fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

My Girlfriend is a blogger TAG


Tijd voor een TAG! Want jawel, dat is echt alweer eventjes geleden. Deze TAG kwam ik tegen bij Iris van The Beauty Magazine. Heel lief keek ik mijn vriend aan of hij alsjeblieft deze tag in wilde vullen. Gelukkig, hij vond het geen probleem! Bij deze geeft mijn vriend antwoord op de vragen uit de My Girlfriend Is A Blogger TAG. 

My Girlfriend is a Blogger TAG

Wat vind je van mijn blog?
Ik vind je blog er strak en professioneel uitzien. Dat komt omdat je er ook zo mee om gaat. Je besteedt er veel tijd een aandacht aan en dat zie je zeker terug in je blog. Je neemt geen genoegen met halve foto’s, je gaat altijd door tot je de, voor jou, perfecte foto hebt. Daarnaast is het leuk om te zien dat je dingen, die je geleerd hebt tijdens je HBO communicatie opleiding, weet toe passen in en rondom je blog.

Wat vind je ervan dat ik een blog heb?
Ik heb er enorm veel respect voor dat je hier zo veel tijd en energie in stopt. Maar het leukste vind ik om te zien, dat je doet wat je leuk vind en er steeds beter in wordt. Dit wordt vervolgens weer beloond wordt met meer en leukere samenwerkingen met verschillende bedrijven. Af en toe laat je je groei in bezoekersaantallen op je blog zien, als ook het resultaat op bepaalde artikelen die je hebt geschreven. Dan is het goed om te zien dat je in die paar jaar dat je doet ‘bloggen’, een gigantische groei hebt doorgemaakt. Je hobby begint echt een professionele kant op te gaan.

Wat vind je van de onderwerpen waar ik over schrijf?
Met die meeste onderwerpen waar je over schrijft, heb ik niet zoveel. Met name de artikelen die niet over beauty gaan vindt ik wel leuk. Sommige tags waarover je schrijft zijn wel leuk. Zo ook als deze tag, want dat is weer eens wat anders. De leukste artikelen vind ik van de vakanties. Vaak ben ik de halve vakantie alweer vergeten, en dan is het leuk om weer te zien wat we allemaal gedaan hebben. Dus dat mag je zeker vaker doen!

Vind je dat ik weleens te veel met mijn blog bezig ben?
Te veel niet, maar wel heel veel. Als ik zie dat je hier dag in dag uit mee bezig bent, dan vreet dit veel van je tijd. Maar omdat ik zelf ook genoeg bezigheden heb in mijn vrije tijd, doen we elkaar niet te kort. Even terug komend op vakanties, je hebt van onze vrienden niet voor niets de bijnaam Freeklin Vonk gekregen. Je wilt overal foto’s van maken, en helemaal als je die van een dier wilt maken. En dat blijft dan niet bij een enkele foto.

Zou je het leuk vinden als ik je meer bij mijn blog zou betrekken?
Nee dat hoeft niet. Het is leuk dat je verschillende onderwerpen aanhaalt in je blog, maar daar hoef ik niet nog meer bij betrokken te worden. Maar als ik je ergens mee kan helpen, dan doe ik dat graag.

Zou je zelf een blog willen beginnen? Zo ja, waar zou deze over gaan?
Nee, niet perse. Als ik dit zou doen, dan zou ik dit over motorrijden/motorsport gaan of de africhting van pups tot politiehonden. Ik zou dan eerder gebruik maken van Instagram of Youtube in plaats van het schrijven van blogs omdat ik het visueel maken middels video’s editten leuker vind.

Dit waren ze alweer, de antwoorden van mijn vriend op de vragen uit de My Girlfriend is A Blogger TAG! Lieverd, super bedankt!! Wil jij deze TAG overnemen? Dat mag uiteraard. Ik zou het leuk vinden als je dit achterlaat in de comments zodat ik ook de antwoorden van jou vriend kan lezen op de vragen.

Guys, Give him some credits!!! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 19 oktober 2017 / 00:57

  Zo leuk! Echt tof dat je vriend deze tag ingevuld heeft en je blog zo opvolgt. Ik ga het ook eens aan mijn vriend vragen haha

 2. 18 oktober 2017 / 15:24

  Wat een leuk idee om zo’n tag te doen 🙂

 3. 18 oktober 2017 / 11:16

  Wat een leuke tag, leuk om te lezen! Zou kom je er ook wat meer achter over hoe mensen over bloggen denken. Toch al een groot verschil tegenover vroeger toen het hier minder bekend was.
  Liefs,
  Yara

 4. 18 oktober 2017 / 10:31

  Heel leuk om te lezen! Een keertje dit hele gebeuren zien vanuit een ander perspectief 🙂

 5. Ton Beljaars
  18 oktober 2017 / 09:43

  Hoi Lindsey en Sebastián leuk om te lezen en ook weer die mooie foto van jullie twee erbij geplaatst,
  Ik heb je Thailandblogs ook gevolgd en hele mooie fotos voorbij zien komen,
  Groetjes pa XX

 6. 18 oktober 2017 / 08:16

  Wat een leuke tag, Ik lees de blog van Iris bijna dagelijks, maar deze heb ik helemaal niet voorbij zien komen. Lieve foto van jullie en wat een oprechte en lieve antwoorden geeft je vriend. Fijn dat hij zo achter je staat en ziet en begrijpt hoe hard je er aan werkt!!

 7. 18 oktober 2017 / 07:30

  Wat leuk om te lezen. En ja, begin een YouTube of een Instagram hierover, ik denk dat er nog niet veel mannen zijn die daar een Instagram of een YouTube over hebben, haha. Leuk ingevuld met zn tweetjes!