fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

My Fall Armparty

My Fall Armparty
De earparty is al een tijdje on trend in fashionland. In dit land lijkt nu de armparty haar intrede te maken. Het is eigenlijk een toffe combinatie van armbanden, bangles en horloges aan één arm. Gecombineerd en samen zijn ze een feestje. Oftewel, letterlijk een armparty! Speciaal voor de herfst heb ik van My Jewellery een eigen armparty mogen uitzoeken. Ik ben er ontzettend tevreden over en daarom laat ik je hem vandaag graag zien!

My Fall Armparty

My Fall Armparty

De laatste tijd heb ik lekker geshopt. Met mijn tante, een vriendin en vooral met mijn mama. Nieuwe items voor de herfst en voornamelijk ook in echte herfstkleuren. Ja, er komt nog een shoplog van online so wait for that! Anyways, ik kocht een hele toffe legergroene spijkerbroek. Deze combineer ik nu volop met voornamelijk bruin, grijs en zwart en ik zocht My Fall Armparty daar bij uit.

My Fall Armparty

Dat uitzoeken was nog niet zo heel makkelijk. Als je aankomt in de webshop van My Jewellery komen er namelijk ontelbaar veel toffe armbanden en horloges op je af. Hoe kun je daar nou uit kiezen? Impossible! Ik heb uiteindelijk echt heel goed gekeken naar items die me direct ontzettend aanspraken en waarvan ik wist dat ik het ook echt zou gaan dragen.

My Fall Armparty

Taupe Rose Watch

De ‘ster’ van deze armparty is toch wel het horloge. Ik koos namelijk voor een heel stoer horloge dat heel erg geschikt is voor de herfst- en winterperiode. In de webshop heeft dit horloge ‘My Jewellery Limited Watch Small – Taupe Rose’ als naam. Een hele mond vol, haha! Het is in ieder geval een nieuw horloge en ook nog eens limited edition. De zwarte wijzerplaat in combinatie met rose goud en legergroen/taupe spreekt me ontzettend aan. Het bandje is van leer en heeft een destroyed look, lekker stoer!

My Fall Armparty

T Bangle

Voor het horloge draag ik een rosegouden armband. Deze armband sprak me eigenlijk echt direct aan en ik wist al meteen dat dit echt iets voor mij was. Het is iets wat ik zelf nog totaal niet in mijn stash had en dat zorgde ervoor dat ik het een mooie aanvulling vond. Daarnaast staat deze ‘T Bangle – Rosegold’ ook erg goed bij de rest van mijn sieraden. Een top match!

My Fall Armparty

Little Beats Bracelet

Om My Fall Armparty compleet te maken koos ik nog een heel tof kralenarmbandje uit. Deze ‘Little Beats Bracelet – Brons’ heeft allemaal verschillende kleuren kraaltjes maar wel in dezelfde tint. Dit armbandje heeft geen sluiting en schuif je dus makkelijk om je arm heen. Qua grootte is hij voor mij perfect en ik vind hem heel erg leuk staan bij het horloge en de bangle.

Een kleine tip om zelf een armparty samen te stellen: kies gewoon items die je tof vind. Combinaties kunnen uiteindelijk veel toffer uitpakken dan je in eerste instantie zou denken. Ik heb gekozen voor warme tinten gecombineerd met roségoud. Maar ook zilver, goud en roségoud door elkaar mixen kan heel erg leuk zijn! Wees lekker creatief en rock je eigen armparty!

#lovemyarmparty | Heb jij op dit moment een armparty ‘going on’? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 24 oktober 2017 / 23:10

  Wat een prachtige items zeg!

 2. 24 oktober 2017 / 22:39

  Oh wauw, die is mooi!!

 3. 24 oktober 2017 / 21:36

  Oh wauw wat tof. Hele mooie herfst kleurtjes inderdaad.

 4. 24 oktober 2017 / 15:48

  Leuke combinatie! Ik vind dat horloge erg mooi 🙂

 5. 24 oktober 2017 / 13:27

  Leuke een leuke armparty! Ik vind het horloge heel mooi!

 6. 24 oktober 2017 / 10:16

  Wat een leuke combi heb je uitgezocht. Zelf ben ik daar helaas helemaal niet goed in haha;-) Bij anderen vind ik die drukke combi’s altijd zo stijlvol, maar op de een of andere manier sla ik bij mezelf de plank altijd mis. Vooral het horloge vind ik erg mooi.

 7. 24 oktober 2017 / 07:48

  Ahhh zo leuk! Echt voor de herfst, staat super leuk!

 8. 24 oktober 2017 / 06:10

  Ik vind vooral de ‘open’ armband erg mooi, tof horloge ook. Armparty’s zijn altijd leuk :-)!