fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

All About Autumn TAG

All About Autumn TAG
Herfst, ik moest er dit jaar heel erg aan wennen. Langer dan normaal! Dit jaar gingen we in september pas op vakantie en toen we drie weken later terugkwamen was het dus alweer bijna oktober. Hier in Nederland was het weer slecht en vanuit de topjes en teenslippers gingen we regelrecht over naar de laarzen en jas. Erg wennen dus! Inmiddels ben ik eraan gewend en is het tijd om de All About Autumn TAG in te vullen. Het lezen zeker waard.

All About Autumn TAG

Wat is je favoriete herfstdrankje?
In ieder geval een warm drankje. Nu ben ik niet zo moeilijk en lust ik eigenlijk alles. Een kopje groene thee, verse muntthee, koffie (in alle soorten en smaken) en ook een Chai Tea Latte op z’n tijd gaat er goed in. Als ik kijk naar wat ik het meest drink dan is dit toch een lekker kopje groene thee.

Je leukste muts en wanten
Denk de volgende situatie in: ‘Het is ijskoud en je gaat de deur uit met een dikke jas. Een paar minuten later besef je je dat je eigenlijk best wel een muts op had kunnen zetten en wanten aan het kunnen doen!’ Juist.. ik vergeet ze dus altijd. Het enige moment waarop ik mijn muts en wanten altijd draag is op wintersport.  De muts is roze van het merk Superdry en mijn wanten zijn van Brunotti.

Welke muziek luister je in de herfst?
Gewoon de radio? Ik luister heel graag muziek hoor maar ik heb nu eenmaal niet echt iets waar ik bijvoorbeeld mega fan van ben. Daarnaast is het ook totaal niet seizoensgebonden. Ik werk fulltime op kantoor en daar hebben we altijd gewoon de radio aanstaan. Tijdens mijn autoritten heen- en terug staat ook de radio aan. Saai antwoord hè?

All About Autumn TAG

Welk parfum ga je het meeste dragen deze herfst?
Hmmm.. lastig! Ik heb namelijk best wel veel parfums dus ik wissel nogal veel af. Ik heb de laatste tijd twee nieuwe geuren ontvangen, namelijk de Calvin Klein Obsessed en Katy Perry’s INDI. Twee geuren die ik echt heerlijk vind en de afgelopen weken al veel heb gedragen.

Wat is je lekkerste geurkaars?
Mijn absolute favoriete geurkaarsen zijn die van Yankee Candle. Mijn favorieten zijn Vanilla Cupcake, Salted Caramel, Soft Blanket en Vanilla Bourbon. Ik heb van alle 4 de geuren zowel de jars als de tarts. Ik wissel ze lekker af in huis en zijn perfect voor de hersft- en wintermaanden.

Wat is je favoriete make-up look voor de herfst?
Oh dit is wel een van de leukste dingen aan de herfst. In de zomer draag ik zo min mogelijk make-up en dat zorgt ervoor dat ik in de herfst weer enorm veel zin heb om uit te pakken. Prachtige looks met wat donkerdere kleuren, in de herfst mag het weer. Denk aan bruintinten, cranberry, goud en paars.

All About Autumn TAG

Go to herfst moisturizer
Dat is mijn Rodial Snake Moisturizer 02 SPF15. Ik heb deze moisturizer uitgebreid gereviewed en daarin was ik eigenlijk al heel duidelijk. Deze lijn van Rodial is gewoon fantastisch. Niet gek dus dat dit mijn Go To Moisturizer is voor deze herfst.

Wat is je favoriete herfstsnack?
Hahaha is het erg als ik nu al zeg dat dat chcolade pepernoten zijn? Ohh wat zijn die krengen lekker. Ik heb ze nog even laten liggen in de supermarkt maar ik heb me deze week toch laten verleiden. Inmiddels staat er een giga pot bij ons op tafel. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat hij helemaal op is! Wat is jouw favoriet? Bij mij absoluut de pepernoten met witte chocolade!

Hoe ga je verkleed met Halloween?
Leuke, lekker Amerikaanse, vraag. Helaas vieren wij eigenlijk nooit Halloween en dat is dit jaar niet anders. Oktober is voor ons Oktoberfest, geen Halloween, haha! Wel heel tof dat er nu weer ontelbare youtube video’s zijn met de gaafste creaties. Daar kijk ik ieder jaar altijd weer ontzettend naar uit!

Dit waren ze alweer, de antwoorden op de All About Autumn TAG! Wil jij deze leuke herfst TAG overnemen? Dat mag uiteraard. Ik zou het leuk vinden als je dit achterlaat in de comments zodat ik ook de antwoorden van jou kan lezen op de vragen.

Wat is jouw favoriete seizoen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

  1. 26 oktober 2017 / 16:30

    Ik hou zo van de herfst kleuren! Ook merk ik dat ik in de herfst veel meer inspiratie heb voor het maken van foto’s en bloggen.

  2. 26 oktober 2017 / 10:20

    Wat een leuke herfstige tag! Het lijkt me inderdaad wel een onslag als je net uit het lekkere warme weer komt.. gelukkig zitten er ook betere dagen tussen, zoals die van vandaag. Het zonnetje is heerlijk:). Hoewel ik helemaal niet zo van de make up ben (normaal alleen een mascara en mn wenkbrauwen) pak ik nu ook sneller iets van een warmer oogschaduw kleurtje erbij om het wat vrolijker mee te maken. Ik kom de herfst het beste door met een lekkere munt thee of een grote mok warme chocolademelk! Heerlijk!

  3. 26 oktober 2017 / 06:18

    Leuke tag. Ik vergeet echt nooit mijn handschoenen, sterker nog.. ik draag ze bijna iedere ochtend al als ik op de fiets of scooter naar het werk ga!