fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Beautyfavorieten Februari 2017

Beautyfavorieten Februari 2017
Zo! En toen zat februari er ook al weer op. Pff!! Het was wel echt een top maand hoor. Zo ben ik op Wintersport geweest, hebben we volop geklust en heb ik natuurlijk als echte Brabander fanatiek carnaval gevierd! Maar, weer een maand voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe ‘favorieten’. Mijn Beautyfavorieten Februari 2017 om precies te zijn. Vorige maand had ik veel favorieten en deze maand zijn het er maar 4. Dat is verder helemaal niet erg want het zijn wel 4 echte aanraders! Lees je mee?

Beautyfavorieten Februari 2017

The Body Shop Lash Hero Mascara

Toen ik deze The Body Shop Lash Hero Mascara ontving was ik eigenlijk meteen nieuwsgierig. Waarom? Omdat ik al genoeg producten getest heb van The Body Shop maar dit was mijn eerste make-up product. Qua mascara ben ik best wel kieskeurig dus ik was gewoon heel erg benieuwd. Gelukkig was ik eigenlijk meteen enthousiast en is deze mascara de afgelopen maand echt een groot favoriet geworden. Hij separeert mijn wimpers mooi, maakt ze lang en geeft ze volume. Wat wil je nog meer? Nou, deze mascara belooft ook nog eens je wimpers te verzorgen. 2 – in – één dus!

Beautyfavorieten Februari 2017

Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose

Bobbi Brown, een merk waar ik stiekem toch wel een beetje een zwak voor heb. Ik heb veel producten van dit merk in mijn stash en kan eerlijk zeggen dat nog geen een product van Bobbi Brown mij heeft teleurgesteld. Zo ook de Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose niet. Ik vind dit echt een prachtige lipstick en ik gebruik hem de laatste tijd heel graag. Vooral naar mijn werk omdat ik het gewoon, zeker in de winter, een mooie classy kleur vind voor everyday. De formule vind ik echt super fijn en ik kan hem je echt van harte aanraden!

 

Beautyfavorieten Februari 2017

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Deze Clinique Take The Day Off Cleansing Balm had ik echt al een hele tijd op het oog. Ik had er al zo ongelofelijk veel goede verhalen over gehoord dat ik dacht: ‘Die moet ik een keer proberen!’. Toen ik hem ontving was ik dan ook extra blij en kon ik eigenlijk niet wachten om hem te gaan testen. Na het testen kon ik eigenlijk niet anders dan mij volledig aansluiten bij alle positieve verhalen die ik er al van had gehoord. Probeer het zelf zeker eens uit, zou ik zeggen!

Beautyfavorieten Februari 2017

Real Techniques Prep & Prime Set

Al een tijdje ben ik fan van de kwasten van Real Techniques en een tijdje terug kwamen zij met een nieuwe set op de markt, namelijk de Real Techniques Prep & Prime Set. Omdat ik letterlijk iedere kwast van Real Techniques echt fantastisch vind kon ik me niet voorstellen dat deze set mij zou teleurstellen. Dat heeft hij dan ook zeker niet gedaan. Al zitten er misschien wel drie producten in die, laten we eerlijk zijn, niet echt een musthave zijn. Ik heb het dan over de ‘Domed Applicator’ en de ‘Sponge Stand’. De ‘Spatula’ vind ik dan weer juist wel fijn omdat ik hierdoor op een hygiënische manier een product uit een potje kan halen. De Primer Brush gebruik ik voor crèmes en maskertjes en de Miracle Complexion Sponge gebruikte ik al voor mijn foundation. Echt een top sponsje vind ik dat!

Dit waren mijn Beautyfavorieten Februari 2017. Wat is jouw favoriete beautyproduct van Februari 2017?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 3 maart 2017 / 14:51

  Die bobbi brown lipstick is zo enorm mooi! Die clinique balsem lijkt me ook erg fijn!

 2. 1 maart 2017 / 17:26

  Die bobbi brown lipstick is echt heel erg mooi

 3. 1 maart 2017 / 12:00

  Ik heb ooit een mascara van The Body Shop gehad die ik niet prettig vond, maar weet niet of het dezelfde is! 🙂 Die lipstick ziet er mooi uit en naar de Cleansing Balm van Clinique ben ik al een tijdje benieuwd! 🙂

 4. 1 maart 2017 / 11:37

  Die lipstick van Bobbi Brown vind ik zooo mooi! <3

 5. 1 maart 2017 / 10:41

  Die mascara ziet er toch echt goed uit, hoor! Een echte favoriet heb ik niet, maar ik ben, sinds ik het in mijn bezit heb, wel helemaal verliefd op het Tartelette in Bloom palette van Tarte. ♥︎

 6. 1 maart 2017 / 10:08

  Fijne favorieten! Ik ben echt dol op Bobbi Brown. De lipstick ziet er prachtig uit.

 7. 1 maart 2017 / 08:48

  Wauwie, prachtige producten! <3

 8. 1 maart 2017 / 06:16

  Wat een fijne favorieten. De Real Techniques Prep en Prime set is hier ook favoriet. Ik vind die Bobbi Brown lipstick zo mooi!