fbpx
17   31
58   258
41   84
60   177
40   226

Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry

Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij de Etos Friends Kick Off Meeting was. Bij deze meeting kregen we te horen wat het inhield om ‘etosfriend’ te zijn en werden nieuwe producten geïntroduceerd. Natuurlijk had ik al ervaring met veel producten van Etos maar tijdens deze meeting viel mijn oog op de Etos Botanical Boost lijn. Er stond een hele grote stand van en ik had er nog nooit een product van geprobeerd. Ik was dan ook erg blij dat deze drie producten uit de Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry lijn naar mij werden opgestuurd. In dit artikel laat ik je weten wat ik ervan vind.

Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry

Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry

De reden waarom ik deze lijn zo interessant vond is eigenlijk vooral de verpakking. De meeste verpakkingen van Etos vind ik vrij simpel maar de Botanical Boost verpakkingen vind ik echt super tof. Ze zien er super chique uit en hebben roségouden/koperen details. Love it! Daarnaast zien ze er super ‘natuurlijk’ uit en dat spreekt me gewoon erg aan.

De Botanical Boost lijn is een samenwerking met Hortus Botanicus Amsterdam, dè specialist op het gebied van Botanische collecties en plantenwetenschap. De lijn haalt kracht uit de natuur en bezorgt het heerlijke wellness en spa gevoel. In totaal bestaat de lijn uit 25 verschillende producten verdeeld in drie verschillende collecties, namelijk:

 • Energetic Rise – Lime & Mint
 • Revitalising Flow – Elderflower & Raspberry
 • Pure Balance – Jasmine & Vanilla

Etos zegt over de ‘Elderflower & Raspberry’ lijn het volgende: Vlierbloesem is geliefd vanwege haar verzachtende eigenschappen en framboos vanwege haar heerlijk friszoete geur. Beide planten staan bekend om hun revitaliserende werking. 
Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry

Hand Cream

Ah, eerst even de verpakking. Wat een prachtige, ‘instragramproof’ verpakking. Naast dat ik vind dat de tube er fantastisch uitziet vind ik ook het formaat top. Precies groot genoeg om lekker mee te nemen in je tas. Handig, want zeker in deze tijd van het jaar heb ik het liefst een handcrème in mijn tas. Het is echt een fijne handcrème die de handen lekker zacht maakt. Een groot voordeel vind ik dat deze hand cream echt super snel intrekt. Na het smeren kun je dus eigenlijk nagenoeg meteen weer aan de slag. Ideaal!

Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry

Shower Foam

Al ben ik echt een ‘badeend’, als ik kies voor een douche dan gebruik ik het liefst een shower foam. De shower foam heeft een heerlijke, warme, lichtzoete geur. Een geur die niet super fris is maar eerder ‘romantisch’ is te noemen. Het schuim zelf is heerlijk vol en rijk en voelt echt heerlijk aan! Hij doet absoluut niet onder voor de luxe, dure douchefoams.

Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry

Hand Scrub

Deze scrub is verrijkt met natuurlijke framboospitjes. Het is absoluut geen grove scrub maar juist een hele fijn, subtiele en milde scrub. Iets wat ik persoonlijk erg fijn vind. Naast dat dit product je handen scrubt heeft hij ook een verzorgend effect. Als je handen super droog zijn dan is het aan te raden om je handen eerst te scrubben en vervolgens in te smeren met een hand cream. Ik vind hem in ieder geval erg fijn werken en gebruik hem graag in combinatie met de Elderflower & Raspberry Hand Cream.

Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry

Conclusie

Ik was erg benieuwd naar deze Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry lijn en gelukkig heeft hij mij niet teleurgesteld. De verpakking laat het product duur en luxe ogen en de producten maken dit absoluut waar. Ik vind de kwaliteit echt heel erg goed en absoluut aan te raden. Alle drie de producten voldoen aan mijn wensen en verwachtingen en er is er geen bij die ik niet fijn vind. De shower foam is echt top en voelt luxe aan en de handscrub en handcream gebruik ik graag in combinatie. Nu ben ik vooral erg nieuwsgierig naar de ‘Energetic Rise’ en ‘Pure Balance’ lijn!

Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry Hand cream bevat 75 ml. en kost € 3,49
Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry Shower Foam bevat 200ml. en kost € 4,99
Etos Botanical Boost Elderflower & Raspberry Hand Scrub bevat 75 ml. en kost € 2,99

Natuurlijk zijn alle drie de producten te koop bij Etos!

Heb jij iets van de Botanical Boost lijn van Etos? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

11 Reacties

 1. 3 november 2016 / 19:23

  De verpakking ziet er inderdaad luxueus uit! De producten klinken dan ook nog eens erg goed 🙂

 2. 3 november 2016 / 14:47

  Deze lijn is echt zo heerlijk. Ik koop nu elke keer weer de scrub hiervan voor mijn handen.

 3. 3 november 2016 / 12:05

  Een handscrub heb ik echt nog nooit geprobeerd. ik was al benieuwd naar de handcreme van deze lijn, maar nu dus ook naar de scrub

 4. 3 november 2016 / 11:30

  Heb het al zien liggen in de Etos laatst en ben erg benieuwd 🙂 ze zijn goed bezig met al die nieuwe producten!

 5. 3 november 2016 / 10:33

  Mijn favorietjes! Ik vind van deze lijn de handcreme vooral heel erg prettig 🙂

 6. 3 november 2016 / 09:43

  Ik heb het wel eens cadeau gegeven en ik heb het cadeau gekregen, maar ik moet het nog proberen hihi!

 7. 3 november 2016 / 08:55

  De geur lijkt me echt heerlijk!

 8. 3 november 2016 / 08:55

  Ik vind deze erg lekker!

 9. 3 november 2016 / 08:19

  Dit is mijn favoriet van ze allemaal! Heerlijk!

 10. 3 november 2016 / 06:44

  Dit vind ik één van de lekkerste geuren uit de Etos Botanical Boost lijn. De hand scrub ben ik ontzettend benieuwd naar. De shower foam en handcrème vind ik ook erg fijn.