fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon

Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon

Wow.. dat is heel lang geleden. Een review van een Catrice lipstick. Ik moet ook heel eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd weinig naar de schappen van Catrice en Essence loop. Waarom? Ik heb geen idee. Echter was ik naar de Luminous Lips wel erg benieuwd dus ik besloot een kleurtje mee te nemen. Ben jij benieuwd of de Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon mij bevalt? Lees dan zeker verder.

Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon

Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon

Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon

Qua lipsticks van Catrice ben ik het meest bekend met de Ultimate Colour lijn. Deze lipsticks zitten in een zwarte huls en staan bekend als hele gepigmenteerde lipsticks met een velvet/satin/matte finish. De Catrice Luminous Lips zitten in dezelfde huls maar dan in het zilver met witte details. Persoonlijk vind ik zwart toch net wat chiquer ogen maar ik vind het wel logisch van Catrice dat ze de hulzen een andere kleur hebben gegeven.

Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon

Catrice introduceerde deze lijn begin 2015. Shame on me, dat ik er dus nog niets van heb geprobeerd. In totaal bevat deze collectie 12 kleuren. Er zit echt voor ieder wat wils bij. Van nude tot bruin en van roze tot rood, alle kleuren komen in deze collectie langs. Variatie genoeg dus! Natuurlijk heeft iedere kleur, zoals we gewend zijn van Catrice, weer een super leuke naam. Deze heet dus ‘Into The Maroon Lagoon’.

Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon

Over de Luminous Lips zegt Catrice het volgende: Deze lipstick met hyaluronzuur laat je lippen er zichtbaar voller uitzien en voelt heerlijk aan. De zachte finish van de Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon Lippenstift geeft een intense glans en een medium dekking. 

Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon

Swatch

Dit is ‘Into The Maroon Lagoon’ geswatched op mijn arm. Het is een beetje een bruine/baksteen achtige kleur. Hij dekt niet volledig en dat is ook niet wat ik had verwacht. Je moet wel echt een paar keer over dezelfde plek gaan om een goede kleurdekking te krijgen.

Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon

Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon

Op de Lippen…

Op de bovenste foto zie je links mijn lippen zonder lippenstift en rechts met de lippenstift van Catrice. Daarnaast natuurlijk ook nog een fullface foto. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de kleur verrassend mooi vind!

Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon

Conclusie

Ik ben echt heel erg blij met deze lipstick. Eerst dacht ik dat ik het kleurtje niet zo mega bijzonder zou gaan vinden maar eigenlijk vind ik dat hij juist verrassend mooi uitpakt. Het is echt een mooie kleur voor everyday! De lipstick brengt makkelijk aan en hydrateert de lippen absoluut. Hij is niet mat maar heeft een mooie, subtiele glans en blijft zo’n 2 à 3 uur zitten. Een maaltijd overleeft hij niet!

Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon Lagoon kost €3,99 en is te koop bij de drogisterijen. 

Heb jij een lipstick uit de Catrice Luminous Lips collectie in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 7 november 2016 / 07:56

  Prachtige kleur! Op de een of andere manier draag ik altijd liever Essence dan Catrice qua lipsticks. Maar deze kleur is wel echt prachtig! xo

 2. 2 november 2016 / 21:13

  Oeh, mooi kleurtje voor tijdens deze grauwe dagen ook 🙂 de verpakking oogt inderdaad ietwat goedkoper dan de zwarte hulzen, maar vooruit, de inhoud is fijn en dat is ook wat waard 🙂 dat vergeet ik Catrice, haha!

 3. 2 november 2016 / 20:23

  Oehh…mooi kleurtje, staat je zoals altijd prachtig 🙂

 4. 2 november 2016 / 18:00

  Ik draag eigenlijk nooit lipstick van Catrice maar ik ben positief verrast door de pigmentatie. Toch draag ik zelf liever matte lipsticks.

 5. 2 november 2016 / 11:13

  Wat een gave tint is dit zeg. Hij staat je ook gewoon zo onwijs goed!

 6. 2 november 2016 / 10:34

  Echt een heel mooi (baksteen haha!) kleurtje! Staat je ook goed 🙂

 7. 2 november 2016 / 09:53

  Het is een mooi kleurtje inderdaad! Ook handig dat ie hydrateert en fijn draagt 🙂

 8. 2 november 2016 / 08:04

  De kleur staat je inderdaad erg mooi en vind het een prachtige herfst/winter kleur.

 9. 2 november 2016 / 06:45

  Wat een prachtig kleurtje! Staat je erg goed.

 10. 2 november 2016 / 06:44

  Wat een mooi kleurtje. Zelf scoor ik ook niet zo veel meer bij het Catrice schap, maar ze hebben zeker hele fijne en goede producten. Mooi kleurtje dit, staat je goed.