fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Mooie presentatiemiddelen op maat

Mooie presentatiemiddelen op maat

Zoals je wellicht wel weet gaan mijn vriend en ik binnenkort verhuizen. Ik hoef jullie volgens mij niet meer te vertellen hoeveel zin ik hierin heb. Nog een paar weekjes geduld en dan is het eindelijk zover. I can’t wait! In ons huidige huis zijn we dan ook al druk met inpakken en uitzoeken van onze spullen. We gooien het liefst zoveel mogelijk weg zodat we in het nieuwe huis met veel nieuwe spullen kunnen starten. Toch zijn er veel zaken, vooral papierwerk, die belangrijk zijn om mee te nemen. Je kunt hierbij denken aan bankzaken, zaken omtrent het huis, belangrijke documenten, rapporten etc. Deze zitten nu allemaal bij elkaar in een verhuisdoos en hiervoor gaan we, in het nieuwe huis, op zoek naar een oplossing. Ik stuitte namelijk op Bellea, een bedrijf dat mooie presentatiemiddelen op maat maakt. Met beiden een eigen bedrijf is dit natuurlijk ontzettend interessant. Ik vertel jullie er graag meer over.

In ons nieuwe huis krijgen zowel mijn vriend als ik een eigen kantoor. Super fijn om beide een eigen werkplek te hebben en dat je, ookal ben je thuis, je werk ook echt even kan laten rusten. Het is wel zo dat deze kantoren zakelijk worden en dat we hier dus ook zakelijke contacten gaan ontvangen. Hierdoor is het belangrijk dat alles tiptop is georganiseerd, dat de inrichting on point is en dat de huisstijl duidelijk terugkomt.

Presentatiemiddelen in eigen huisstijl

Tijdens de zoektocht naar onze wensen voor de kantoren zag ik dus dat je mappen, zoals rapportmappen, kunt laten personaliseren bij Bellea. Als ondernemer is het natuurlijk heel interessant om de huisstijl van je bedrijf door te voeren op presentatiemiddelen zoals ringbanden. Zeker voor mijn vriend. Hij komt veel op locatie en het is natuurlijk wel erg professioneel als hij een map uit zijn laptoptas tovert waarop zijn huisstijl is bedrukt. Het oogt netjes, professioneel en zakelijk. Voor mij zou het ook heel leuk zijn maar dan bijvoorbeeld eerder in de vorm van een planner of notitieboek. Niet dat ik veel op locatie ben maar zo kan ik mijn huisstijl wel beter laten doorschemeren op mijn Social Media en blog. Hoe tof? Absoluut iets waar zowel mijn vriend als ik, na de verhuizing, onszelf in gaan verdiepen.

Bellea is een producent van diverse presentatie producten voor het MKB. Enkele oplages zijn helaas niet te bestellen. 

Heb jij weleens mooie presentatiemiddelen op maat laten maken? Ik ben heel benieuwd! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: