fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Real Techniques Prep & Prime Set

Real Techniques Prep & Prime Set

Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden dat ik mijn eerste Real Techniques kwast probeerde. Ik kan wel stellen dat ik sindsdien verkocht ben aan het merk. Bijna mijn hele kwastenset bestaat op dit moment uit kwasten van Real Techniques. Het merk brengt eens in de zoveel tijd een limited edition set uit en nog niet heel lang geleden kwamen zij op de markt met de Real Techniques Prep & Prime Set. Deze set review ik vandaag voor je in dit artikel!

Real Techniques Prep & Prime Set

Real Techniques Prep & Prime Set

Real Techniques Prep & Prime Set

Prep & Prime, de naam zegt het al.. Deze set is bedoelt om je gezicht te ‘preppen’ en te ‘primeren’. Oftewel, om de basis goed aan te brengen voor een flawless face. Nou, de basis is het halve werk dus dat spreekt mij in ieder geval al aan! De set is Limited Edition en zit in een zwart/oranje verpakking. Een typische Real Techniques vormgeving.

Real Techniques Prep & Prime SetReal Techniques Prep & Prime Set
In deze Real Techniques Prep & Prime Set zitten de volgende producten:

 • Spatula
 • Domed Applicator
 • Primer Brush
 • Miracle Complexion Stand
 • Miracle Complexion Sponge
  • De eerste vier producten zijn exclusief te verkrijgen in deze set!

Real Techniques Prep & Prime Set

Spatula

Dit dunne oranje ‘pinnetje’ gebruik je als spateltje. Waarom? Om alle laatste restjes uit bijvoorbeeld je flacon met foundation te halen. Zo verspil je dus geen product. De Spatula heeft flexibele uiteinden waardoor het ‘schrapen’ erg gemakkelijk gaat. Is dit een musthave? Naar mijn mening niet. Ik vind het persoonlijk nogal ‘een gedoe’ om zo’n mini beetje product nog uit het potje te halen. Ik vind het wel fijn om crème uit bijvoorbeeld een pot te halen zodat deze hygiënisch blijft en ik het niet met mijn vingers hoef te doen!

Real Techniques Prep & Prime Set

Domed Applicator

Last van wallen? Gebruik de Domed Applicator! Dit is namelijk een ‘stationary aluminium ball for cooling under eye massage’. Door het verkoelende effect moet de zwelling onder je ogen verminderen waardoor je er weer fris en stralend uit ziet. Je kunt deze domed applicator gebruiken voordat je oogcrème aanbrengt of juist de oogcrème aanbrengen met behulp van de Domed Applicator. Persoonlijk vind ik optie twee het fijnste werken!

Real Techniques Prep & Prime Set

Primer Brush

Dit vind ik nou echt een aanwinst! Een primer brush, die had ik nog niet. Ideaal, want normaal breng ik het aan met mijn handen. Met deze Primer Brush verdeelt het allemaal net wat beter en egaler en ik gebruik hem dan ook echt nu iedere dag. Oh en hij is trouwens ook echt super fijn om een gezichtsmasker mee aan te brengen! (TIP)

Real Techniques Prep & Prime Set

Miracle Complexion Stand & Miracle Complexion Sponge

De Miracle Complexion Sponge is een oude bekende. Dit oranje sponsje is een ‘dupe’ van de beautyblender en ik gebruik deze iedere dag. Sterker nog, ik heb er al eens een uitgebreide review over geschreven op mijn blog. Nog even kort: De Miracle Complexion Sponge is echt top en los te koop! De Miracle Complexion Stand is wel exclusief verkrijgbaar in deze set en is bedoeld om je Miracle Complexion Sponge in te bewaren. Ziet er schattig uit toch?

Real Techniques Prep & Prime SetReal Techniques Prep & Prime Set

Conclusie

Het is echt absoluut een leuke set! Al moet ik wel zeggen dat misschien niet alles in deze set een ‘musthave’ is. Zo vind ik de spatula en de miracle complexion stand wel erg leuk bedacht maar echt een musthave is het natuurlijk niet. De Domed Applicator en Primer Brush vind ik wel absoluut een leuke aanwinst en een nieuwe Miracle Complexion Sponge is bij mij sowieso altijd welkom! Al met al ben ik dus zeker tevreden!

Deze Real Techniques Prep & Prime Set kost € 27,99 en is o.a. te koop bij The MakeUp Spot

Wat is op dit moment jouw allerfijnste kwast? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

14 Reacties

 1. 25 februari 2017 / 17:00

  Leuke set, maar zal hem niet snel kopen denk ik.

 2. 25 februari 2017 / 14:38

  Lijkt me een fijne set! Ik ben dol op RT!

 3. 24 februari 2017 / 22:47

  Lijkt mij een handig setje

 4. 24 februari 2017 / 19:55

  Het sponsje lijkt me erg fijn al vindt ik de andere sets een stuk handiger qua musthaves!

 5. 24 februari 2017 / 19:21

  Wat een leuke set!! Ik vind de prijs ook nog heel erg meevallen!

 6. 24 februari 2017 / 16:39

  Oeh toen de tijd dat ik het persbericht kreeg was ik al benieuwd. Nu nog steeds.
  Het klinkt echt als een goed setje!

 7. 24 februari 2017 / 15:21

  Ik vind het een leuke set! 🙂

 8. 24 februari 2017 / 14:53

  Mmmm, dat spateltje zou voor mij ook weinig meerwaarde hebben. Fijne review! Ik ben dol op dit merk!

 9. 24 februari 2017 / 12:11

  Oeh mooie set, lekker veelzijdig! Dat sponsje lijkt me ook wel superfijn <3

 10. 24 februari 2017 / 10:15

  Wat een leuke set, ook vooral omdat er dingen bij zitten die je zo niet zo snel zult kopen. Leuk om dan te proberen! Vooral de spons lijkt mij prettig

 11. 24 februari 2017 / 09:42

  Ik ben nu erg benieuwd geworden naar het resultaat van de domed applicator! X

 12. 24 februari 2017 / 09:23

  Wat een mooie set! Vooral de domed applicator lijkt mij prettig werken! Fijn weekend 🙂 Liefs xx

 13. 24 februari 2017 / 08:45

  Ik zou liever een andere set kopen, maar vind het wel erg leuk bedacht!

 14. 24 februari 2017 / 06:20

  Mooie set is dit he.. ik had de brush ook getipt om een masker mee aan te brengen haha, daar vind ik hem echt ontzettend fijn voor. Ik vind de spatula wel een aanwinst, mede omdat ik die nog niet had. Real Techniques heeft het weer goed gedaan :-)!