fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Miss Sporty Crazy Me Mascara

Miss Sporty Crazy Me Mascara
Miss Sporty, een lekker mega budget merk. Juist bij budgetmerken vind ik het extra leuk om prachtige pareltjes te ontdekken. Van die producten dat je denkt: ‘Huh, is dit echt zo goedkoop?’ Vandaag review ik de nieuwste mascara. Let’s get crazy met de nieuwe Miss Sporty Crazy Me Mascara!

Miss Sporty Crazy Me MascaraMiss Sporty Crazy Me Mascara

Miss Sporty Crazy Me Mascara

De Halloween beelden vliegen je in deze tijd van het jaar om de oren. Ik moest dan ook gelijk aan deze feestdag denken door de zwart met oranje verpakking. Grappig, al heeft deze mascara natuurlijk niets met Halloween te maken. Anyways, een zwart met oranje verpakking dus. Een mooie smalle, zwarte huls met een metallic oranje opdruk en dop. Een leuke vormgeving!

Miss Sporty Crazy Me Mascara

Miss Sporty over de Crazy Me Mascara
Geef je wimpers super veel volume, lengte en krul met de Crazy Me Mascara. Laat het, speciaal voor Miss Sporty ontworpen Star Brush mascaraborsteltje, door je wimpers dansen door een horizontale zigzag- beweging met je hand te maken. Zo wordt de textuur gelijkmatig door je wimpers verdeeld voor een perfect uitziend resultaat. Voor zowel je boven- als onderwimpers!

Miss Sporty Crazy Me Mascara
Het borsteltje is een hele aparte. Ik heb heel wat mascara’s gereviewed maar zo’n borsteltje als deze kom je toch niet zo gek veel teken. Miss Sporty noemt het een ‘star brush borsteltje’. Het borsteltje loopt een heel klein beetje taps toe en heet allemaal kleine spikes. Het bijzondere is dat aan het uiteinde van het borsteltje zich een bolletje of ‘star’ bevind. Deze is bedoeld om extra goed bij de kleine haartjes in de binnenste ooghoek te komen.

Miss Sporty Crazy Me Mascara

Swatch

Time to use it! Het borsteltje fascineerde me zo dat ik niet kon wachten de mascara aan te brengen. Zoals gewoonlijk heb ik mijn wimpers in drie stappen gefotografeerd. De twee foto’s bovenaan zonder mascara, in het midden met één laagje op de boven wimpers en de twee foto’s bovenaan met twee laagjes mascara op de bovenwimpers en één laagje op de onderwimpers.

Miss Sporty Crazy Me Mascara
Een fullface foto waar je het resultaat van de Miss Sporty Crazy Me Mascara goed op ziet.

Miss Sporty Crazy Me MascaraMiss Sporty Crazy Me Mascara

Conclusie

Hmmm.. lastig!! Ik was echt mega excited en het borsteltje maakte me zo nieuwsgierig. In het begin dacht ik: ‘dit wordt hem of dit wordt hem totaal niet’. Het is echt een volume mascara en dat werkt blijkbaar voor mij niet echt. De mascara zorgde al snel voor spinnenpoten en twee lagen aanbrengen maakte het helaas alleen maar erger. Mijn wimpers werden stijf, plakkerig en hard. In combinatie met mijn lange wimpers werkte het gewoon echt niet goed. Helaas voor mij! Heb jij kleine, korte wimpers? Probeer deze mascara dan wel eens uit! Ik denk namelijk echt dat de Miss Sporty Crazy Me Mascara daar wel goed voor werkt!

De mascara is te verkrijgen in de kleur 001 Crazy Extra Black.

Deze Miss Sporty Crazy Me Mascara kost €4,49 en is te koop bij DA en DIO.

Wat is op dit moment de fijnste mascara in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 2 november 2017 / 12:30

  Pretty content ust like you friend ! hugs

 2. 27 oktober 2017 / 07:58

  Goede review en duidelijke foto’s! Mooie lange wimpers heb je trouwens. Jammer van de spinnepoten..misschien is deze mascara toch meer geschikt voor Halloween ?.

 3. 25 oktober 2017 / 20:55

  Deze mascara ga ik skippen, want ik ben ook gezegend met lange wimpers.

 4. 25 oktober 2017 / 11:04

  Jammer dat ‘ie niet goed werkt! Niets vervelender dan spinnenpoten..

 5. 25 oktober 2017 / 10:46

  Ik moet zeggen dat ik het resultaat met 1 laagje wel goed vind, daarna wordt het inderdaad minder mooi:-( Ik heb niet super lange wimpers, maar ook niet kort, normaal denk ik haha, ik denk dat deze mascara ook niet echt iets voor mij is, ik heb graag mascara’s waarvan ik juist meerdere laagjes kan aanbrengen.

 6. 25 oktober 2017 / 08:40

  Mehh.. Dit is hem voor mij niet. Jammer, want normaal heeft miss sporty hele fijne mascara’s.