fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

MUA Whipped Velvet Blush in ChiChi

MUA Whipped Velvet Blush in ChiChi
De lente is begonnen en de zomer komt eraan, tijd om weer lekker los te gaan met blush. Op de een of andere manier draag ik het zelf in de lente en zomer altijd een stukje feller en ga ik echt voor wat vrolijkere en heftigere kleuren. Vandaag review ik de MUA Whipped Velvet Blush in ChiChi. Gaat dit mijn go-to blush worden de komende tijd? Je leest het in dit artikel!

MUA Whipped Velvet Blush in ChiChiMUA Whipped Velvet Blush in ChiChi

MUA Whipped Velvet Blush in ChiChi

Deze ChiChi blush zit in een zwart rond doosje met een draaidekseltje. Het dekseltje is deels transparant en op dit transparante gedeelte staat in gouden en zwarte letters de productnaam. Op de achterkant van dit doosje zit een sticker met de productkleur, dus ‘ChiChi’, extra informatie en een ingrediëntenlijst. Op zich een prima verpakking, al ziet hij er in mijn ogen wel een tikkeltje cheap uit. Daarnaast vind ik het draaidekseltje wel een beetje onhandig, een klikdekseltje was toch wel iets makkelijker in gebruik geweest.

MUA Whipped Velvet Blush in ChiChiMUA Whipped Velvet Blush in ChiChi

MUA Over de Whipped Velvet Blush
Glide MUA Luxe’s Whipped Velvet Blush over cheeks for a light, instant colour. This ultra-soft, lightweight blush formulation enables you to build te colour gradually for a look that suits you. 

ChiChi is naar mijn mening echt een typische koraalblush. De kleur is enorm intens en dus echt heel erg geschikt voor de lente en zomer. Ik vind juist in die maanden een koraalblush altijd heel erg mooi omdat je gezicht dan een tikkeltje gebruind is! De MUA Whipped Velvet Blush is een typische ‘creamy’ blush en bevat verder geen shimmers of glow.

MUA Whipped Velvet Blush in ChiChi

Swatches

Tijd om te swatchen. Het is een romige ‘whipped’ blush, duidelijk op siliconenbasis. Je voelt tijdens het swatchen namelijk dat typische ‘siliconengevoel’. Wel merk ik meteen dat er echt heel veel pigment van de blush af komt en dat ik dus subtiel te werk moet gaan op mijn wangen. Tijdens het swatchen op mijn arm voel ik wel dat de blush heel erg zacht aanvoelt en op je huid bijna veranderd in een soort poeder. Hij blijft in ieder geval alles behalve plakkerig en vettig en dat geeft me goede hoop! Op de foto zie je links de swatch zonder flits en rechts met flits. Zoals je goed kunt zien is het dus echt een matte blush.

MUA Whipped Velvet Blush in ChiChi
Op de foto links zie je mijn gezicht zonder blush en rechts met de MUA Whipped Velvet Blush in ChiChi.

MUA Whipped Velvet Blush in ChiChi
Fullface foto met de blush!

MUA Whipped Velvet Blush in ChiChiMUA Whipped Velvet Blush in ChiChi

Conclusie

Het is absoluut een leuke blush! Al blijf ik op de een of andere manier toch mijn voorkeur houden voor poeder blushes. Toch heeft deze blush mij niet teleurgesteld. Hij is mooi gepigmenteerd en blend goed in met de huid. Hij verandert in een poederachtige substantie waardoor mijn wangen niet plakkerig blijven. Ik heb hem aangebracht nadat ik mijn foundation heb afgepoederd maar eventueel kun je deze blush ook prima direct na je foundation aanbrengen en vervolgens alles in één keer afpoederen. Het aanbrengen zelf kan ook op diverse manieren, zoals bijvoorbeeld met je vinger, een kwast of een beautyblender. Ik heb het gedaan met mijn vingers en vervolgens heb ik de blush vervaagd met een blushkwast. Voor mij werkte dit het beste en kreeg ik het mooiste, vlekkeloze resultaat. Al bij al dus een leuke blush voor een leuke prijs. Is het echt een musthave? Dat mag je helemaal zelf invullen!

Deze MUA Whipped Velvet Blush in ChiChi kost €4,99 en is te koop in de geselecteerde filialen van Kruidvat.

Gebruik jij weleens een creamy blush? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 4 april 2017 / 10:18

  Wauw, wat een prachtige kleur. Ik pak ook sneller een poederblush, ik weet eigenlijk niet waarom.

 2. 3 april 2017 / 19:05

  Ik vind de kleur heel erg mooi en als je het mooi kan opbouwen is dat super

 3. 3 april 2017 / 18:39

  Klinkt wel bijzonder, een blush op siliconen basis. Ben benieuwd of het wat voor me is! De kleur is iig heel tof!

 4. 3 april 2017 / 12:57

  Ik vind het echt een heel mooi lente kleurtje! Staat je goed 🙂

 5. 3 april 2017 / 12:15

  Ik hou het meest van poederblush, en toch, iedere keer als zoiets als dit op de markt komt, wil ik het toch proberen.

  Hij staat je goed!

 6. 3 april 2017 / 11:36

  Wauwie deze kleur staat echt zo goed bij jou! Mooie blush hoor!

 7. 3 april 2017 / 10:52

  Het is een leuk, fris kleurtje! Ook ik ben meer van de poederblushes met een kleine shimmer/glans erin. Maar deze staat je niet verkeerd hoor, hij is lekker zomers.

 8. 3 april 2017 / 10:44

  Mooi kleurtje zeg, wauw! Ben dol op dit soort tinten. Staat je ook erg mooi. Ben benieuwd geworden!
  Liefs,
  Elles

 9. 3 april 2017 / 09:46

  Oeh, volgens mij kun je deze best goed opbouwen van subtiel naar heel intens! Mooi kleurtje!

 10. 3 april 2017 / 06:10

  Hmmmmm, ik ben nu wel nieuwsgierig naar deze blush. Ik heb hem ook liggen en vond de formule al erg apart. Ben benieuwd!