fbpx
87   161
48   179
31   69
68   138
25   273

De beste smartphone ooit

De beste smartphone ooit
Dat is wat Apple belooft met de nieuwe iPhone X. De meest innovatieve smartphone ooit blijkt echter ook de meest absurd dure smartphone ooit! Heel veel Apple fans zaten een hele poos te wachten op de nieuwe iPhone X, al bleef het prijskaartje nog eventjes geheim. Ik denk dat heel wat mensen daar van geschrokken zijn. En terecht! Wat zijn de voordelen van de nieuwe iPhone X en maken deze voordelen het waard om deze iPhone te kopen?

De beste smartphone ooit

Ik ben een Apple fan, dat mag je best weten. Mijn eerste iPhone is inmiddels al heel wat jaartjes versleten en in deze periode heb ik ook veel gebruik gemaakt van bijvoorbeeld een iPod en iPad. Alles Apple, ideaal. Ik zal dan ook niet zo heel snel overstappen naar een ander merk en kan inmiddels met Android apparaten niet eens meer overweg. Om de zoveel tijd een nieuwe lancering, een iPhone 6, een iPhone 7 en inmiddels alweer de iPhone 8. De S-versie, rosé goud, zilver, goud, het kan allemaal niet gek genoeg. Of toch wel, Apple komt aanzetten met de iPhone X!

De beste smartphone ooit

Apple over de iPhone X
We hebben altijd al een iPhone willen maken die één en al scherm is. Een iPhone waar je zo in opgaat dat je je er helemaal in verliest. Eentje die zo intelligent is dat hij reageert op een tikje, je stem of zelfs je blik. Met iPhone X hebben we dit doel nu bereikt. Welkom in de toekomst.

Voordelen iPhone X

Ja.. mijn hart gaat er toch wel een beetje sneller van kloppen. Ik kan weer 100 smoezen bedenken waarom deze telefoon gewoon echt van mij moet zijn. Zoals: ‘Ja maar het is meer dan een telefoon, het is een agenda, fotocamera wekker, laptop etc. etc. etc. in één. En laten we eerlijk zijn, daar zit natuurlijk wel wat in! Tegenwoordig gebruiken we onze telefoon voor alles! Daarnaast zijn er veel punten toegevoegd en verbetert ten opzichte van een andere iPhone. Denk hierbij aan dingen zoals een indrukwekkend nieuw design, een sterk glas en mega scherp beeld, FaceID en IOS 11.

De beste smartphone ooit

Ai.. wel of niet kopen?

Een aantal punten zijn echter voor mij genoeg reden om mij te laten twijfelen om toch de iPhone X te kopen. De eerste is dat Apple belooft dat dit de snelste telefoon ooit uitgebracht is. Ik ben nogal ongeduldig en vind het altijd ongelofelijk irritant als mijn telefoon langzaam is. De snelste telefoon ooit? Give it to me! Daarnaast ben ik het persoon dat altijd super veel met haar telefoon doet. Ik ben er vrij zeker van dat ik absoluut niet de enige ben. Ik download altijd ontelbaar veel apps en bewaar het liefst zo veel mogelijk foto’s en filmpjes in mijn filmrol. De iPhone X is te krijgen met een geheugen van 256GB, is dat geen droom? De laatste twee redenen zijn de dubbele camera’s (prachtige foto’s met diepteverschillen!) en de goede batterijduur! Aargh, als dat batterijtje rechtsboven in de hoek rood wordt slaat bij mij de stress altijd toe. Herkenbaar?

De iPhone X is bij KPN vanaf vrijdag 27 oktober te bestellen en vanaf 3 november verkrijgbaar!

Heb jij je verdiept in de nieuwe iPhone X? Zo ja, twijfel je om de beste smartphone ooit te kopen?  

Voor nu wacht ik absoluut nog even af. Ik ben niet het persoon dat perse ergens ‘als eerste’ mee moet lopen. Ik wacht liever even wat reviews af!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

€€€

Delen:

4 Reacties

 1. 27 oktober 2017 / 13:25

  Ik heb sinds juni de 7, ben van plan deze nog een paar jaar te houden! Dus ik laat me niet zwichten haha.

 2. 27 oktober 2017 / 01:07

  Ja ik wil ook een iphone. Leuke blog.

 3. 27 oktober 2017 / 01:06

  Ja ik wil ook een iphone. Leuke blog.

 4. 26 oktober 2017 / 20:28

  Ik weet niet, heb nu nog de 5 en denk eraan om de 7 te kopen, vind 8 en x echt nog te duur..