fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

Paula’s Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50

Paula's Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50
Een dagcrème met SPF50? Wow, klinkt dat even ideaal tijdens een vakantie. Nu moet ik nog op zomervakantie dus ik test dit natuurlijk met alle liefde en plezier uit. Ik heb het over een dagcrème van Paula’s Choice, oftewel de Paula’s Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50. Gaat deze met mij mee op vakantie? Is Paula’s Choice ook Lindsey’s Choice? Je leest het in dit artikel!

Paula's Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50Paula's Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50

Paula’s Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50

Paula’s Choice is een skincare merk waar ik inmiddels al een aantal producten van heb geprobeerd. Producten die bij mij stuk voor stuk in de smaak zijn gevallen. Naar aanleiding van jarenlange ervaring en op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft Paula’s Choice een aantal gouden huidverzorgingsregels opgesteld die de basis vormen voor een gezonde en goed uitziende huid.

Paula's Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50
Deze Paula’s Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50 zit in een grijs met donkerblauwe kartonnen verpakking met zwarte letters. De tube zelf is donkerblauw met witte letters en een grijze dop. Op zowel de verpakking als de tube staat extra informatie over deze moisturizer. Paula’s Choice gebruikt overigens nooit potjes voor producten. Hun reden: ‘Gebruik geen producten uit potjes. Om werkzame stoffen te behouden moet een verpakking luchtdicht zijn en geen licht doorlaten.’

Paula's Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50

Paula’s Choice over deze Resist Skin Restorting Moisturizer SPF50
“Hydraterende zijdezachte crème met SPF 50 beschermt je huid tegen de zon en milieu­vervuiling en voorkomt zo nieuwe tekenen van huidveroudering. Daarnaast helpt de crème ook bij het verminderen van bestaande zonneschade, voor een egale teint en stralende huid.”

Paula's Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50

Ingrediënten

Hierboven zie je alle ingrediënten die zijn verwerkt in deze dagcrème. Hieronder wat toelichting over de belangrijkste ingrediënten:

 • AVOBENZONE
  • Synthetische zonnefilter. Biedt breedspectrum zonbescherming en is een van de meest gebruikte UVA-filters in cosmetica.
 • NIACINAMIDE (VITAMINE B3)
  • Sterk huidherstellend ingrediënt dat de zichtbaarbaarheid van grove poriën en fijne lijntjes aanzienlijk kan verminderen, en een doffe, oneffen huid verheldert.
 • KARITEBOTER
  • Plantaardige vetstof, gewonnen uit de kariteboom. Werkt verzachtend voor de droge huid, maakt een crème rijker en is een goede bron van antioxidanten.
 • ASPIRINE
  • Allergisch voor aspirine (acetylsalicylzuur)? Gebruik dit product dan niet, want het bevat salicylaat-derivaten (incl. homosalate).

Paula's Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50

Gebruik

Deze dagcrème gebruik je als laatste stap in je ochtendroutine, omdat je dan de SPF het beste zijn werk laat doen. Je brengt de crème in de ochtend aan op je gehele gezicht en hals. Wil je daarna graag een foundation of poeder gebruiken? Zorg dan dat je de crème eerst helemaal in hebt laten trekken! 

Paula's Choice Resist Skin Restoring Moisturizer SPF50

Conclusie

We’ve got a winner! Pffff, dit is wel echt een toppertje hoor! De crème is ten eerste van een super fijne substantie, dus niet te dik maar ook zeker niet te dun. Hij trekt snel in en ik heb echt het idee dat hij mijn huid goed hydrateert. Mijn huid voelt in ieder geval alles behalve droog aan. Ik heb hem getest in de zon en dit werkt echt super goed. Eigenlijk hetzelfde als een zonnebrand maar dan in de substantie en geur van een dagcrème. Vervolgens een foundation aanbrengen gaat probleemloos. Jep, deze gaat mee mijn koffer in!

Heb jij op dit moment een dagcrème met SPF erin? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 10 september 2017 / 20:49

  Wow wat ontzettend goed dat er SPF50 in de creme zit! Volgens mij heb ik dat nog nooit eerder in een creme gezien. Ik hoor zo ontzettend veel goeds over Paula’s Choice, maar heb er nog nooit wat van geprobeerd.

 2. 10 september 2017 / 20:06

  He, wat heerlijk dat je nog een vakantie tegoed hebt, fijn dat je in deze crème een goede bescherming tegen de zon gevonden hebt. Ik heb zowel gezichtscrèmes met een SPF daarin, als echt speciale zonnebrandcrèmes voor het gezicht. Hier in Nederland zullen we ze waarschijnlijk voorlopig niet meer nodig hebben;-)

 3. 8 september 2017 / 09:49

  Lijkt me echt mega fijn! En met spf50, wow!