fbpx
93   155
105   191
136   258
113   248
86   291

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Februari 2017

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Februari 2017

Vaste prik! In het begin van de maand in de ochtend mijn ‘beautyfavorieten’ en in de middag mijn ‘best gelezen artikelen’. Ja, en daar verandert in februari natuurlijk helemaal niets aan. Dus, geheel verrassend, lees je deze middag Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Februari 2017! Ben jij benieuwd naar Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Februari 2017? Lees gezellig met me mee!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Februari 2017

Het eind is gelukkig in zicht

Ik heb het al een paar keer aangegeven op mijn blog, zie hier en daar, maar op dit moment zit ik midden in mijn scriptieperiode van mijn HBO Deeltijd Studie. Mijn conceptversie moet ik één april inleveren en dat is as we speak dus precies over één maand. Oftewel, 4 weken. Aaargh! Haha! Ik werk fulltime, heb net een huis gekocht samen met mijn vriend waarin we fanatiek aan het klussen zijn en heb dus ook nog deze gezellige blog. Je kunt je dus misschien wel voorstellen dat het best druk voor me is. Maar ach, ik sla me er wel doorheen, dat weet ik zeker! Om een beetje van mij af te schrijven schreef ik het artikel ‘Het eind is gelukkig in zicht’. Een artikel dat echt heel goed werd gelezen. Extra leuk was dat Avans Deeltijd het artikel besloot te delen op Facebook waardoor ik nog meer bezoekers kreeg. Vorige week schreef ik overigens ook een artikel met mijn tips voor het schrijven van een HBO Scriptie. Wellicht vind je dat ook leuk om te lezen!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Februari 2017

Mijn dagelijkse make-up producten

Het was al een tijdje geleden dat ik mijn dagelijkse make-up producten had laten zien. In dit artikel gaf ik dus eigenlijk als het ware een soort update. Ik werk iedere dag en ik merk toch wel dat ik dan standaard naar dezelfde producten pak. Een simpel everyday lookje en ik ben ready to go! Deze producten liet ik zien in het artikel en blijkbaar waren jullie nieuwsgierig want het artikel werd heel goed gelezen!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Februari 2017

Valentijnscadeau voor hem

Natuurlijk stond mijn blog rondom 14 februari in het teken van de dag van de liefde, oftewel Valentijn! Er stond niet alleen een ‘Valentijnscadeau voor hem‘ artikel online maar zelfs een super leuke winactie. Je kon namelijk een Calvin Klein overhemd winnen zodat je deze, met Valentijn, cadeau kon doen aan je vriend. Inmiddels is Valentijn natuurlijk alweer eventjes geleden en heb ik de winnares (en haar vriend!) erg blij kunnen maken met een chique overhemd. Altijd leuk, een winactie en andere mensen blij maken 🙂

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Februari 2017

Sieraden van Ti Sento Milano

Twee jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn vriend een ring van Ti Sento! Een ring die ik echt prachtig vind en al twee jaar met ontzettend veel plezier draag. Vorige maand kreeg ik hier bijpassende oorbellen bij en nu heb ik dus een matchend setje van Sieraden van Ti Sento Milano. Dit setje heb ik laten zien in het artikel en het artikel werd erg goed gelezen. Wat mij overigens verbaasde is dat heel veel het merk Ti Sento nog niet kende. Gek vond ik dat omdat het in mijn ogen een heel bekend merk is. Grappig, en hopelijk heb ik diegene kennis laten maken met een super tof merk!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Februari 2017

Expeditie Samenwonen Deel 4

En natuurlijk loopt de serie Expeditie Samenwonen, waarin ik het klusproject samen met mijn vriend stap voor stap laat zien, vrolijk door op mijn blog. Vorige maand werden deze artikels (deel 1, 2 en 3) super goed gelezen en deel 4 werd in deze maand ook weer top gelezen. Ik vind alle reacties onder deze artikels echt hartverwarmend om te lezen en gewoon echt super leuk. Benieuwd? Lees dan Expeditie Samenwonen Deel 4!

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van Februari 2017. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 2 maart 2017 / 08:05

  Oh wat een leuke diverse lijst zeg!

 2. 1 maart 2017 / 19:14

  Samenwoonartikel is een groot favoriet van mij hihi!

 3. 1 maart 2017 / 16:11

  Dagelijkse make-uo producten zijn altijd leuk en doen het altijd goed onder de lezers volgens mij. Je expeditie samenwonen is ook erg leuk

 4. 1 maart 2017 / 15:55

  Jeetje kan me voorstellen dat het even een heeeeeeele drukke maand gaat worden voor jou, maar inderdaad, het einde is in zicht! Nog even door knokken meis! En de reeks expeditie samenwonen vind ik onwijs leuk om te lezen 🙂 Liefs x