fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Valentijnscadeau voor hem

Valentijnscadeau voor hem
Lastig, lastig, lastig.. Een cadeau voor een man kopen is al niet het makkelijkste maar met Valentijnsdag wordt het wel heel lastig. Alle winkels liggen vol met teddyberen, roze hartjes en chocolade. Eerlijk? Welke man wordt daar nou blij van? Mijn vriend vindt het in ieder geval allemaal veel te zoetsappig! Met dit artikel breng ik je graag op een goed idee voor een Valentijnscadeau voor hem. Lees je mee?

Valentijnscadeau voor hem

‘Als jij het mooi vindt, dan zal het wel goed zijn!’ Herken jij deze zin? Typisch iets voor een man om te zeggen. De meeste mannen die ik ken hebben namelijk echt geen zin of tijd om te shoppen. Ik kan dan ook rustig thuis komen met een nieuw overhemd en mijn vriend vindt het dan eigenlijk altijd goed! Omdat mijn vriend een kantoorbaan heeft draagt hij iedere dag een overhemd. Een nieuw overhemd is dan ook altijd welkom! Hoe leuk is het dan om hem op Valentijnsdag te verrassen met een nieuw overhemd? Ik weet zeker dat hij dit enorm zal waarderen!

Valentijnscadeau voor hem
Overhemden zijn er in alle kleuren en maten. Waarschijnlijk weet jij wel een klein beetje wat je vriend mooi vindt. Check stiekem even voor de zekerheid zijn maat en ga surfen op het wereld wijde web! Ben je op zoek naar een mooi getailleerd overhemd met een goede fit? Dan kan ik je de overhemden van Calvin Klein van harte aanbevelen! Er zijn twee categorieën, namelijk de Calvin Klein Fitted Overhemden en de Calvin Klein Slim Fit Overhemden. Mijn vriend heeft met beide in ieder geval hele goede ervaringen.

Winactie

Safe the best for last! Heb jij interesse in de Calvin Klein Overhemden? Het leuke nieuws is, ik mag er eentje weggeven! Wat moet je hiervoor doen? Nou, wat dacht je van een overhemd van Calvin Klein uitkiezen in de webshop van Hemd voor Hem? Laat de naam/het linkje van je favoriete overhemd achter in de reacties en zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres achterlaat. Ik neem vervolgens contact op met de winnaar/ winnares voor het adres en natuurlijk de maat. Waar wacht je nog op? Let’s Go Shopping!

+ Extra kans maken op het overhemd? Like dan mijn facebookpagina!
De winactie loopt t/m woensdag 8 februari 23:59 uur. Zo kan ik er voor zorgen dat het overhemd op tijd binnen is voor Valentijn! 

Wat vind jij van dit idee? Geef jij je vriend een overhemd dit jaar?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Dit is een samenwerking met hemdvoorhem.nl

Delen:

14 Reacties

 1. 2 februari 2017 / 21:17

  Leuke winactie meid. Ik doe zeker mee. Ik heb je pagina geliket ik heet Sherry Masters op facebook. Calvin Klein Fitted overhemd (Cannes) leek me wel leuk.

 2. 2 februari 2017 / 18:43

  Wat een leuk idee voor een valentijnscadeau! Ik doe graag mee met de winactie! Ik was zelf nog op zoek naar wat inspiratie:) Mijn vriend is net begonnen met een nieuwe kantoorbaan, dus een blouse is echt een perfect cadeau!

 3. 2 februari 2017 / 16:36

  Jaa ik doe mee! Mijn vriend en ik zijn allebei dol op het merk Calvin Klein. De Slim Fit is zeker favoriet, daar zouden de schouders en borstkas van mijn vriend heel mooi in uitkomen <3 Ik volg je al op Facebook!

 4. 2 februari 2017 / 14:58

  Mijn vriend en ik doen niet aan Valentijn, ik vind het allemaal wat te geforceerd. We geven elkaar soms wel random attenties, gewoon, omdat het kan. 🙂 Ik geef m’n vriend al eens goede verzorgingsproducten, want die koopt hij nooit uit zichzelf. Hij neemt het eerste het beste mee uit de supermarkt, maar is wÊl altijd erg blij met de iets duurdere, betere producten die ik voor hem uitkies. 🙂

 5. 2 februari 2017 / 14:47

  Hee Lindsey,

  Wat een super mooie winactie weer!
  Graag zou ik voor mijn vriend dit mooie overhemd willen winnen. (Link onderaan) omdat hij doordeweeks in een autowerkplaats werkt en niet in z’n nette kleding kan lopen vind hij het altijd extra leuk om zichzelf in een net overhemd te hijsen. Met dit mooie cadeau zou ik hem de kans willen geven om dat nog vaker te kunnen doen.

  https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-slim-fit-overhemd-bari-donker-grijs

  Dikke kus

 6. 2 februari 2017 / 12:49

  Wat een leuke actie! Ik zou heel graag het Calvin Klein Slim fit overhemd (Bari?) Willen in nachtblauw voor mijn vriend. Dat staat hem vast geweldig! Malou x

 7. Mandy
  2 februari 2017 / 11:04

  Goede idee voor een valentijnskado!! Weet zeker dat mijn lover er super goed uit zal zien in een Calvin Klein Fitted overhemd (Cannes), wit (Pasvorm: Middel strak getailleerd). ??

 8. 2 februari 2017 / 10:12

  Calvin Klein is echt een heel fijn merk. Wat een leuke actie voor Valentijnsdag! Ik zou het super leuk vinden om dit te winnen voor mijn vriend, omdat hij zo lief voor mij is. Er zijn zoveel leuke, dat ik het moeilijk vind om te kiezen. Een zwarte of een witte zou altijd leuk zijn!

 9. 2 februari 2017 / 08:29

  Wat een leuk cadeau!

 10. 2 februari 2017 / 08:23

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn vriend omdat hij er altijd voor me is. Ik zou graag Calvin Klein Slim Fit overhemd (Norwich), grijs met stipje willen winnen voor hem!

 11. 2 februari 2017 / 08:05

  Mannen met een goed overhemd vind ik toch wel heel sexy altijd: het heeft gewoon iets! Helaas denkt mijn vriend daar anders over en zie ik hem vooral in sweaters over straat lopen haha. Wie weet krijg ik het over een paar jaar wel voor elkaar :-). Succes met de winactie allemaal, ik sla deze dus even over! Liefs x