fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Expeditie Samenwonen Deel 4

Expeditie Samenwonen Deel 4

Jahoor, we zijn nog steeds fanatiek aan het klussen!! Al zijn we tussendoor een weekje in Zell Am See op Wintersport geweest, wat betreft ons huisje hebben we ook absoluut niet stilgezeten! Ben jij benieuwd wat we allemaal gedaan hebben? Lees gezellig met me mee!

Expeditie Samenwonen Deel 4

Expeditie Samenwonen Deel 4

Project badkamer is nog steeds in volle gang! In expeditie samenwonen deel 3 liet ik zien dat de voorzetwanden voor de inbouwkranen en wc inmiddels helemaal klaar waren. Tijd om alle kieren water dicht te maken en de gehele badkamer voor te lijmen. Hierna kon het tegelen beginnen. Iets waar ik echt ontzettend naar uitkeek! Iedere avond tegelt mijn vriend samen met zijn vader een stukje. Ze zijn samen super nauwkeurig en alles zit er echt per-fect in. Drie wanden worden wit hoogglans en één wand en de vloer worden mat warmgrijs. Deze grijze wand, meteen ook de moeilijkste, zit er inmiddels helemaal in. Wat een verschil qua zicht zeg, het begint nu echt ergens op te lijken! Super excited!

Expeditie Samenwonen Deel 4
Vrijdag, voordat we op wintersport gingen heeft mijn vriend de vloer in de keuken en bijkeuken helemaal geëgaliseerd. De tegels die erin zaten toen we het huis kochten vonden we namelijk niet mooi dus we besloten nieuwe tegels te leggen. Om een goede ondergrond te creëren voor de nieuwe tegels moest de vloer worden dus worden geëgaliseerd. Dit is super goed gelukt en de vloer is inmiddels al helemaal uitgehard. Ik gok dat we rond eind volgende week kunnen beginnen met het tegelen van de keuken en bijkeuken. Daar heb ik echt zin in want de keuken is vorige week maandag al geleverd. Deze staat nu in de woonkamer te wachten om te worden geplaatst!!  Ik ben echt heel erg benieuwd en kan eerlijk gezegd niet wachten totdat mijn vriend gaat beginnen met het tegelen en vervolgens met het plaatsen van de keuken!

Expeditie Samenwonen Deel 4
Afgelopen zaterdag kwam mijn neef onze openslaande deuren plaatsen. Iets waar ik ook ontzettend naar uitkeek! Meteen tijdens de eerste bezichtiging in ons huis zeiden we al: ‘Dat raam naar de tuin, hoe mooi zou het zijn als dat openslaande deuren worden?’ Zo gezegd, zo gedaan! Het raam is inmiddels vervangen voor openslaande deuren en we zijn er echt ontzettend blij mee! De kamer lijkt nu een stuk ruimtelijker en wordt betrokken bij de tuin. Heerlijk, vooral in de lente en zomer!!

Expeditie Samenwonen Deel 4
Natuurlijk stonden ook mijn lieve vader en broer weer paraat. Deze hebben zich inmiddels ontpopt tot behang- en verfteam! In het vorige deel van ‘Expeditie Samenwonen’ verfde zij samen de bijkeuken maar ze besloten dat het ‘voor het mooie’ beter was om er nog een laagje op te zetten. Dit heeft mijn broer gedaan en vervolgens maakte hij ook het trappengat van de eerste verdieping naar de zolder wit! Door de weeks heb ik s’avonds onze berging onder handen genomen. Deze zat vol met stellingen die ik eerst van de muur heb afgeschroefd. Vervolgens heb ik alle kozijnen en plinten geschuurd en heb ik alles schoon en stofvrij gemaakt. De hele berging kon vervolgens door ‘het verfteam’ worden gewit. Deze zit er nu weer lekker fris uit!!

Zo! Expeditie Samenwonen Deel 4 zit erop. Binnenkort weer een nieuwe update!! 

 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Bron Uitgelichte Afbeelding:
https://www.detafelvan10.nl/house-doctor-wandrek-mesh.html
https://www.wehkamp.nl/wonen-slapen/tafels/bijzettafels/daven-bijzettafel-set-van-2/C28_8K9_H2Q_639894

Delen:

6 Reacties

 1. 22 februari 2017 / 19:21

  Openslaande deuren zijn echt ideaal! Wij hebben ze ook en het is echt heerlijk voor in de zomer 🙂

 2. 22 februari 2017 / 13:58

  Leuk om te zien hoe het klussen allemaal gaat….

 3. 22 februari 2017 / 11:37

  Volgens mij wordt het allemaal super mooi! Wat fijn dat je goede hulp hebt 🙂 Veel succes en natuurlijk ook heel veel plezier. Liefs, Merel

 4. 22 februari 2017 / 08:57

  Leuk om een update te lezen!

 5. 22 februari 2017 / 06:27

  Ahhhh wat ben je heerlijk bezig! Ik zit zelf ook aan zo’n kleur verf te denken voor in de keuken, alleen weet ik het nog niet.. Ahhh. Bij ons begint het ook al lekker op te schieten!