fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Maybelline Rock the Holidays Party Look

Maybelline Rock the Holidays Party Look

Enn.. ook Maybelline besteed aandacht aan de feestdagen. Zij hebben, in tegenstelling tot veel andere mensen, echter geen limited edition kerstcollectie ontwikkeld. Maybelline komt om de markt met drie verschillende partylooks en ik laat je ze zien in dit artikel. Ben jij benieuwd naar de Maybelline Rock the Holidays Party Look? Lees dan gezellig met me mee!


Maybelline Rock the Holidays Party Look

Maybelline Rock the Holidays Party Look

Speciaal voor de feestdagen heeft Maybelline deze drie looks gemaakt. Ze zijn geschikt voor een kerstdiner maar ook met Oud&Nieuw zul je hiermee stralen. De producten zitten in het vaste assortiment van Maybelline maar het merk heeft dus de perfecte combinaties al samengesteld. Ideaal, want zo hoef je er zelf niet meer over na te denken. Kies één partylook en succes is gegarandeerd! Ik zal alle drie de looks uitgebreid bespreken.

Maybelline zegt: “Are you ready to rock tijdens deze feestdagen? Of ga jij all nude tijdens het kerstdiner? Be bold en probeer eens een nieuwe look dit seizoen!”

Maybelline Rock the Holidays Party LookMaybelline Rock the Holidays Party Look

#GO NUDE

“Are you romantic at heart? Dan zit jij altijd goed met deze classic nude. Voor de feestdagen maak je deze look af met een shimmerende oogschaduw en highlighted cheeks.” Houd jij van een neutrale, ‘no makeup makeuplook’, dan is dit jouw go-to look. Met #GO NUDE maak je namelijk een prachtige, romantische neutrale look. Het oogschaduwpalette heeft prachtige zachte kleuren en met de Push Up Drama Mascara creëer je een mooie oogopslag en door een nudekleur op de lippen leg je de focus sowieso op de ogen. Vergeet de highlighter niet, want dat maakt deze look net iets interessanter!

 • The Blushed Nudes palette € 15,99
 • Push Up Drama € 15,49
 • Color Sensational 930 € 7,99
 • Master Strobing Stick € 8,99

Maybelline Rock the Holidays Party Look

#ROCK IT

“Wie zegt dat je niet kunt rocken tijdens de feestdagen? Het nieuwe limited edition Rock Nudes palette is jouw BFF voor een rock chic smokey eye look.” Dit is absoluut de heftigste look van de drie en I love It! Tijdens de feestdagen mag je naar mijn mening best uitpakken met een heftige look en deze #ROCK IT look is daar perfect voor! Met het oogschaduwpalette kun je een mooie heftige smokey look maken en een contour kunnen we natuurlijk niet vergeten. Een mooie winged eyeliner en heftige wimpers maken de partylook compleet. Qua lipstick zou ik hier gaan voor een rode lipstick of misschien een nudekleurtje om het accent echt op de ogen te leggen!

 • The Rock Nudes palette € 15,99 
 • Contouring stick € 8,99 
 • Master Ink Matte € 8,49  
 • Lash Sensational Luscious € 11,99

Maybelline Rock the Holidays Party Look
Maybelline Rock the Holidays Party Look

#BE BOLD

“Jij durft! Smokey eyes en killer lips. Met deze combinatie maak jij een statement op de NYE party!” Is #GO NUDE is te neutraal en #ROCK IT iets te heftig? Dan is #BE BOLD misschien wel iets voor jou. Bij de andere twee looks lag de focus op de ogen en met deze look ligt de focus duidelijk op de lippen. De ooglook is namelijk vrij neutraal door het Nudes Palette maar op de lippen pak je uit met een prachtige, donkerpaarse lipkleur. Gewaagd maar absoluut mega feestelijk en dus erg geschikt voor tijdens de feestdagen!!

Maybelline Rock the Holidays Party Look

Ik vind echt alle drie de looks heel erg gaaf en ik ga deze producten dan ook zeker gebruiken tijdens de kerstdagen en Oud&Nieuw. Mijn favoriete looks zijn toch wel Rock It en Be Bold omdat ik vind dat je tijdens deze dagen wel mag gaan voor een wat heftigere look. Zodra ik de looks heb gemaakt zal ik ze natuurlijk met je delen. Sommige producten uit deze Maybelline Rock the Holidays Party Look heb ik al uitgebreid gereviewed, maar andere ook niet. Mocht je nieuwsgierig zijn naar een bepaald product en dus een review willen lezen dan hoor ik het heel graag!

Voor welke ‘Maybelline Rock the Holidays Party Look’ zou jij gaan? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 21 december 2016 / 17:23

  Haha ik zou heel snel naar Go nude neigen, maar rock it is ook wel gaaf hoor

 2. 21 december 2016 / 09:51

  Vind the rock nudes een heel tof palette! Die strobing sticks zijn echt heel goed <3

 3. 21 december 2016 / 09:38

  Wat een leuk concept van Maybelinne. Ik vind de GO NUDE erg mooi.

 4. 21 december 2016 / 09:34

  Wauw, wat een onwijs toffe en feestelijke looks. Rock it is mijn favoriet!

 5. 21 december 2016 / 06:46

  Ik zou gaan voor Be Bold!