fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

FOTD Even Angels have a dark side…

FOTD Even Angels have a dark side...Oeh een duistere titel, en dat ben je totaal niet van mij gewend. Van Rimmel London ontving ik een make-up pakket voor de ‘Even Angels Have A Dark Side’ Look. Natuurlijk heb ik deze nagemaakt en vandaag laat ik hem je graag zien. Ben jij benieuwd naar mijn FOTD Even Angels have a dark side… Lees verder!

FOTD Even Angels have a dark side...

Basis

Tijd om met de basis te starten. De nieuwste foundation en concealer combi van Rimmel London samen met de super fijne wenkbrauwproducten. De basis van de look! 

FOTD Even Angels have a dark side...

Bronzer/Blush/Highlighter

Dit is een makkelijke, aangezien Rimmel London hier een 3-in-1 kitje voor heeft. Ik reviewde deze kit in de kleur 001 Golden Sands en de kleur in de kit is de 002 Coral Glow. Een iets warmer palette met dus een wat warmere peachy blush in plaats van een roze blush. De kit breng ik zeer ruim aan. Ik contour mijn gezicht heftig en gebruik lekker veel blush en highlighter. 

Over de look van Rita Ora
Door de gezichtscontouren te accentueren met de Kate Sculpting Kit wordt Rita’s engelachtige uitstraling geperfectioneerd.

FOTD Even Angels have a dark side...

Ooglook

Tijd voor de ooglook. Daar valt eigenlijk niet heel veel over te zeggen, deze is Goud, Goud en nog eens Goud. Rita Ora brengt de oogschaduw heel breed aan, richting haar neus en voorbij haar wenkbrauwen voor een perfecte gouden oogopslag. Dat is dan ook precies wat ik ook heb gedaan. De highlighter uit het palette heb ik aangebracht op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Daarnaast heb ik uiteraard een wing gemaakt en de look afgemaakt met 2 laagjes mascara.

Over de look van Rita Ora
De goudkleurige oogschaduw, uit het nieuwe Magnif’Eyes Eye Contouring Palette, die over het hele ooglid, onder en naast de ogen rijkelijk is aangebracht, zorgt samen met een vette eyeliner (Wonder Wing Liner) en twee lagen mascara (Wonder’fully Real Mascara) voor een engelachtige uitstraling

FOTD Even Angels have a dark side...

Lippen en Nagels

 • Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Color in 500 Fire Starter
 • Rimmel London Rita Ora 60 Seconds Super Shine Nail Colour lijn
  • 315 Queen of Tarts (alle nagels behalve de ringvinger)
  • 805 Darling You Are Fabulous (op de ringvinger)

Rita Ora draagt een wat donkerdere kleur maar ik ontving de Liquid Lip Color in de kleur Fire Starter. Dit is ook echt een prachtige kleur die super goed bij de look staat dus dat is verder geen probleem. Mijn nagels heb ik ook in het rood gelakt, en net als Rita Ora heb ik de ringvinger goud gelakt. Een heel tof effect en perfect tijdens Sinterklaas en de Kerstdagen. (al heeft dat even niets te maken met deze look natuurlijk, haha!) 

Edgy. Glamoureus. Echt Rita. Live the London Look!

FOTD Even Angels have a dark side...

FOTD Even Angels have a dark side…

Dit is hem dan, mijn variant op de Rita Ora FOTD Even Angels have a dark side… Nog nooit eerder maakte ik echt een look helemaal na. Ik kijk veel tutorials maar daar haal ik vooral inspiratie uit zonder dat ik ze 100% kopieer. Tof om dat nu wel een keertje te doen. Ik ben erg blij met hoe de look is uitgepakt. Als ‘everyday’ zal ik hem niet dragen maar een keertje tijdens een feestje moet best kunnen toch?

Dit was mijn FOTD Even Angels have a dark side…. Zou jij deze look dragen? 

IMG_2672[1]Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 6 december 2017 / 17:35

  Ik ben toevallig op je blog beland en het eerste wat me opviel: ik vind je productfoto’s hier supermooi! Ik durf er zelf vaak niet eens aan te beginnen, ben best wel een beginner wat dat betreft 😉 Maar die van jou vind ik er prachtig uitzien 😀

 2. 6 december 2017 / 16:35

  Mooie look. Ik vind die kleur heel erg mooi op je lippen

 3. 6 december 2017 / 14:04

  Mooi gedaan! Ik heb de producten ook ontvangen. Kan niet wachten om ze te testen!

 4. 6 december 2017 / 13:44

  Wauw, mooie foto’s! Wat is het een prachtige look geworden. Staat je erg goed. Hele mooie producten.

 5. 6 december 2017 / 11:27

  Wat een mooie look! Lekker draagbaar. De producten zien er echt ontzettend goed uit.

 6. 6 december 2017 / 11:08

  Wat een mooie producten! Je hebt er echt een top look meegemaakt!

 7. 6 december 2017 / 11:02

  Mooie producten en een prachtige look heb je er mee gemaakt.

 8. VWillemse
  6 december 2017 / 10:43

  Oh wow prachtig gedaan!
  Wat een mooie foto’s 🙂
  Het staat super , de kleuren passen ook perfect bij je blonde haar komt zo nog mooier uit.

 9. 6 december 2017 / 10:41

  Staat je echt prachtig!