fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Mijn vakantie in Zell Am See


Aan mijn blog heb je het, als het goed is, totaal niet gemerkt. Wellicht aan mijn ietwat afwezigheid op Social Media. Maar.. ik ben vorige week op een heerlijke wintersport geweest in Zell Am See! In dit artikel laat ik je zien hoe mijn vakantie in Zell Am See is geweest. Benieuwd? Lees lekker met me mee!

Mijn vakantie in Zell Am See

Aus nach Österreich

Jahoor! Het was weer tijd voor de jaarlijkse wintersport. We gaan nu al vier jaar op rij op wintersport en ik geniet hier altijd e-norm van! Les Deux Alpes (Fr), Mayrhofen (Or) en Gerlos (Or) zijn voorgegaan en dit jaar zijn we in Zell Am See (Or) geweest. Vrijdag 3 februari vertrokken we met de bus vanuit Eindhoven richting het prachtige Oostenrijk. Dit doen we eigenlijk ieder jaar en zo’n busreis bevalt ons altijd prima. Je rijdt de nacht door en als je wakker wordt zit je al midden in de sneeuw. Ideaal!

Heerlijk skiën!

Eenmaal aangekomen kon het wintersport-feest beginnen! We kiezen ieder jaar voor een 8-daagse skipas dus bij aankomst zijn we gelijk gaan inchecken en onze ski-spullen en skipassen op gaan halen. Tijd om de pistes te gaan verkennen! Qua weer hebben we de eerste drie dagen vooral bewolking gehad waarvan op maandag heel veel sneeuw. Dit was eigenlijk wel fijn omdat het gebied wel wat extra centimeters sneeuw kon gebruiken. De rest van de dagen hebben we echt een prachtige strakblauwe lucht gehad met een heerlijk zonnetje. Genieten! Bij de skipas van Zell am See zit ook Kaprun inbegrepen en we hebben tijdens de vakantie afgewisseld tussen beide gebieden. Met een gratis skishuttle was dit echt su-per goed te doen!

Mijn vakantie in Zell Am See

… en natuurlijk après-skiën!

Op wintersport kan een feestje natuurlijk niet ontbreken. Er werd dan dus dagelijks ge-aprèskied. Bovenaan de piste zat SchnappsHansBar waar je goed terecht kon voor een biertje (of 2?) op de piste. Onderaan de dalafdaling in Schüttdorf zaten twee hele leuke aprèsski tenten en als we het feestje nog niet beu waren dan pakte we de taxi naar Zell am See om nog eventjes een ‘afzakkertje’ te pakken. Op maandag werd er een kroegentocht georganiseerd en hier hebben we aan meegedaan (zoals eigenlijk ieder jaar) en ook dit jaar zijn we weer gaan rodelen. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik echt een top vakantie heb gehad en er ontzettend van heb genoten.

Mocht je meer op de hoogte willen zijn van mijn dagelijkse ‘leven’? Volg me dan op instagram en snapchat. Op beide social media kanalen heet ik ‘lindseybeljaars’

Dit was Mijn vakantie in Zell Am See! Ga jij weleens op wintersport? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 14 februari 2017 / 21:45

  Vakantie is altijd fijn <3 Ook al ga ik liever voor zon, zee, strand hihi!

 2. 13 februari 2017 / 21:01

  Klinkt als een geslaagde vakantie! Leuk dat jullie ieder jaar weer gaan. X

 3. 13 februari 2017 / 19:03

  Leuk om te zien! Ik ga over twee weekjes weer, heb er zoveel zin in! Ik ben eigenlijk nog nooit met de bus geweest, maar dat lijkt me ook heerlijk! Wij komen altijd zo moe aan, dus ik ga dit zeker onthouden voor volgend jaar!

 4. 13 februari 2017 / 17:20

  Er even tussenuit is altijd lekker. Wat ziet het er gezellig uit

 5. 13 februari 2017 / 14:01

  Ah heeerlijk, ik wil ook ooit nog wel eens op wintersport!

 6. 13 februari 2017 / 11:24

  Leuk dat je op wintersport bent geweest! Mij trekt het totaal niet, haha. Ja, de apres-skiën lijkt mij wel gezellig 🙂

 7. 13 februari 2017 / 09:32

  Ik zelf ga nog nooit op wintersport, maar het ziet er zeker erg gezellig uit. 🙂 Lijkt mij ook nog extra gezellig met feestje bouwen en biertjes drinken. 🙂

 8. 13 februari 2017 / 08:02

  Ah wat een gezellige vakantie! Leuk hoor!

 9. 13 februari 2017 / 08:00

  Heerlijk dat je er lekker tussenuit bent geweest. Ik ben nog nooit op wintersport geweest, maar het lijkt mij wel leuk om dit een keer te doen.

 10. 13 februari 2017 / 06:26

  Ik vind foto’s van wintersport er altijd super leuk uit zien maar heb zelf eigenlijk nog nooit gedacht laat ik gaan wintersporten. Op een of andere manier trekt het me niet.

  Leuk dat je ieder jaar weer gaat!