fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

Een adventskalender voor honden

Zelf hondenijs maken

Oeh, nog twee weken en dan is het tijd voor de laatste maand van het jaar. December, een maand vol met feestjes, gezelligheid, cadeaus en adventskalenders. Zoals jullie weten hebben mijn vriend en ik een Mechelse herder genaamd Spyke. Onze trouwe viervoeter en grootste vriend. Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je ook dat wij Spyke altijd goed en duurzaam voer geven van Goood Petfood. Start jij op 1 december altijd met een adventskalender? Laat je hond gezellig meedoen. Hoe leuk? In dit artikel vertel ik je alles over een adventskalender voor honden.

Adventskalender voor honden

 AdventsCARElender voor jouw hond

Spyke krijgt eigenlijk alles van Goood Petfood. Het droogvoer, het natvoer en de snacks. Hoe leuk is het dat Goood Petfood nu een adventskalender voor honden heeft ontwikkeld? En hoe leuk is het dat jij nu, samen met je hond, in december kan aftellen tot kerst? Wedden dat jouw viervoeter iedere dag staat te popelen om een vakje te openen?

Lees ook –> Moet ik mijn hond meer voeding geven in de winter?

Deze kalender heeft in totaal 24 vakjes. In ieder vakje zitten een aantal heerlijke snacks in verschillende smaken, namelijk:

  • Vrije uitloop lam
    • Goed voor botten en gewrichten
  • Duurzame forel
    • Goed voor huid en vacht
  • Vrije uitloop kip
    • Goed voor spijsvertering en stofwisseling

Wat goed is om te weten is dat deze snacks malse tussendoortjes zijn die vrij zijn van toegevoegde suikers, kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Met deze adventskalender kun je gelijk checken of jouw hond fan is van de snacks van Goood Petfood. Ik kan je vertellen, Spyke is er dol op. Vallen ze in de smaak? De snackjes zijn gelukkig ook los te koop bij Goood Petfood. Zo kan jouw viervoeter niet alleen in december maar het gehele jaar genieten van de soft snacks!

Deze Duurzame Adventskalender van Goood Petfood kost € 19,95

Heb jij weleens een adventskalender voor honden gehad?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: