fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette

Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette
Ontmoet de aller, aller, allerleukste parfumverpakking ooit. Nee, ik overdrijf niet. Hoe briljant is de verpakking van deze Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette? Of de geur net zo briljant is, daar kom je achter door lekker verder te lezen!

Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette

Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette

Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette

Oké, ik had het al een klein beetje over de verpakking in de intro, maar ik maar er graag nog wat extra woorden aan vuil. Moschino komt eerst op de markt met de ‘Fresh Couture’ en sinds kort is deze ‘Pink’ variant te verkrijgen. De parfum zit in een hele mooie, luxe kartonnen (roze) verpakking met zilveren details. Dit ziet er erg chique uit! In de verpakking vind je de parfum zelf die eruit ziet als een schoonmaakproduct die mij vooral doet denken aan Glassex.. Hilarisch! Moschino heeft met deze verpakking iets alledaags (zoals schoonmaakmiddel) om weten te toveren tot een luxe product (zoals een parfum).

Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette
Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette
Kijk, eerlijk is eerlijk. Mooi is deze flacon natuurlijk niet te noemen. In hoeverre kunnen we überhaupt een schoonmaakspray ‘mooi’ vinden? Onmogelijk, als je het mij vraagt. Hilarisch en briljant, dat vind ik hem absoluut wel. Deze Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette valt op en snel vergeten zul je hem zeker niet! En daarnaast is het best een leuke eyecatcher op je toilettafel toch?

Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette

Moschino over deze Pink Fresh Couture Eau de Toilette
Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette is een uitbundig en helder parfum dat direct een verleidelijke mix van sprankelende en vrouwelijke noten onthult.

Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette

De ‘spraydop’ waarmee je de parfum op denkt te spuiten, is overigens fake. Het is echt een dop die je van de flacon af moet trekken en daaronder vind je dan een ‘normale’ parfumspray.

Deze Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette bevat de volgende geurnoten:

 • Topnoten: roze grapefruit, cassis en lelietje-van-dalen
 • Hartnoten: wilde roos, roze hyacinth en granaatappelpitjes
 • Basisnoten: cederhout, ambrox en musk

De geur kan ik beschrijven als heel erg fris en heel erg bloemig. Echt een geur waarbij je eigenlijk de kleur roze, grappig genoeg, al snel associeert. Een geur die erg geschikt is voor de zomer!

Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette

Conclusie

Een dikke 10 voor de meest hilarische en briljante verpakking ooit. Maar goed, dat heb ik nu al wel genoeg gezegd. De geur daarnaast is ook echt heel erg lekker. Hij is erg fris, lekker bloemig en eigenlijk gewoon echt top voor de zomer. Het is en blijft een Eau de Toilette maar deze vind ik vrij sterk. Je kunt merken dat het geen mega budget Eau de Toilette is en dat hij dus gedurende dag goed blijft hangen. Bijsprayen op het midden van de dag is dan ook niet echt een must! Mijn tip: Ga hem eens zelf ruiken in de parfumerie!

Deze Moschino Pink Fresh Couture Eau de Toilette bevat 50ml. en kost € 55,- . De geur is te verkrijgen bij de luxe parfumerieën. 

Wat is jouw leukste flacon in je parfumstash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 7 juli 2017 / 15:47

  Hijs zoo lekker! Leuke post is het geworden Linds!!

 2. 7 juli 2017 / 09:43

  Deze lijkt me echt heel erg lekker! Vind de verpakking wel oke haha, maar heb wel eens betere verpakkingen gezien.

 3. 7 juli 2017 / 09:23

  Hij is prachtig en de geur is ook goed! Jaaa deze staat op m’n wishlist!

 4. 7 juli 2017 / 09:11

  Ik vind deze verpakking echt heel erg leuk. Ik weet nog dat Mascha hem een tijdje veel gebruikte in haar vlogs en dat ik bijna wilde reageren.. uhh, Mascha? Je hebt schoonmaakspul in je parfumkast staan. Ik wil hem ook graag een keertje ruiken!

 5. 7 juli 2017 / 06:17

  Ik ben denk ik de enige persoon die deze verpakkingen dus echt verschrikkelijk vind. Ik ben wel erg nieuwsgierig naar de geur, aangezien ik al vaak heb gelezen dat deze lekker fris en bloemig is en dat is precies waar ik van hou.

  • Varenka
   8 juli 2017 / 11:18

   Gelukkig…ik dacht werkelijk dat ik de enige was die de verpakking helemaal niks vind
   Toegegeven, het past wel bij het merk, maar persoonlijk hou ik toch van wat sobere of stylvollere flacon’s
   Hoewel ik niet van deze geurnoten hou ben ik trouwens toch wel benieuwd naar deze geur.
   Misschien toch maar een gaan ruiken.