fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Etos Radiance CC Cream in Light

Etos Radiance CC Cream in Light

De zomer is al een tijdje achter ons. Dat betekent dat mijn huid weer een stuk lichter is, helaas. Een lichtere huid betekent opzoek naar een nieuwe foundation. In dit artikel review ik de Radiance CC Cream in Light. Gaat dit mijn uitkomst zijn komende winter of is deze CC cream het niet helemaal? Je leest het in dit artikel.

Etos Radiance CC Cream in Medium

Etos Radiance CC Cream in Light

Deze CC Cream behoort tot het nieuwe assortiment van Etos. Ik vind de verpakking er prima uitzien en eigenlijk helemaal niet super goedkoop. De verpakking is in tubevorm die een lichtroze kleur heeft en een zilveren dop. Een tube vind ik persoonlijk altijd erg handig omdat daardoor het doseren gemakkelijk is. De tekst staat op de tube in het zwart en op de voorkant vind je de productnaam. Op de achterkant vind je wat extra informatie over deze CC Cream.

Etos Radiance CC Cream in Light

De Etos Radiance CC Cream is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk

 • Light
 • Medium
 • Dark

In dit artikel review ik de Etos Radiance CC Cream in Light.

Etos Radiance CC Cream in Light

Etos belooft het volgende: Deze CC Cream is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een product dat de huid verzorgd, glow geeft en een medium dekking heeft. Etos belooft dat deze CC Cream de doffe huid weer laat stralen en dat eventuele rimpeltjes minder worden benadrukt. Het­ anti-blemish ­complex ondersteunt de natuurlijke barrière functie van de huid, het stimuleert de collageen aanmaak en beschermt, conditioneert en hydrateert de gevoelige ­huid.­

Etos Radiance CC Cream in Light

Swatches

Hier zie je de swatch van de CC Cream. Wat me meteen opvalt is dat deze CC Cream best dik is en eigenlijk echt de substantie heeft van een dekkende foundation. Iets wat ik niet helemaal verwacht had bij een CC Cream maar de kleur ziet er in ieder geval goed uit!

Etos Radiance CC Cream in Light

De linkerfoto zie je mijn gezicht zonder CC Cream en op mijn rechterfoto heb ik de CC Cream aangebracht op mijn gezicht. Je ziet op de rechterfoto goed dat mijn gezicht een stuk egaler is en de kleur van de CC Cream goed matched bij de kleur van mijn nek. Voor mij een prima tint voor deze winter!

Etos Radiance CC Cream in Medium

Conclusie

Ik ontving deze CC Cream eerst in de kleur medium en die is op dit moment gewoon echt te donker voor mij. Tijdens het Etos Friends Xmas Event mochten we drie cadeautjes uitkiezen en op aanraden van Femke koos ik de CC Cream in Light. Dat was echt een goede tip. Deze kleur matched namelijk heel erg goed met mijn huid, de CC Cream brengt makkelijk aan, blend mooi met de huid en blijft goed zitten. Ja, ik ben erg tevreden, en hopelijk kan ik de kleur ‘medium’ gebruiken voor in de zomer!

De Etos Radiance CC Cream bevat 30ml., kost € 5,99 en is (natuurlijk) te koop bij Etos! 

Gebruik jij CC Cream, BB Cream of Foundation? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen:

16 Reacties

 1. 18 januari 2017 / 23:02

  Ik heb een BB cream en daar had ik hetzelfde mee (ander merk), dat het toch meer op een foundation leek. Maar toch stralender, je merkt dat je huid wel extra verzorgd wordt. Leuk blog trouwens! Liefs, Josine

 2. 17 januari 2017 / 20:39

  Ik vind hem echt ontzettend mooi op je huid! Hij heeft me echt verrast.

 3. 16 januari 2017 / 20:11

  Ah leuk! Ik heb deze ook, alleen heb ik ook een donkere kleur. Ik meng hem af en toe met een lichte foundation en dan is hij inderdaad heel mooi!

 4. 16 januari 2017 / 20:05

  Wat fijn dat de light mooi bij je huid past. Ik had zelf ook de medium gekregen en vond dat erg jammer, want het is wel een fijn product!

 5. 16 januari 2017 / 17:52

  Ik ben echt verbaast in positieve zin! Ziet er zeer natuurlijk uit! Je hebt me benieuwd gemaakt!

 6. 16 januari 2017 / 17:24

  Hij ziet er heel erg mooi uit op je huid, voor mij zal hij helaas als nog te donker zijn, maar wat fijn dat deze voor jou beter aansluit dan de Medium kleur!

 7. 16 januari 2017 / 16:54

  Ik vind de verpakking erg mooi en hij ziet er goed uit!!

 8. 16 januari 2017 / 14:03

  Wauw mooie foto’s en wat ben je knap zeg! Ik zoek nog een heel licht dekkende foundation, en deze klinkt echt goed . Maar je vind hem wel vrij dekkend? Ik zie nog wel je sproeten dus volgens mij is het niet heel cakey toch? 🙂

 9. 16 januari 2017 / 12:34

  Wat een prachtig effect. Wat Malou zegt, je hebt het niet eens nodig! Maar toch mooi als finishing touch 🙂

 10. 16 januari 2017 / 11:54

  Dit is echt een prachtige kleur, hij staat je geweldig! Maar als ik heel eerlijk ben, vind ik je nog mooier zonder CC-cream. Wat heb jij een mooie huid! Malou x

 11. 16 januari 2017 / 11:27

  ik ben blij verrast door deze CC cream, vooral de dekking vind ik heel fijn. Ik heb toch wel wat last van roodheden in mijn gezicht en vind het wel fijn als dat verdoezelt wordt :).

 12. 16 januari 2017 / 10:11

  Bij mij was de kleur helaas veeeel te donker! Bij jou is ‘ie echt precies goed! Mocht je dus nog een back-up willen; ik kan de mijne zo opsturen 🙂

 13. Jeanelle
  16 januari 2017 / 09:32

  Hij staat je erg mooi.
  Ga hem van de week ook kopen…ben benieuwd.

 14. 16 januari 2017 / 09:05

  Wauw, deze sluit inderdaad perfect aan bij de kleur van je huid pretty. Ik ben zelf dol op CC creams, dus deze ga ik zeker onthouden!

 15. 16 januari 2017 / 08:39

  Ik vind het effect heel mooi! Ik ga ‘m ook proberen!

 16. 16 januari 2017 / 06:16

  I told you so :-)! Ik vind hem je mooi staan. Ik ben ook nog steeds super blij met deze CC cream in de kleur light :-)!