fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick

De kerstcollecties vliegen mijn mailbox in en daar wordt ik iedere dag super vrolijk van. Bourjois doet vrolijk mee en komt op de markt met de ‘Let’s Play it Merry’ Kerstlook. Een look met een oogschaduwdoosje, mascara, nagellak maar ook met twee nieuwe lipkleuren. De Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick in #24 en #25. Deze nieuwe lipkleuren review ik vandaag! Perfect voor de kerst of niet? Je leest het nu!

Bourjois Rouge Edition Velvet LipstickBourjois Rouge Edition Velvet Lipstick

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick

De Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick ligt al een tijdje in de winkel. Ik heb het niet over maanden maar over jaren! Grappig, want ik heb ze nog nooit getest en ben super benieuwd naar de lipsticks. Speciaal voor de kerst komen ze uit met twee nieuwe kleuren. Volgens Bourjois is deze lipstick lijn ontzettend populair en wordt er in Frankrijk iedere 36 seconde een exemplaar verkocht. Dat klinkt in ieder geval heel erg veelbelovend!

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick

De verpakking van deze lipsticks vind ik bijzonder. In ieder geval, ik ben ze nog niet eerder tegengekomen. Ik vind de verpakking mooi strak en simpel. Aan één kant van de huls staat ‘Bourjois’ in het relief en aan de andere kant is de tekst ‘Rouge Edition Velvet’ in het zwart op de huls gedrukt. Daarnaast is de dop van de lipstick dezelfde kleur als de lipstick zelf en dat is natuurlijk altijd super handig!

Bourjois Rouge Edition Velvet LipstickBourjois Rouge Edition Velvet Lipstick

LET’S PLAY IT MERRY

Een sponsapplicator, verrassend! Dit zijn we gewend bij lipglossjes en liquid lipsticks en zelf vind ik het altijd erg fijn om mijn lipsticks aan te brengen met een sponsapplicator. Voor mij is dit dus zeker een pluspunt. De kleuren die ik review zijn:

 • #24 – Dark Chérie
 • #25 – Berry Chic

Beide lipsticks hebben een velvet, matte finish!

Bourjois Rouge Edition Velvet LipstickBourjois Rouge Edition Velvet Lipstick

Bourjois over deze Rouge Edition Velvet Lipstick
De zachte en vloeibare textuur glijdt over de lippen en voelt fluweelzacht en buitengewoon licht aan. De lippen zijn glad en zacht, net als fluweel.

Time to swatch!! 

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick

Swatches

Hier zie je beide kleuren geswatched op de rug van mijn hand. Hier zie je goed dat de lipsticks wat vlekkerig en steperig aanbrengen en dat het lastig is om een egale swatch te maken.

#24 – Dark Chérie // #25 – Berry Chic

Na enige techniek is het gelukt om de lipsticks egaal aan te brengen op mijn lippen!

Conclusie

Eerlijk is eerlijk, de Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick brengt niet heel makkelijk aan. De lipsticks hebben een soort oliebasis wat het aanbrengen echt moeilijk maakt. Je moet vaak terug in de huls om wat nieuw product op te pakken en op je lippen moet je enige techniek gebruiken om de kleur egaal aan te brengen. Als hij eenmaal zit, zit hij wel super comfortabel en verschijnt er een mooie velvet/matte finish. Beide kleuren spreken me erg aan, zeer geschikt voor deze tijd van het jaar.

Deze Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick kost € 13,99 per stuk en is te koop in de drogisterijen, Wehkamp en bij Bol.com

Ken jij deze Bourjois Rouge Edition Velvet Lipsticks al? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen:

6 Reacties

 1. 16 december 2017 / 11:43

  De kleuren zijn prachtig! Jammer dat ze zo moeilijk aan te brengen zijn! Mag ik ook even zeggen dat je manier van foto’s maken echt heel leuk is!

  Lieeeeefs

  • 19 december 2017 / 22:29

   Aaah wat lief, dankjewel Rosita!!

 2. 15 december 2017 / 20:52

  Jammer dat het product moeilijk aanbrengt. Ik vind nummer 25 Berry Chic echt ontzettend mooi!

  Liefs
  x

 3. 15 december 2017 / 17:41

  Wat leuk, dit zijn echt twee van mijn favorieten kleuren! De volgende keer dat ik in de kruidvat kom, deze toch maar eens bekijken. Ik ben de laatste tijd steeds meer fan aan het worden van de liquid lipsticks met dit soort applicator.
  Liefs,
  Yara

 4. 15 december 2017 / 16:49

  Wauw twee hele mooie kleuren. Ik vind die hele donkere Berry chic mooi bij je staan

 5. Willemse
  15 december 2017 / 07:09

  Ik vind Bourjois altijd zulke fijne producten hebben.
  Vooral de blushes en gewone lipsticks vind ik super fijn van dit merk.
  Vloeibare lipstick gebruik ik zelf eigenlijk nooit , voor mij is dat altijd iets te heftig qua pigmentatie.
  De kleuren staan je echt zo super mooi, vooral dark cherie staat je prachtig.