fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van September 2017


2 oktober, hallo! Ik zie op Social Media massaal de herfstbladeren en de pompoenen langskomen. Jawel, de herfst is weer een feit! Leuk hoor, want op zich heb ik helemaal niet zo’n moeite met de herfst. Al heb ik liever wel een zonnige nazomer en geen regenachtige, winderige herfst. Maar ach, dat hebben we helaas niet voor het kiezen. Anyways, het is weer tijd voor mijn 5 Best Gelezen Artikelen van September 2017.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Niet verrassend. Het is namelijk niet de eerste keer dat mijn review over deze Veet Sensitive Precision Beauty Styler beland in deze top 5. Ik denk dat het product heel veel wordt opgezocht op Google en dat dit artikel van mij gewoon heel erg goed scoort in de SEO statistieken. Het artikel wordt in ieder geval nog steeds heel veel gelezen en dat is natuurlijk nooit verkeerd!

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

Essence Lash Princess False Lash Effect

Oeh, dit is dan wel weer een verrassend artikel! Het is namelijk echt een hele tijd geleden dat dit artikel online kwam. Om precies te zijn was dit op 16 januari 2016. Het werd destijds op zich wel aardig gelezen maar het is nooit een artikel geweest dat er bovenuit stak. Waarom dit nu wel is? Ik durf het eerlijk gezegd niet te zeggen. Wel grappig dat mijn review over deze Essence Lash Princess False Lash Effect nu in dit rijtje staat!

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool

Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker

Deze review is weer een stukje minder verrassend. Ik heb meerdere reviews geschreven over de producten van Bioré en deze artikelen scoren allemaal heel erg goed. Het is natuurlijk een vrij nieuw merk in Nederland en ik denk dat veel mensen nieuwsgierig zijn of de producten het kopen waard zijn. Het Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker is een super fijn masker en ik kan hem iedereen aanraden.

Krullen zonder hitte

Mijn schoonzus trouwde op vrijdag 1 oktober. Mijn jurkje had ik al vrij snel gekozen maar ik heb lang getwijfeld over mijn haar. Uiteindelijk besloot ik om te gaan voor een volumineuze bos krullen. Met mijn haar is dat echter niet super makkelijk omdat krullen gemaakt met een krultang nogal snel uitzakken. Niet handig voor een bruiloft die tenslotte echt de hele dag duurt. Tijd om te gaan voor een ‘longlasting’ optie. Ik maakte krullen zonder hitte en de hele dag is dit blijven zitten als een huis!

Zit ik midden in een blogdip?

Wees niet bang! Ik zit namelijk echt totaal niet in een blogdip! Hoe het kwam dat ik in september wat minder aanwezig was op Social Media lees je terug in dit artikelen. Op de vraag ‘Zit ik midden in een blogdip?‘ kan in in ieder geval absoluut nee antwoorden!

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van September 2017. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 2 oktober 2017 / 15:03

    Ah, lijstjes met favorieten zijn altijd leuk! Zelf vind ik het ook altijd weer boeiend om te zien welke artikelen bovenaan in mijn statistieken uitkomen. Soms is dat echt wel verrassend! Ik vond dat ‘blogdip’ artikel van jou leuk om te lezen, en die over het krullen van je haar zonder hitte, en blijkbaar was ik daar dus niet de enige in!