fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Beautyfavorieten Juli 2017


Hello August! Hartje zomer in Nederland, al hebben we daar tot nu toe naar mijn mening helaas nog weinig van gemerkt. Mij hoor je niet klagen want ik mag nog op vakantie en daar heb ik uiteraard heel erg veel zin in! Juli zit er inmiddels weer op en dat betekent gewoon dat we alweer over de helft zijn van het hele jaar. Pfff! Nee, ik ga geen cliches typen, haha!

Beautyfavorieten Juli 2017

L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara

Tsja.. Deze mascara is qua vormgeving uiteraard al helemaal top. Hoe leuker de verpakking des te leuker ik productfoto’s maken vind. Naast dat de verpakking van deze mascara top is de werking ook echt top! Over de borstel had ik eerst mijn twijfels mijn deze blijkt echt super fijn te werken. Uiteraard is de ‘black’ variant de grootste favoriet omdat deze het meest gangbare is maar de turkoois variant is ook echt leuk om mee te experimenteren. Lees mijn review over deze L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara zeker terug. Het is de moeite waard.

Beautyfavorieten Juli 2017

Delilah Farewell Cream Concealer in Linen

Ik ben mega kritisch als het op concealer aankomt. De kleur moet precies licht genoeg zijn om mijn blik frisser te maken en het product mag absoluut niet in de lijntjes trekken. Ik heb veel budget concealers en er maar weinig getest die high end waren. Ik testte deze maand de Delilah Farewell Cream Concealer in Linen uit en er ging echt een wereld voor mij open. Het is een cream concealer in de vorm van een chubby stick. De kleur is perfect voor mij en dat is uiteraard het eerste pluspunt. Daarnaast is de substantie top en blijft hij na het afpoederen de hele dag zitten zonder in de lijntjes te trekken. I love it! 

Beautyfavorieten Juli 2017

Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette

Deze Eau de Toilette won ik met een winactie! Mega leuk want ik was super nieuwsgierig naar de geur. De verpakking valt natuurlijk enorm op en ik vind deze echt briljant. Er zijn ook genoeg mensen die de verpakking echt vreselijk vinden en dat kan ik ook goed begrijpen. Het is geen chique, luxe flacon maar wel origineel en out of the box en soms moet je dat nou eenmaal kunnen waarderen! De geur van deze Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette is echt heerlijk en ik heb mij erop betrapt dat ik hem de afgelopen maand veel heb gedragen!

Beautyfavorieten Juli 2017

Woden Jane Suede Sand Sneakers

Voor een leuke samenwerking met mijn blog mocht ik sneakers uitzoeken van Woden. Een merk dat ik persoonlijk nog helemaal niet kende maar de schoenenlijn sprak mij direct aan. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Woden Jane Suede Sand Sneakers, prachtige zandkleurige sneakers uitgevoerd in suède. Het leer is echt, de zool is van kurk en de kwaliteit is echt ontzettend goed. Deze sneakers zitten als gegoten en ik draag ze de laatste tijd bijna iedere dag! Je kunt de schoenen bewonderen in mijn OOTD Graffiti in the City.

Beautyfavorieten Juli 2017

Maybelline Color Sensational Lipsticks

De nieuwe Maybelline Color Sensational Lipsticks, het zijn uiteraard stuk voor stuk prachtige kleuren. Er kan er maar één favoriet zijn en dat is in mijn geval absoluut 987 – Smoky Rose. Een prachtige mauve kleur waar ik dol op ben. Hij is perfect voor everyday maar toch van het nude af waardoor je wel echt ziet dat je een lipstick draagt. Mega aanrader!

Dit waren mijn Beautyfavorieten juli 2017. Wat is jouw favoriete beautyproduct van juli 2017?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

5 Reacties

 1. 1 augustus 2017 / 15:01

  Erg mooie favorieten. Dilalah lijkt me zo een fijn merk! Ik vind je schoenen ook super tof!

 2. 31 juli 2017 / 14:57

  Fijn dat je de perfecte concealer gevonden hebt! En ik vind de Moschino-flacons ook zo leuk!

 3. 31 juli 2017 / 11:56

  De lipsticks zijn zo ontzettend mooi! Er zitten echt mooie kleurtjes bij. De parfum van Moschino zou ik wel eens uit willen proberen, vooral ook omdat ik het flesje zo tof vind <3

 4. 31 juli 2017 / 11:01

  Leuke favorieten zitten er tussen!

 5. 31 juli 2017 / 09:23

  Ik wil die parfum van Moschino nog zo graag proberen. Ik vind de verpakking echt geweldig!