fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Clinique Redness Solutions Foundation

Clinique Redness Solutions Foundation

Clinique Redness Solutions Foundation, een foundation die bij Clinique al heel lang in het assortiment heeft. Nooit eerder probeerde ik deze foundation, maar het moest er toch een keer van komen. Ik review hem in dit artikel.

Clinique Redness Solutions Foundation

Ik heb al een aantal goede verhalen gehoord over deze Clinique Redness Solutions Foundation. Zelf heb ik hem nooit eerder aangeschaft omdat ik dacht dat het niets voor mij zou zijn. Ik heb nu eenmaal niet echt een mega rood gezicht van mezelf. Toen ik bij Douglas vroeg om een goede foundation, kwam degene die mij hielp in de winkel, toch uit op deze foundation. Ze bracht hem bij mij aan en ik besloot hem mee te nemen.

Clinique Redness Solutions Foundation

Clinique Redness Solutions Foundation

Deze foundation bevat SPF15 en is sulfaat- en parabenenvrij. Clinique brengt in totaal 4 verschillende kleuren uit:

 • Alabaster
 • Ivory
 • Neutral
 • Vanilla

Volgens Clinique is deze foundation geschikt voor de zeer droge tot de gecombineerd vette huid. Zelf heb ik geen droge of geen vette huid. Ik zit er precies middenin, dus dat komt goed uit.

Clinique Redness Solutions Foundation

De foundation zit zelf in een knijptube met een heel fijn tuutje. Zo kun je de foundation makkelijk doseren en komt er niet in één keer heel veel uit. De verkoopster in de winkel bracht de kleur ‘Neutral’ bij mij aan, maar ik koos heel eigenwijs toch voor ‘Vanilla’. In de hoop dat deze kleur perfect zou zijn als ik terugkom van vakantie, met een heerlijk gebruind gezicht. Tijd om te kijken hoe dat de foundation op mijn gezicht uitpakt.

Clinique Redness Solutions Foundation

Op de linkerfoto zie je mijn gezicht zonder iets erop. Op de rechterfoto zie je mijn gezicht met de Clinique Redness Solutions Foundation in Vanilla. De kleur valt nog best mee eigenlijk! Heb hem heel erg goed ingeblend en vind het resultaat verrassend goed. Hij dekt matig, dus je krijgt geen geplamuurd cakey effect. Wat mij betreft is dat juist positief. Daarnaast is de foundation ook niet mega mat waardoor je een lichte glow krijgt. Top toch?

Clinique Redness Solutions Foundation

Ik ben ontzettend blij met deze Clinique Redness Solutions Foundation in Vanilla. Nu is hij misschien nog een tikkeltje te donker maar dat zal na de vakantie zeker wel anders zijn. Deze foundation is ook erg geschikt voor mensen met rosacea. De foundation kalmeert en verzacht en tegelijkertijd beschrijdt en markeert hij de roodheden. Dit is voor mij dus niet zo van toepassing, maar kan voor sommige huidjes absoluut een uitkomst zijn.

Deze Clinique Redness Solutions Foundation kost €33,- voor 30ml. en is te koop bij o.a. Douglas.

Van welk merk draag jij altijd foundation? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 28 juli 2015 / 08:46

  ziet er mooi uit zeg!

 2. 24 juli 2015 / 00:23

  Ziet er goed uit, mooi resultaat!

 3. 23 juli 2015 / 14:02

  Oo mooi resultaat, lijkt mij een fijne foundation :)!
  X

  • lindsey.beljaars
   23 juli 2015 / 15:59

   Hij is inderdaad heel erg fijn!