fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Maybelline Color Sensational The Loaded BoldsWow! Ik heb gewoon bijna geen lipproducten van Maybelline. Nooit bij stil gestaan maar toen ik deze 5 nieuwe Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds ontving bedacht ik me dat ik eigenlijk geen vergelijkingsmateriaal heb. Wat gek? Haha! Ik heb weleens de Lip Pencils van Maybelline geprobeerd maar een lipstick dus niet. Benieuwd hoe deze Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds mij bevallen? Lees nu verder.

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds
Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Volgens mij is de vormgeving van de lipsticks van Maybelline altijd hetzelfde. Al verschilt de kleur van de dop. Deze collectie heeft een donkerblauwe dop en de lipstick zelf is zilver. Een prima vormgeving als je het mij vraagt. Lekker simpel en clean, ik houd daar wel van. De collectie bevat in totaal 20 kleuren en ik review er hier vijf van, namelijk:

 • 882 – Fiery Fuchsia
 • 885 – Midnight Merlot
 • 886 – Berry Bossy
 • 887 – Blackest Berry
 • 889 – Wicked White

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Fiery Fuchsia

Dit is echt een prachtige, felroze tint. Fuchsia is zeker de goede kleuromschrijving. Hij dekt heel mooi egaal en is mat. Velletjes worden niet geaccentueerd.

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Midnight Merlot

Midnight Merlot is een verrassing. In de huls lijkt hij namelijk echt donkerbruin. Dat is hij echter niet want het is een hele mooie, diepe donkerrode/paarse kleur. Hij dekt goed maar let wel op met droge lippen. Hij kan namelijk velletjes hier en daar wel accentueren.

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Berry Bossy

Berry Bossy is echt een prachtige berry kleur. Tijdens het swatchen dekte hij niet helemaal egaal maar gelukkig is hier op mijn lippen niets van terug te zien.

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Blackest Berry

Dit is echt een hele donkerpaarse lipstick. Erg gedurfd als je het mij vraagt. Helaas dekt hij zowel tijdens het swatchen als tijdens het aanbrengen op mijn lippen niet goed. Hij accentueert velletjes en laat hier en daar wat kale plekken achter.

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Wicked White

‘Wicked’ is deze witte lipstick zeker. Hij dekt ongelijk en tsja.. een witte lipstick, dit staat natuurlijk voor geen ene meter. Wel tof dat Maybelline op de markt komt met een witte lipstick. Deze is dan ook niet bedoeld om zo te dragen maar juist om een lipstick wat meer ‘pop’ te geven of om een ombrelip te creëren. Dat heb ik natuurlijk meteen uitgetest. Op de tweede fullface foto zie je dan ook de ombrelip die ik heb gemaakt.

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Conclusie

Super leuk om de Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds te proberen. De collectie heeft prachtige, gevarieerde kleuren. De lipsticks zijn mooi matte maar brengen niet stroef aan. Ze zitten comfortabel en blijven zeker 4 uur zitten. ‘Blackest Berry’ vind ik persoonlijk de minst mooie kleur omdat deze totaal niet egaal dekt. ‘Berry Fuchsia’ en ‘Berry Bossy’ zijn mijn twee absolute favorieten. Dit zijn echt kleuren die ik mijzelf heel veel zie dragen in de herfst en winter. Daarnaast vind ik ook de witte lipstick absoluut een aanwinst voor mijn stash. Niet dat ik die elke dag zal gaan gebruiken maar ik vind het wel heel erg leuk om hier mee te gaan experimenteren!

De Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds kosten € 11,49 per stuk en zijn vanaf gisteren te koop in de drogisterijen. 

Heb jij veel lipsticks van Maybelline in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 4 september 2016 / 15:27

  De meeste kleuren zijn erg mooi en staan jou ook waanzinnig goed!

  Ik heb niks van Maybelline. Soms zie ik het merk en dan vergeet ik het gelijk weer. Blijft nooit lang hangen bij mij. Zonde, want er staan prachtige dingen bij.

 2. 3 september 2016 / 18:43

  Oh die ombre lipstick look is gaaf!

 3. 3 september 2016 / 14:40

  Ah ze zijn zo mooi!

 4. 2 september 2016 / 20:16

  Wat een leuk uitgebreid review, mooie kleuren en het Ombre effect vind ik erg leuk!

 5. 2 september 2016 / 16:13

  Geweldige kleuren!

 6. 2 september 2016 / 13:25

  Amai wat een gedurfde donkere kleuren dat erbij zitten. Daar moet ik persoonlijk nog wat aan wennen. Dat ombre-effect vind ik echt heel leuk!

 7. 2 september 2016 / 10:46

  Wat een gave kleuren! Ik vind Berry Bossy het mooiste! En die witte in combinatie met een andere kleur vind ik ook verrassend leuk!

 8. 2 september 2016 / 08:32

  Die eerste staat je heel erg mooi! Ik schrok al van de witte lipstick, haha! Vind je ombre wel goed gelukt!

 9. 2 september 2016 / 08:28

  Wow de eerste staat je echt heel mooi. De eerste en de berry zijn mijn favoriet!

 10. 2 september 2016 / 08:06

  Ooh wat een prachtige kleurtjes! Fiery Fuchsia vind ik erg mooi bij je staan Linds!

 11. 2 september 2016 / 07:06

  Die ombre lip vind ik prachtig! Echt heel mooi.

 12. 2 september 2016 / 06:34

  Tof! Ik heb deze collectie ook ontvangen maar nog niet getest, ik ben ontzettend benieuwd. Vooral naar hoe de donkere kleuren mij bevallen en staan. De witte lipstick voor het ombre lip effect vind ik leuk bedacht. Jouw ombre lips vind ik er dan ook tof uit zien :-).