fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Juni 2017

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Juni 2017

Yeeeeha! Vanochtend was het tijd voor mijn beautyfavorieten juni 2017 en dat betekent dat het nu ook automatisch tijd is voor Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Juni 2017. Ben jij benieuwd welke artikelen het afgelopen maand het meest zijn gelezen op mijn blog? Lees dan nu verder!

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Dit artikel is echt super vaak gelezen de afgelopen maand. Niet heel gek ook want daar heb ik een klein beetje zelf voor gezorgd. Ten eerste scoort dit artikel heel goed in Google wat zorgt voor veel bezoekers. Daarnaast werd dit product gesponsord in een post op Facebook en daarin heb ik mijn artikel gelinkt. Het is een artikel waar ik zelf echt compleet achter sta en ik gebruik de Veet Sensitive Precision Beauty Styler zelf graag dus het artikel is zeker de moeite waard om te lezen!

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Wederom een goed scorend artikel! Blijkbaar wordt er veel gezocht naar reviews van deze Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool. Deze poriestrips zijn echt de beste die ik ooit heb geprobeerd en ik blijf ze opnieuw kopen. Het artikel en het kopen van dit product is absoluut de moeite waard! Sowieso ben ik de laatste tijd erg fan van het merk Bioré en ik ben op dit moment weer nieuwe producten aan het proberen. Reviews komen eraan dus stay tuned! 

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Juni 2017

Mijn top 5 zomerparfums

De zomer begon uiteraard in juni dus ik besloot mijn top 5 zomerparfums te bespreken in een artikel. Ik koos 5 heerlijke, frisse zomergeurtjes en ik draag alle 5 geuren op dit moment heel erg graag. Echt grote favorieten dus! Van alle parfums staan trouwens ook los reviews op mijn blog dus mocht je benieuwd zijn naar één specifieke geur, zoek dan de review even op in de zoekbalk!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Juni 2017

OOTD Let The Summer Begin

In mei ging ik heerlijk op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Samen met mijn vriend reed ik naar dit prachtige land om te genieten van de zon en de natuur. We namen een aanhanger mee met onze motoren en hebben daar prachtige tochten gereden. Uiteraard moest er ook even een OOTD gemaakt worden en dat werd deze OOTD Let The Summer Begin. Ik had niet verwacht dat deze zo super goed werd gelezen dus dat is een leuke verrassing!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Juni 2017

Ik ben officieel een communicatiespecialist

Woooohoo! Ja, in juni was het zover, ik ben geslaagd voor mijn HBO Bachelor of Communications. Oftewel, ik ben officieel een communicatiespecialist. Na 4 jaar studeren (Avans Hogeschool Deeltijd) was ik gewoon klaar. Nog steeds vind ik dit een heel raar gevoel. Vaak komt dan ook de vraag in me op: ‘Hoef ik nu dan echt niets meer te doen?’ Helemaal niets, zo gek! Op mijn diploma ophalen na dan, maar hé, dat wordt natuurlijk één groot feest!

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van Juni 2017. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 3 juli 2017 / 08:42

  Ik vind je blauwe top echt supergaaf! En nog gefeliciteerd met je diploma yeaaah <3

 2. 1 juli 2017 / 11:40

  Ahh wat een leuk lijstje. Ik heb inderdaad die zwarte neusstrips door jouw review gekocht en ik vind ze zo fijn! Nog gefeliciteerd met je diploma!

 3. 1 juli 2017 / 08:29

  Wat leuk om te zien welke artkelen het beste aansproken!

  • 1 juli 2017 / 08:29

   aanspraken* haha! Het is nog vroeg 😉