij mij enorm aan en zou ik hem heel graag willen hebben. De basis van het jurkje is zwart gecombineerd met een mooie, winterse print. De ruffles maken het jurkje speels en zijn op dit moment helemaal ‘on trend’ dus dat komt goed uit. Ik zou deze ‘Ruffle Wrap Dress’ zelf combineren met toffe, stoere bikerboots.

Een trui kan natuurlijk ook niet ontbreken en in mijn kledingkast mist nog een goede, dikke zwarte trui. Deze vind ik extra leuk door de witte, gestikte tekst ‘Oui’ met als puntje op de i een hartje. Schattig toch? Deze trui is natuurlijk super makkelijk te combineren met alles en lekker warm tijdens de winter. Een musthave voor mijn wintersport in Mayrhofen die eraan zit te komen!

3FM Serious Request

Speciaal voor Serious Request heeft My Jewellery een super toffe actie bedacht en jij kunt meedoen. Hoe? Stel jouw wishlist samen in de webshop van My Jewellery. Vervolgens ontvang je in je mailbox de selectie van jouw wishlist. Screenshot deze en plaats jouw wishlist onder het facebookbericht op  www.facebook.com/MyJewellerycom

Hoe meer wishlists er binnen komen, hoe meer geld er gedoneerd wordt voor 3FM Serious Request.

 • 0 tot 500 wishlists: 500 euro
 • 500 tot 2000 wishlists: 1000 euro
 • 2000 tot [?] wishlists: 2000 euro (gaan we voor!!)

Doe mee!!

Dit is mijn My Jewellery December Wishlist. Wat staat er op jouw wishlist?

Vul hem zelf in op de website van My Jewellery.

IMG_2672[1]Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking. 

Delen:

2 Reacties

 1. 22 december 2017 / 13:23

  Wat leuk zeg! Echt een lief initiatief van MyJewellery! En die Qui trui is zo leuk!

  Lieeefs

 2. 22 december 2017 / 12:00

  Ik ben ook nog echt op zoek naar zo’n shirt als nummer 1. Die mouwen vind ik echt geweldig. Het probleem is dat tot nu toe elk shirt dat ik ben tegengekomen met zulke mouwen van polyester is. En ik wil katoen, hihi.