fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

The story continues… Want het is weer tijd voor een nieuwe highlight/blush/sculpt/contour-achtig palette. Deze trend is namelijk voorlopig nog niet voorbij. Ik heb al wat palettes gereviewed zoals bijvoorbeeld van ELF, NARS, Sans Soucis en MUA en vandaag is Rimmel aan de beurt. Ik review namelijk de Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit. Benieuwd? Lees zeker verder.

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

Kate Moss en Rimmel hebben samen al heel wat producten gelanceerd. Deze kit is ook voortgekomen uit hun samenwerking. Een kit met een highlighter, blush en bronzer. Het palette komt in drie kleuren, namelijk:

 • 001 Golden Sands
 • 002 Coral Glow
 • 003 Golden Bronze

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

Ik vind de vormgeving van het palette leuk gedaan. De bovenkant is doorzichtig met rozegouden randen. De onderkant is zwart en aan de achterkant vind je de sticker met productinformatie. Bovenin zit de highlighter, in het midden de contour poeder en onderin de blush. Leuk gedaan.

Rimmel: Creëer die prachtige gezichtscontouren die je altijd al wilde hebben! Rimmel introduceert haar eerste Sculpting & Highlighting Kit ontworpen door Kate Moss: een trio vaste gekleurde poeders om het gezicht te highlighten, te shapen en te definiëren.

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

Op de linkerfoto zie je het palette zonder flits en op de foto rechts met flits. Zowel de blush als highlighter bevatten shimmer en de bronzer bevat gouden glitters. Eens zien hoe de kleuren uitpakken tijdens de swatches.

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

Eerlijk gezegd.. de poeders zijn vrij poederig. Hier moet je dus zeker mee uitkijken. De blush is shimmery en heeft een soort frosty finish. De highlighter valt een beetje tegen. Hij neigt erg naar huidskleur en valt eigenlijk een beetje weg. De bronzer bevat gouden glitters en is vrij warm qua kleur.

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

Op de linkerfoto heb ik alleen de bronzer aangebracht als contour. Op de middelste foto zie je de bronzer en de blush op de appeltjes van mijn wangen. Op de foto rechts zie je de bronzer, blush en highlighter op de jukbeenderen.

Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit

Ik vind deze kit van Rimmel superleuk! De bronzer is wel vrij warm maar bij mijn huidskleur matched hij gelukkig wel. Ik kan me voorstellen dat hij bij een nog lichtere huid of een huid met koele ondertoon iets minder goed staat. De blush is mooi shimmery en geeft echt een gezond blosje aan de wangen. De highlighter vind ik eerlijk gezegd het minste van de drie. Hij is wel erg subtiel en valt bij de blush eigenlijk compleet weg. Nee, die had van mij toch echt een stuk opvallender gemogen! Ik ben nu toch wel heel benieuwd naar deze kit in 002 Coral Glow.

Het Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kit kost €10,99 en is o.a. te koop bij Douglas, Etos en het Kruidvat.

Contour jij je gezicht vaak? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

20 Reacties

 1. 1 juni 2016 / 15:44

  Ik vind hem eigenlijk mooier dan ik had verwacht. Ik denk dat ik ‘m ook eens ga halen!

 2. 31 mei 2016 / 19:44

  Leuke review! Ik heb ‘m ook en ik ben er onwijs blij mee. De bronzer bevat subtiele glitters, maar je kan hem wel goed opbouwen vind ik. Ik heb gelukkig niet zo’n last gehad van het poederige effect! Misschien ligt het ook wel aan de kwast die je gebruikt. X

 3. 27 mei 2016 / 22:32

  Mooie switches en foto’s ook fijn review om te lezen!

 4. 27 mei 2016 / 17:45

  Ik vind hem heel erg mooi. Ik heb hem ook nog liggen om te testen

 5. 27 mei 2016 / 14:42

  Ik vind het een prima palette voor een normale look niet te heavy maar wanneer ik wat extra glow wil zou ik een andere highlighter of blush pakken want zo BAM is die niet. Ik ben ook erg benieuwd naar het andere palette die zou wellicht misschien wat beter bij me uitpakken.

 6. 27 mei 2016 / 13:30

  Ik vind het wel een leuke kit, vooral de bronzer vind ik erg mooi!

 7. 27 mei 2016 / 12:38

  Fijne uitgebreide review! Jammer dat de highlighter tegenvalt, maar verder een leuk palette!

 8. 27 mei 2016 / 11:50

  Het staat zo leuk bij je! Ik ben ook erg benieuwd naar dit palette. Misschien dat ik ‘m nog ga kopen.

 9. 27 mei 2016 / 11:08

  Het is zo’n schattige palette! Heb hem al vaak zien liggen bij de Kruidvat, maar neem hem telkens niet mee. Hij is zeker niet te overheersend, ziet er goed uit.

 10. 27 mei 2016 / 11:03

  Ik heb hem ook en vind hem heel fijn! Sinds ik ‘m heb gebruik ik hem dagelijks.

 11. 27 mei 2016 / 10:46

  Prachtig palletje, ik wil hem ook proberen nu! <3

 12. 27 mei 2016 / 10:10

  Toevallig gebruik ik Coral Glow dagelijks en was ik juist benieuwd naar de andere kits. Maar als ik dit zo zie ben ik toch blij met Coral Glow, de blush is iets feller en de highlighter is ook duidelijker zichtbaar dus ik snap best dat je benieuwd bent naar een andere kleuren. Als ze nu de verpakking is handiger maken en het product minder poederig hebben ze echt een pareltje in handen.

 13. 27 mei 2016 / 09:42

  Dit palette heb ik vaker langs zien komen en ik blijf hem mooi vinden! De bronzer is inderdaad warm en ik ben bang dat ie voor mijn witte huid net iets té warm is. Fijne review Lindsey!<3
  Liefs,
  Elles

 14. 27 mei 2016 / 09:41

  Jammer dat de highlighter een beetje tegen valt maar het ziet er wel heel erg mooi uit zo bij elkaar!

 15. 27 mei 2016 / 09:40

  Jaaaa ik heb hem ook! Vind hem super fijn en handig om mee te nemen. Wat een mooie foto’s girl!
  Liefs! Evelien

 16. 27 mei 2016 / 09:29

  Jammer van de highlighter maar het is wel echt een schattig setje! De contour kleur en blush lijken me fijn 🙂

 17. 27 mei 2016 / 09:03

  Ik heb hem ook en vond de highlighter ook tegenvallen. Jammer want verder is het een prachtig palette.

 18. 27 mei 2016 / 07:16

  Leuk! Mijn review staat ook al klaar voor over een tijdje haha. Ik ben ook niet heel erg onder de indruk van de highlighter, nou houden jij en ik volgens mij wel een beetje van dezelfde soort highlighters dus had ik ook verwacht dat jij deze het minst zou vinden. Ik vind zelf ook dat de vakjes wat klein zijn voor mijn kwasten. Erg fijn palette wel :-).

 19. 27 mei 2016 / 07:06

  Het ziet er super mooi uit! Ik wil hem wel gaan proberen! xx