fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Beautyfavorieten September 2017


Bijna de hele maand september heb ik backpackend doorgebracht in Thailand. Vooral genoten en heel veel gezien en heel weinig beautyproducten gebruikt. In ga je in dit artikel uiteraard wel mijn favorieten bespreken en dat zijn er in totaal 4. Al deze producten nam ik mee naar Thailand en heb ik dus de afgelopen maand het meest gebruikt. Ben jij benieuwd naar mijn Beautyfavorieten September 2017? Lees gezellig met mij mee!

Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara

Dit was de mascara die ik bij had tijdens mijn rondreis door Thailand. Ik reviewde deze Bourjois Volume Reveal Adjustable Volume Mascara eind augustus en ik was hier meteen laaiend enthousiast over. De mascara brengt ontzettend mooi aan en is inderdaad ‘adjustable’. Oftewel: heel erg makkelijk bij te werken. Dat zorgt ervoor dat je wimpers niet super hard worden en dat er gedurende dag totaal geen zwarte spikkeltjes te zien zijn rond de ogen. Een top mascara en ik gebruik hem nu nog steeds iedere dag.

Etos Highlighting Powder

Natuurlijk kon ik niet op reis gaan zonder highlighter. Aangezien wij met een backpack reisde was ik wel heel erg bang dat al mijn poeders zouden breken. Ik koos ervoor om mijn Etos Highlighting Powder mee te nemen. Ik beschouw deze als een van mijn mooiste budget highlighter. Zeker op reis vond ik een warme highlighter het meest geschikt. Mocht deze kapot gaan, dan zou dat zonde zijn maar niet heel erg. Gelukkig heeft hij de reis overleefd!

Real Techniques Blush Brush

Real Techniques Blush Brush

Ik kreeg deze Real Techniques Blush Brush al best een tijdje geleden opgestuurd. Hij belandde regelrecht in mijn ‘review’ mandje en het duurde even voordat ik hem daaruit haalde om hem daadwerkelijk te reviewen. Dit deed ik vorige maand en sindsdien heb ik mijn blush niet meer aangebracht met een andere kwast. Dat zegt naar mijn mening genoeg. Deze brush hoort absoluut thuis in dit rijtje!

Paula’s Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50

Mijn review over dit product was ongelofelijk positief. Ik ben namelijk echt super enthousiast over deze moisturizer. Kom op, SPF50, hoe top is dat? Uiteraard nam ik dit product mee op vakantie en ik ben er nog steeds super over te spreken. Deze Paula’s Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50 is gewoon echt een toppertje!

Dit waren mijn Beautyfavorieten September 2017. Wat is jouw favoriete beautyproduct van September 2017?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 3 oktober 2017 / 16:00

    Ik vind die blush kwast ook erg fijn en kan niet meer zonder!

  2. 1 oktober 2017 / 08:40

    Oh die Bourjois mascara lijkt mij ook wel wat. ‘Vroeger’ gebruikte ik vrijwel alleen maar mascara’s van Bourjois, Nu ik blog, is het aanbod in mijn eigen la ietwat groter, dus dan probeer je natuurlijk veel sneller iets nieuws uit. Mijn favoriete product van de afgelopen tijd is het ‘Hydraluron’ serum van Indeedlabs.