fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

The Body Shop Lash Hero Mascara

The Body Shop Lash Hero Mascara

Het is weer tijd voor een mascara-review! Ja, dat is eventjes geleden op mijn blog. Ik review vandaag de The Body Shop Lash Hero Mascara. De eerste mascara die ik test van The Body Shop. Ben jij net zo nieuwsgierig naar deze mascara als ik? Lees dan nu mee!

The Body Shop Lash Hero Mascara

The Body Shop Lash Hero Mascara

Ik vind het echt super leuk om een keer een beautyproduct van The Body Shop te testen. Ik ben al erg bekend met het merk, maar dan voornamelijk met de bodybutters en de showergels. Heel erg leuk dus om ook eens een mascara te testen! De vormgeving van de mascara vind ik heel erg simpel en strak. Eigenlijk wel zoals ik gewend ben van The Body Shop. De mascara is te verkrijgen in twee kleuren, namelijk ‘Madagaskar Black Onyx’ en Baltic Dark Amber’. Deze twee verschillende kleuren worden ook meteen duidelijk gemaakt op de verpakking. Bij de zwarte versie is de mascarahuls helemaal zwart en bij de bruine versie is de mascarahuls deels bruin. Handig!

The Body Shop Lash Hero Mascara
The Body Shop zegt: ” Ongelooflijk volume? Ja. Dramatische lengte? Absoluut. En verzorgde wimpers in de beste conditie? Now you’re talking. Wij zijn ontzettend trots het beste van het beste op mascara-gebied te lanceren. De langverwachte Lash Mascara Hero is hier om je wimpers te redden van de schade die je kunt oplopen van het dagelijks mascara gebruik. Het is gemakkelijk om te vergeten dat je wimpers met dezelfde zorg en liefde behandeld moeten worden als je haar (ze zijn immers één). Onze nieuwe mascara verlengt vakkundig de wimpers en geeft de wimpers meer volume. Daarnaast bevat onze Lash Hero een zorgzame mix van zwarte-roos extract en Community Trade-shea boter. For stand-out lashes at the wave of a wand!

The Body Shop Lash Hero MascaraThe Body Shop Lash Hero Mascara
Dit is de borstel van de mascara. Persoonlijk vind ik een mascaraborstel heel erg bepalend voor een mascara. Er zijn namelijk borstels bij die ik echt totaal niet fijn vind! Deze borstel vind ik er in ieder geval heel erg veelbelovend uitzien. The Body Shop zegt het volgende over de borstel: “De dicht op elkaar gepakte haren maken het gemakkelijk om de optimale hoeveelheid mascara te gebruiken bij elke sweep . Het borsteltje kamt en scheidt de wimperharen zorgvuldig voor klontvrije wimpers. De conische punt bereikt elke hoek van het oog en de grote, ronde vorm zorgt voor ultieme lengte en volume.”

The Body Shop Lash Hero Mascara

Swatches

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder macara. Op de twee middelste foto’s draag ik één laagje mascara op mijn bovenste wimpers. Op de twee onderste foto’s draag ik twee laagjes mascara op mijn bovenste wimpers en één laagje mascara op mijn onderste wimpers.

The Body Shop Lash Hero Mascara
Hier zie je een fullface foto waar ik de The Body Shop Lash Hero Mascara draag. Ik draag hier 2 laagjes op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers.

The Body Shop Lash Hero Mascara

Conclusie

Ja, ik ben echt tevreden met deze The Body Shop Lash Hero Mascara! De mascara separeert mijn wimpers mooi en geeft de haartjes volume en lengte. Eigenlijk precies wat ik in een mascara zoek. The Body Shop belooft dat dit een 2-in-1 mascara is. Eentje die tegelijkertijd ook je wimpers verzorgd. Dit kan ik niet heel goed testen dus of dit ook echt daadwerkelijk zo is dat durf ik niet te zeggen, maar het geeft wel een extra goed gevoel! Ik kan je deze mascara in ieder geval van harte aanbevelen.

De ‘The Body Shop Lash Hero Mascara’ kost € 15,50 en is vanaf maart 2017 te koop bij The Body Shop. 

Heb jij make-up van The Body Shop in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

  • 9 maart 2017 / 06:59

   Alison, I hear you! This is certainly not a co/tvrvasieenliberal issue – thought the vocal few force it to be so. I think you’re right… we need to be ministering to PEOPLE. Behind all the issues (specifically abortion), there are real people, real hearts, real lives at stake. May we all have our eyes wide open.

 1. 28 februari 2017 / 12:38

  Ik heb zelf nog nooit make-up geprobeerd van de The Body Shop. Deze mascara ziet er goed uit. Mooi natuurlijk effect!

 2. 27 februari 2017 / 16:48

  Ik vind het effect echt heel erg mooi!

 3. 27 februari 2017 / 11:50

  Klinkt fijn zeg, deze wil ik zeker eens proberen!

 4. 27 februari 2017 / 10:20

  Jouw wimpers zijn van nature al heel erg mooi! De mascara maakt ze alleen maar sterker. Doet ie goed! Ik heb een oogschaduwquad, een nagellakje en nagellakremover van The Body Shop en ben daar nog steeds erg tevreden mee. Verder heb ik er nog geen make-up van geprobeerd.

 5. 27 februari 2017 / 09:17

  Net wat Femke zegt, jij hebt al zulke mooie wimpers! De werking van deze mascara ziet er goed uit 🙂

 6. 27 februari 2017 / 08:11

  Klinkt fijn zeg!

 7. 27 februari 2017 / 06:25

  Die wimpers van jou.. die zijn al zo mooi. Mascara versterkt dat alleen nog maar. Ik vind deze mascsara zijn werk goed doen.