fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose

Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose

Yeaah! Finally weer een Bobbi Brown review! Ik ben dol op het merk maar het was even geleden dat ik er nieuwe producten van had. Tot dat ik een super leuk pakketje ontving met daarin de Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose. En natuurlijk review ik hem vandaag uitgebreid in dit artikel!

Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert RoseBobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert RoseBobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert RoseBobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose

De verpakkingen van Bobbi Brown vind ik altijd on point. Ik hou namelijk echt van die strakke, zwart met witte, recht toe recht aan verpakkingen. Het oogt simpel maar ook chique en luxe tegelijkertijd. Daar heb ik dus absoluut niets op aan te merken. Op de verpakking is allerlei productinformatie terug te vinden inclusief ingrediëntenlijst. Bovenop de verpakking staat de kleur van de lipstick vermeld.

De lipstick zelf is ook zwart met witte letters en om de sluiting zit een mooie gouden band. Very Classy! Op de onderkant van de lipstick zit een sticker met de kleur van de lipstick. Altijd handig als je je lipstick staand in een laatje bewaard (just like me!) 

Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert RoseBobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert RoseBobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose

Bobbi Brown zegt: “Nourishing Lip Color van Bobbi Brown is een rijke, hydraterende formule. Een luxueuze mix van avocado, babassu en jojoba-olie hydrateert de lippen intens. De krachtige, met olie-geïnfuseerde formule, verzacht de lippen onmiddellijk en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes na verloop van tijd. Rijke pigmenten in een lichte formule, creëren de basis voor een pure, heldere kleur en lichtreflecterende glans.”

Deze lipstick is met olie geïnfuseerd en beloofd een hydratatie, weelderige kleur en een lichtreflecterende glans. Wie wilt er nu geen voedende lippenstift die de lippen hydrateert en een prachtige glans geeft? Ik in ieder geval wel! Op naar de swatch…

Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose

Swatch

Dit is een swatch van de Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose. Zoals je ziet is de swatch mooi gepigmenteerd en compleet gedekt. De lipstick is niet matte maar heeft een heel mooi, subtiel glansje!

Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose

Enn.. hier draag ik de Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose! Wauw, love this color.. Het is een beetje een oudroze/baksteen kleurige/bruinachtige lipstick. Een mooie, zachte kleur die perfect is voor everyday. Absoluut iets wat ik zelf heel graag draag, vooral tijdens de winter.
Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose

Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose

Conclusie

Oh ik ben dol op deze Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose! Ik heb vaker lipproducten getest van Bobbi Brown, zoals de Artstick of de Creamy Matte Lip Color. Dit was mijn eerste ervaring met de Nourishing Lip Color en ik vind het echt een fantastische lipstick. De kleur is prachtig, hij is mooi gepigmenteerd, verzorgd de lippen en blijft goed zitten. Wat wil je nog meer in een lipstick? Oh, mocht je trouwens de kleur niet mooi vinden, de lipstick is naast Desert Rose nog te verkrijgen in 15 andere kleuren. Kleine kans dat jouw kleur er dus niet tussen zit!

De Bobbi Brown Nourishing Lip Color in Desert Rose bevat 3,8 gr., kost €27,50 en is o.a. te koop bij Douglas.

Heb jij iets van Bobbi Brown in je stash?? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 16 februari 2017 / 14:13

  Hele mooie kleur! Staat je erg goed! Ik heb nog niks van bobbi brown.

 2. 16 februari 2017 / 09:21

  Oh wauw. Ik wou al heel graag een lipstick kopen van Bobbi Brown en nu al helemaal! Wat is dit een prachtige kleur zeg. Ik vind het ook zo een mooi en elegant merk.

 3. 15 februari 2017 / 20:08

  WOW die kleur is echt zo pretty! staat je echt super

 4. 15 februari 2017 / 16:59

  Ik heb nog maar één lipstick van Bobbi Brown (welke ik fantastisch vindt), dus dit zou een hele mooie toevoeging zijn! Het is echt een prachtig kleurtje. 🙂

 5. 15 februari 2017 / 16:35

  Fijn dat je zo te spreken bent over deze lipstick! Ik vind het ook een prachtig kleurtje. X

 6. 15 februari 2017 / 15:04

  WAUW, wat een mooierd zeg! Die kleur zou ik zo dragen hihi! En alleen de vormgeving van het product al… zo mooi! <3 Liefs x

 7. 15 februari 2017 / 10:56

  Wat een mooie kleur! Ik heb zelf nog nooit een Bobbi Brown lipstick geprobeerd, maar ben nu wel erg benieuwd naar deze lipstick en de andere kleuren!

 8. 15 februari 2017 / 08:37

  Wow wat een mooie lipstick. Het staat je prachtig!

 9. 15 februari 2017 / 08:36

  Wauw, de huls, de lipstick zelf, de kleur: alles is hier gewoon perfect aan! Suuupermooi <3

 10. 15 februari 2017 / 07:59

  Wauw wat een waanzinnig mooie review! Geweldig artikel en heb het met veel plezier gelezen. En wat een prachtige foto’s! Ontzettend mooi!

 11. 15 februari 2017 / 07:37

  Ah zo mooi! Love it!

 12. 15 februari 2017 / 06:35

  Wat een prachtige lipstick, hier zou ik ook heel blij van worden. Ik ben erg benieuwd hoe lang deze lipstick bij mij zou blijven zitten :-)!