fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Real Techniques Ready Set Glow Set

Real Techniques Ready Set Glow Set

I’m a barbie girl! Haha dat was echt het nummer waar ik aan moest denken toen ik deze set zag. Knal en knal roze! Ik review vandaag deze Real Techniques Ready Set Glow Set. Ready to Glow? Let’s Go! 

Real Techniques Ready Set Glow SetReal Techniques Ready Set Glow Set

Real Techniques Ready Set Glow Set

Eens in de zoveel tijd komt Real Techniques op de markt met een Limited Edition Set. Deze Ready Set Glow Set is er daar eentje van. Deze sets zijn altijd te herkennen aan het afwijkende design van de kwasten. Deze zijn allemaal net even wat anders vormgegeven zodat het goed te herkennen is dat deze Limited Edition zijn. Deze set is echter net wat meer speciaal, omdat namelijk iedere kwast exclusief te verkrijgen is in deze set!

Real Techniques Ready Set Glow Set
Zoals ik in het begin al zei, deze set is knal en knal roze! Dat is de verpakking maar eigenlijk zijn de kwasten net zo hysterisch. Op de kwasten zelf zitten banen van metallic en dat maakt deze kwastenset toch wel extra tof. In de set zijn in totaal 3 kwasten en één sponge te vinden.

Real Techniques Ready Set Glow Set
Real Techniques over deze Ready Set Glow Set
This Ready Set Glow Set had the tools you need to create a radiant look. 

Real Techniques Ready Set Glow Set

Deze set bestaat uit de volgende makeup kwasten :

 • Multitask Cheek Brush (exclusief voor deze set)
 • Strobing fan brush (exclusief voor deze set)
 • Targeted Blending Brush (exclusief voor deze set)
 • Miracle Sculpting Sponge

Real Techniques Ready Set Glow Set

Multitask Cheek Brush

Deze blush is volgens Real Techniques perfect om een blush op een zeer natuurlijke manier aan te brengen. De haren staan dan ook niet heel dicht op elkaar, nee de kwast is juist lekker luchtig en fluffy. Het resultaat met een blush is inderdaad heel natuurlijk en erg goed op te bouwen. Een hele fijne kwast die precies groot genoeg is!

Real Techniques Ready Set Glow Set

Strobing Fan Brush

Een duidelijke ‘fan’ brush, ook wel een vlinderkwast genoemd die bedoeld is om je highlighter on fleek mee aan te brengen. Uiteraard speelt Real Techniques hier mooi in op de ‘strobing’ trend. De vorm van deze strobing fan brush is naar mijn mening precies goed om een highlighter goed mee aan te brengen op de jukbeenderen. Hij vervaagt de poeder mooi waardoor het een mooie glow krijgt zonder strepen.

Real Techniques Ready Set Glow Set

Targeting Blending Brush

Volgens Real Techniques is deze kwast bedoeld om vloeibare highlighters mee te blenden. Daar kan ik zeker bij in komen maar ik gebruik zelf echt nooit een vloeibare highlighter. Ik gebruik deze kwast zelf voor het aanbrengen en blenden van concealer.

Real Techniques Ready Set Glow Set

Miracle Sculpting Sponge

Deze sponge heeft een plaatsje in de top 10 bestsellers van Real Techniques. Dat is uiteraard niet voor niets! Het is misschien wel de gekste vorm sponge die ik ooit gezien heb maar dat maakt hem extra tof. Stiekem gebruik ik de Miracle Sculpting Sponge al een hele tijd, al heb ik er nog nooit een review over geschreven. Leuk dat ik nu wel even kan vertellen wat ik er van vindt! De sponge is bedoeld voor contour en highlighter en ik zelf gebruik hem altijd om mee te contouren. Ik maak hem licht vochtig en met de bolle kant breng ik mijn contour aan en blend deze mooi uit. Met de wat plattere kant maak ik de lijn onder de contour wat strakker. Top sponge, blij dat ik een nieuwe heb!

Real Techniques Ready Set Glow SetReal Techniques Ready Set Glow Set

Conclusie

Ik heb inmiddels zo ongelofelijk veel Real Techniques Kwasten dat misschien niet iedere kwast voor mij perse een musthave is. Ben je nog op zoek naar precies deze kwasten? Koop dan absoluut deze Real Techniques Ready Set Glow Set, want de kwasten hebben echt een hele goede kwaliteit! Daarnaast is uiteraard kwasten kopen in een set goedkoper dan de kwasten los kopen. Nog opzoek naar een fijne sponge om te contouren? Dan is de Miracle Sculpting Sponge een absolute aanrader!

Deze Real Techniques Ready Set Glow Set kost €28,99 en is o.a. te koop bij The Make Up Spot.

Wat is op dit moment jouw favoriete brush? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 13 september 2017 / 13:09

  Het is mij allemaal iets te roze haha, maar het gaat om de kwaliteit natuurlijk, Rituals is wat dat betreft wel echt favoriet!

 2. 31 augustus 2017 / 01:43

  Grappig dat het sponsje voor contouren is. Zelf gebruik ik eigenlijk alleen poeders voor contour.

 3. 30 augustus 2017 / 15:36

  Vind het wel een leuk kleurtje! En lijken me fijne kwasten 🙂

 4. 30 augustus 2017 / 13:40

  Qua vormgeving doet deze set me niets, maar het is natuurlijk de werking die telt. 😉 Mooi merk, RT!

 5. 30 augustus 2017 / 11:27

  Mooie set en inderdaad ik moest ook gelijk aan Barbie denken haha.

 6. 30 augustus 2017 / 08:18

  Ziet er weer goed uit! Rituals is echt mijn favoriete merk op het gebied van make up kwasten!!