fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Mijn blog bestaat vandaag 2 jaar!

Mijn blog bestaat vandaag 2 jaar!

Wauw! Ik kan het eigenlijk niet eens geloven joh.. Mijn blog bestaat vandaag 2 jaar! Op 21 maart 2015 besloot ik mijn eerste blogpost online te zetten. In dit artikel blik ik terug op de afgelopen twee jaar. Ik kan namelijk natuurlijk mijn tweede blogjaar niet stilletjes voorbij laten gaan. Mocht je benieuwd zijn, lees dan lekker mee!

Mijn blog bestaat vandaag 2 jaar!

In dit artikel neem ik je mee in een ‘reisje terug in de tijd’. Ik blik terug op de afgelopen 2 jaar. Hoe begon het allemaal?

Precies twee jaar geleden.. toen kwam mijn eerste artikel online. Daar was een hele hoop aan vooraf gegaan want een blog die heb je niet zo maar. Het begon met kennis opdoen. Hoe bouw ik een website? Hoe werkt WordPress? Inlezen.. Inlezen.. Inlezen en het vervolgens maar gewoon proberen! Inmiddels ben ik een stuk verder in mijn kennis qua HTML/CSS en daar heb ik echt enorm veel van geleerd.  Ik heb nu zelfs voor meerdere mensen een blog gebouwd, iets wat ik super leuk vind om te doen.

Mijn blog was klaar (qua lay-out/template etc.) en dus kon ik gaan beginnen met artikelen schrijven en productfoto’s maken. Waarom begon ik eigenlijk een blog? Tsja.. ik was enorm veel bezig met beauty en las iedere dag aan de lopende band beautyblogs. Het begon gewoon steeds meer te kriebelen dus uiteindelijk besloot ik de stap te wagen! Mijn allereerste artikel was een review over een palletje van Catrice! Ik vind het nog steeds super leuk om die foto’s van toen te zien en te zien hoe ‘het echt begonnen is’.

Ik heb een motto, namelijk: ‘Als ik iets doe, dan doe ik het goed!’ Dit is echt iets wat mij beschrijft. Ik heb vanaf begin af aan besloten dat ik iedere werkdag een artikel online wilde hebben staan. Dat is iets wat mij nu al twee jaar lang, week in week uit, lukt. Een discipline en ik ben daar stiekem trots op. Ik weet namelijk dat het goed is om consequent te zijn en mijn bezoekers weten precies wat en wanneer ze kunnen verwachten. Iets wat, in mijn ogen, erg belangrijk is.

Zo grappig om te zien eigenlijk! Je begint met je eerste artikel en die wordt natuurlijk bijna niet gelezen. Je probeert wat promotie via Instagram, Facebook en Bloglovin’ en dat ging bij mij in het begin alles behalve vlot. Toch ontdek je van lieverlee een groei en dat gaat steeds sneller! Dat vind tot op de dag van vandaag nog steeds zo ontzettend leuk. Het geeft me namelijk echt enorm veel energie en een mega motivatie-boost!

Ik wil bij deze natuurlijk mijn lieve lezers en lezeressen bedanken. Dankjewel dat je mijn artikelen leest, lieve reacties achterlaat, mij volgt op mijn Social Media kanalen.. en nog veel meer! Ik ga met heel veel enthousiasme verder met bloggen, wil mijzelf blijven verbeteren wat betreft mijn kennis, schrijfstijl en fotografie. Ik heb een mooie groei wat betreft mijn volgers en bezoekers en ik hoop natuurlijk enorm dat hierin een stijgende lijn zichtbaar blijft. Ik ben trots op wat ik tot nu toe bereikt heb en zal er alles aan doen om te blijven verbeteren! 

Heb jij een blog? Zo ja, hoe lang bestaat die?
Oh en nog een vraag.. Hoe lang volg jij mijn blog al?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

25 Reacties

 1. 22 maart 2017 / 20:47

  Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan lindsey! Ga zo vooral door 🙂

 2. 22 maart 2017 / 08:23

  Wat leuk, gefeliciteerd! Ik heb je blog pas net ontdekt 🙂 zelf blog ik nu iets langer dan een jaar.

  • 23 maart 2017 / 12:19

   Ah dankjewel Anna! Leuk dat je mijn blog net hebt ontdekt, ik hoop dat je met veel plezier mijn artikelen blijft lezen X

 3. 22 maart 2017 / 00:11

  Aah gefeliciteerd! De tijd gaat zo snel, ik heb dit jaar alweer 3 jaar mijn blog!

 4. 21 maart 2017 / 22:02

  Het is zeker grappig om te zien hoe iets zich kan ontwikkelen tot iets moois! Gefeliciteerd 🙂

 5. 21 maart 2017 / 21:35

  Gefeliciteerd! Zeker iets om trots op te zijn. Mijn blog bestaat op 1 april een jaartje, en daar ben ik ook al super trots op!

 6. 21 maart 2017 / 20:50

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 7. 21 maart 2017 / 20:29

  Ah leuk, gefeliciteerd! Ik zit dit jaar op 5 ! Het gaat zo snel allemaal!

 8. 21 maart 2017 / 20:02

  Woehoe, gefeliciteerd! Ik blog zelf ook zo’n 2 jaar, ietsjes langer. Maar volgens mij volg ik jou ook al heel lang 🙂

 9. 21 maart 2017 / 19:19

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik blog zo naderhand al 3/4 jaar. Maar ik ben niet zo groot haha. Ik vind het leuk om te doen en daar gaat het ten slotte om! Ik volg je al een tijdje, ik denk zo’n 1,5 jaar.

  • 23 maart 2017 / 12:18

   Lief, dankjewel Merel! Super tof dat je mijn blog al zo lang volgt! Ik hoop dat je hem nog heel lang blijft volgen met natuurlijk heel veel plezier X

 10. 21 maart 2017 / 16:56

  2 jaar? ik dacht al veel langer hihi, maar gefeliciteerd met je blog meis!

 11. 21 maart 2017 / 16:31

  Van harte gefeliciteerd met je 2e blogjaardag!!! Ik denk dat ik je ongeveer 1,5 jaar volg, maar weet het niet meer heel zeker. ?

  • 23 maart 2017 / 12:20

   Hoi Tamara,

   Superlief, dankjewel!
   Heel gaaf dat je mijn blog al zo lang volgt.
   Ik hoop dat je mijn artikelen met veel plezier blijft lezen.

   Liefs Lindsey x

 12. sabrina
  21 maart 2017 / 13:16

  Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal! Ik lees je blog denk ik anderhalf jaar of iets meer.

 13. 21 maart 2017 / 10:31

  Gelukkige blogjaardag! Erg leuk om te lezen, dit! Om eerlijk te zijn dacht Ik dat jouw blog al veel langer bestond. Ik blog nu ongeveer anderhalf jaar; denk dat ik jouw blog intussen ongeveer een jaartje volg.

 14. 21 maart 2017 / 10:09

  Proficiat! Eerlijk gezegd dacht ik dat je blog al veel langer bestond omdat jouw artikelen heel veel professionaliteit uitstralen! Al een half jaar ben ik trouwe bezoeker. Ikzelf blog al meer dan een halfjaar maar eerder als hobby. Nog veel plezier en succes!

  • 23 maart 2017 / 12:17

   Hoi Laurien,

   Heel erg bedankt, ook voor je lieve reactie! Ik zie dit als een groot compliment.
   Tof om te lezen dat je al een half jaar een trouwe bezoekster bent op mijn blog.

   Ik hoop natuurlijk dat je mijn blog met heel veel plezier blijft lezen!

   Nogmaals bedankt,

   Liefs Lindsey x

 15. Ton beljaars
  21 maart 2017 / 10:07

  Hoi lieve lindsey gefeliciteerd met je blog, ook je papa vind het leuk deze regelmatig te lezen, ook de blog van de verbouwing van jullie huis is leuk om te lezen, het gaat een paleisje worden, heel knap van Sebastián en jou dat jullie alles zelf doen en dat ook nog eens keurig netjes, ga zo door en ik ben zeer trots op je / jullie groetjes je paps tonus

 16. 21 maart 2017 / 09:18

  Gefeliciteerd met je blogjaardag! Time flies 😉 Ik denk dat ik jou toch al vanaf het begin, of bijna vanaf het begin volg.

 17. Varenk
  21 maart 2017 / 09:04

  Ahhhhh wat leuk, gefeliciteerd hoor!

 18. 21 maart 2017 / 07:58

  Gefeliciteerd! Ik blog ook nu zo’n twee jaar maar meer als hobby en ik wil nu alles wat verbeteren! Xx

 19. 21 maart 2017 / 07:31

  Ah zo tof! Ik volg je blog nu denk ik 3 kwart jaar. Ongeveer sinds het ontstaan van mijn eigen blog 🙂

 20. 21 maart 2017 / 06:20

  Ahhh wat leuk, time flies!! Ik volg jouw blog al vrij lang.. niet helemaal vanaf het begin maar zeker ruim een jaar / anderhalf jaar. Ga zo door!